klusser Kruishoutem

Ontdek talentvolle klussers in Kruishoutem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Kruishoutem

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Sint-baafs-vijve (8710) - Marc
Marc
Sint-baafs-vijve
5/5 (133 reviews)
Hallo, mijn naam is Marc. Ik heb wel wat vrije tijd over. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier mensen te helpen. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Mijn gemiddelde uurloon is 15 euro/uur. Beschik over een kleine volumewagen en aanhangwagen. Ideaal om goederen weg te brengen naar containerpark of kleine verhuis.
Constantin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Waregem (8790) - Constantin
Constantin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Waregem
4.89/5 (114 reviews)
Het renoveren van interieurs tegen betaalbare prijzen voor iedereen. Plaster, gipsplaat, vloertegels, parket, fatade, geschilderd etc..Ik denk dat het geweldig is om de klant gelukkig te maken. Ik doe serieus en nauwgezet werk.
Klussen in Elsegem (9790) - Jurgen
Jurgen
Elsegem
5/5 (70 reviews)
Hallo allemaal, ik ben een handige Harry met redelijk wat kennis en materialen. Vooral schrijnwerk of andere technische dingen, ben ik sterk in. Ik ben tweetalig, en beschik ook over aanhangwagen!! Ik ben heel sociaal, en redelijk flexibel!
Klussen in Machelen-Zulte (9870) - Maxime
Maxime
Machelen-Zulte
5/5 (54 reviews)
Klussen binnen en buiten het huis. Elektriciteit, sanitair, schrijnwerk, kleine en grote herstellingen hier en daar. Monteren van meubilair, installeren van elektrotoestellen,... vraag het even en ik zeg je eerlijk indien ik jou kan helpen. Perfect afgewerkt vind ik zelf belangrijk.
Klussen in Petegem-aan-de-leie (9800) - Tony
Tony
Petegem-aan-de-leie
4.92/5 (50 reviews)
Hallo! Ik ben Tony, 53 jaar. Na een burn-out als manager (ambtenaar) met pensioen gesteld. Als fervent tuinier, lid van Natuurpunt en bestuurslid van Velt Leieland zoek ik graag iets in die richting om actief bezig te blijven. Aan het feit dat ik ook de schilderwerken en klusjes bij mijn beide dochters uitvoer kun je zien dat ik een handige bezige bij ben en wil blijven.
Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Deinze (9800) - Tim
Tim
Deinze
5/5 (38 reviews)
Hallo, mijn naam is Tim, ik ben 34 jaar en werk in de bouw. Om mijn tijd nuttig te besteden klus ik in huis of ben ik bezig met tuinieren. Ik weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden die kleine klusjes wilt uitvoeren dus langs deze weg ben ik de persoon die u zoekt voor tuinwerk en klusjes in huis, dit gaande van tuinwerken tot montage van deuren en ramen. Hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Sint-eloois-vijve (8793) - Tom
Tom
Sint-eloois-vijve
5/5 (21 reviews)
Hallo ik ben Tom, ik ben 39 jaar oud. Ik ben elektricien in de bouw. Kan de mensen helpen met keuzes en beslissingen. Ben al 20 jaar in het vak. Geen werkje is mij te veel. Zowel renovatie, als nieuwbouw of kleine klusjes doe ik graag. Alsook de elektrische schema's maken voor keuring doe ik. Alles word professioneel afgehandeld. Afbraakwerken en zo zijn ook mogelijk. Gr Tom
Klussen in Sint-baafs-vijve (8710) - Frank
Frank
Sint-baafs-vijve
4.85/5 (20 reviews)
Hallo ,ik ben frank (bouwvakker)en moet nog tot eind setember werken en dan ga ik op pensioen.Daar ik niet helemaal wil stilvallen zoek ik iets om bezig te blijven en wil enkele dagen per week wel een karweitje doen.
Klussen in Kruishoutem (9770) - Frank
Frank
Kruishoutem
5/5 (18 reviews)
Halo , ik ben Frank 63 jaar en met pensioen , ik klus graag om mij bezig te houden . Ben altijd electro-mekanieker geweest , bedreven in houtbewerking , lassen enz ... Op electrotechnisch gebied kan ik installaties uitvoeren , schema's tekenen , aardingen meten verlies opsporen enz... Ook kleine sanitaire herstellingen en aansluitingen maken , en ik geef graag gratis DHZ advies .
Klussen in Nazareth (9810) - Wouter
Wouter
Nazareth
4.94/5 (16 reviews)
Dag iedereen, Ik ben Wouter een spontane jongen van 27 jaar uit Eke. Ik ben een all-arounder (manusje van alles) die graag een centje bijverdient. Als het nu gaat over administratie op orde te zetten tot klusjes te doen of evenementen te organiseren. Ik steek graag de handen uit de mouwen en werk ook steeds iets af. Ook stiptheid draag ik hoog in het vaandel. Groetjes, Wouter!
Klussen in Deinze (9800) - Ami
Ami
Deinze
4.86/5 (14 reviews)
Dag. Ik ben Ami. Ik woon in Deinze. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd. Elektriciteit, tuinbouw, onderhoudsvakman, transport manager en.... Heb je een probleem, Geen tijd of ervaring om er zelf aan te beginnen? Elektriciteit,herstelling van alle toestellen, schilderen, isolatie, gyproc en schildersklaar maken, laminaat,in elkaar steken van meubelen... Kortweg alle soorten klusjes.
Klussen in Bevere (9700) - Vincenzo
Vincenzo
Bevere
4.85/5 (13 reviews)
Hoi Mijn naam is Vincenzo,ik ben 33 jaar en ik ben loodgieter van beroep. Ik heb ervaring in alles wat met verbouwen te maken heeft. Ik hou van mijn werk en doe het met veel plezier en ik ben klantvriendelijk.
Ashley is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Oudenaarde (9700) - Ashley
Ashley
Oudenaarde
4.92/5 (13 reviews)
Hallo, mijn naam is Ashley, 25 jaar en ik wil in mijn vrije tijd graag mensen in de buurt helpen met kleine klussen en herstellingen. Ik beschik over een auto en een bestelwagen dus voor elke klus het gepaste voertuig! Aarzel niet om mij te contacteren!
Klussen in Zulte (9870) - Christa
Christa
Zulte
4.67/5 (12 reviews)
Ben 3/4dagen/week beschikbaar, flexibel en eigen vervoer. Kan zowel koerier, of klusjes opknappen alsook wat tuinwerk! Uren en dagen makkelijk bespreekbaar. Gr Christa en hopelijk tot gauw!
Klussen in Ename (9700) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ename
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Michael. 24 jaar en werkstellend als drukker. Zeer handig en een passie voor hout. Reeds, enkele houten bijgebouwen gezet. Veel ervaring na mijn uren opgedaan. Ervaring in; -Stijlwanden -osb -gyproc -laminaat -valse plafond. Ik heb al het nodige werkmateriaal.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Kruishoutem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Kruishoutem: geëvalueerd met 4.89 door 775 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Kruishoutem, klussen in huis Kruishoutem, klusjes gezocht Kruishoutem, karweien Kruishoutem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden