klusser Olsene

Ontdek talentvolle klussers in Olsene

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Olsene

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Sint-baafs-vijve (8710) - Marc
Marc
Sint-baafs-vijve
5/5 (134 reviews)
Hallo, mijn naam is Marc. Ik heb wel wat vrije tijd over. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier mensen te helpen. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Mijn gemiddelde uurloon is 15 euro/uur. Beschik over een kleine volumewagen en aanhangwagen. Ideaal om goederen weg te brengen naar containerpark of kleine verhuis.
Klussen in Machelen-Zulte (9870) - Maxime
Maxime
Machelen-Zulte
5/5 (54 reviews)
Klussen binnen en buiten het huis. Elektriciteit, sanitair, schrijnwerk, kleine en grote herstellingen hier en daar. Monteren van meubilair, installeren van elektrotoestellen,... vraag het even en ik zeg je eerlijk indien ik jou kan helpen. Perfect afgewerkt vind ik zelf belangrijk.
Klussen in Petegem-aan-de-leie (9800) - Tony
Tony
Petegem-aan-de-leie
4.92/5 (50 reviews)
Hallo! Ik ben Tony, 53 jaar. Na een burn-out als manager (ambtenaar) met pensioen gesteld. Als fervent tuinier, lid van Natuurpunt en bestuurslid van Velt Leieland zoek ik graag iets in die richting om actief bezig te blijven. Aan het feit dat ik ook de schilderwerken en klusjes bij mijn beide dochters uitvoer kun je zien dat ik een handige bezige bij ben en wil blijven.
Klussen in Sint-baafs-vijve (8710) - Frank
Frank
Sint-baafs-vijve
4.85/5 (20 reviews)
Hallo ,ik ben frank (bouwvakker)en moet nog tot eind setember werken en dan ga ik op pensioen.Daar ik niet helemaal wil stilvallen zoek ik iets om bezig te blijven en wil enkele dagen per week wel een karweitje doen.
Klussen in Kruishoutem (9770) - Frank
Frank
Kruishoutem
5/5 (18 reviews)
Halo , ik ben Frank 63 jaar en met pensioen , ik klus graag om mij bezig te houden . Ben altijd electro-mekanieker geweest , bedreven in houtbewerking , lassen enz ... Op electrotechnisch gebied kan ik installaties uitvoeren , schema's tekenen , aardingen meten verlies opsporen enz... Ook kleine sanitaire herstellingen en aansluitingen maken , en ik geef graag gratis DHZ advies .
Klussen in Zulte (9870) - Christa
Christa
Zulte
4.67/5 (12 reviews)
Ben 3/4dagen/week beschikbaar, flexibel en eigen vervoer. Kan zowel koerier, of klusjes opknappen alsook wat tuinwerk! Uren en dagen makkelijk bespreekbaar. Gr Christa en hopelijk tot gauw!
Klussen in Machelen-Zulte (9870) - Johnny
Johnny
Machelen-Zulte
5/5 (8 reviews)
Hallo, Ik ben Johnny, een electricien uit . Ik zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd om af en toe eens iets extra te kunnen permitteren. Ik heb reeds 30 jaar ervaring als electricien en kan al uw kleine of minder kleine klussen tot een goed einde brengen. Ik werk proper, nauwgezet en met de nodige aandacht voor de reglementering en veiligheid..
Klussen in Waregem (8790) - Kurt
Kurt
Waregem
4.88/5 (8 reviews)
Hallo Ik ben Kurt en ben vele uren vrij tijdens de dag ondanks het feit dat ik fultime werk. Ik heb ervaring met elektriciteit, houtbewerking, sanitair, metselen, afbraakwerken, plaatsen van tuinhuizen, carports, garages, afdaken en veel meer ander mogelijke klusjes die in en om het huis dienen te gebeuren.
Klussen in Astene (9800) - Tijl
Tijl
Astene
5/5 (7 reviews)
Hallo, mijn naam is Tijl en ik ben 26 jaar. Ik heb Elektronica gestuurd en dit is ook mijn grootste passie. Hier heb ik dan ook mijn werk van gemaakt. Dingen open vijzen en herstellen doe ik zeer graag. Ook met computers ben ik veel bezig.
Klussen in Kruishoutem (9770) - Dirk
Dirk
Kruishoutem
5/5 (5 reviews)
ik wil mijn talenten ter beschikking stellen aan mensen die een klusjesman zoeken. Ik ben elektrieker van opleiding, ik werk graag in de tuin en kan ook schilderen en wat behangen. u kan me laten contacteren en ik kom vrijblijvend kijken na afspraak. Het is beter om het werk op voorhand in te schatten
Klussen in Dentergem (8720) - Aaron
Aaron
Dentergem
4.25/5 (4 reviews)
Ik ben graag bezig met klussen en ben zelf ook wel handig, ik kan zowat alles van sanitair tot electriciteit en klussen. Ik werk graag en zou graag wat bijverdienen. Ik ben gewoon niet zo goed in lange teksten typen
Klussen in Kruishoutem (9770) - Florian
Florian
Kruishoutem
3.0/5 (2 reviews)
Ik werk in de week van maandag tot vrijdag om 7u tot 16 u . graag zou ik iets willen vinden voor vrijdag namiddag en zaterdag eventueel zondag . , nu werk ku lasser en monteur heb ook ervaring in hout tuinen onderhoud lassen kleine klusjes werken in tuinen en onderhouden doe ik graag tot snel
Klussen in Nokere (9771) - Arnaud
Arnaud
Nokere
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Arnaud ,26 jaar en wil graag wat extra bij verdienen, ik ben handig en wil graag mensen helpen met klusjes of verbouwingswerken om extra geld te verdienen. Mijn passie is vloeren en faiences Maar ik kan ook tuinonderhoud, sanitair, metselwerken, houten constructies alsook dakherstellingen ect uitvoeren.
Klussen in Zulte (9870) - Robbe
Robbe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zulte
5/5 (1 reviews)
Ik Robbe ben afgestudeerd schrijnwerker en ben zelfstandig samen met mijn vader die reeds 30 jaar ervaring heeft in de interieur afwerking. Wij doen alle schrijnwerk binnen en buiten. Totaal interieur afwerking deuren, plafonds, trap renovatie, laminaat en parket, keukenrenovatie, gyprocwerken, carports en tuinhuizen en terrasoverkappingen op maat , gevelbekleding, terrassen, enz.
Klussen in Machelen-Zulte (9870) - Niels
Niels
Machelen-Zulte
5/5 (1 reviews)
Handige harry met wat ervaring qua verbouwen en renoveren. Grote kennis van elektriciteit zie ik als troef, en beschik zelf over redelijk wat werkmateriaal! In bezit van ruime wagen en rijbewijs. Ik werk in 4/5 systeem dus wens op vrije dag een centje bij te verdienen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Olsene

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
“ de evaluaties zijn heel belangrijk dus zeer geapprecieerd. We hebben onze keuze hierop gebaseerd. ”
Glenn
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Olsene: geëvalueerd met 4.68 door 326 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Olsene, klussen in huis Olsene, klusjes gezocht Olsene, karweien Olsene,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden