schrijnwerker Brecht

Schrijnwerker Brecht gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Brecht: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Zoersel (2980) - Patrick
Patrick
Zoersel
5/5 (36 reviews)
20 jaar ervaring als voltijds schrijnwerker,Ik kan zeer zelfstandig werken.Advies en raad zijn gratis . Eventueel schilderwerken kan ik ook .IK werk stipt en netjes
Schrijnwerker in Beerse (2340) - Arthur
Arthur
Beerse
4.86/5 (21 reviews)
Voor binnenwerk plaatsen van laminaat, parket, plinten... plaatsen van keukens en meubels aan elkaar zetten, gyproc plaatsen. Binnendeuren plaatsen of behandelen.
Schrijnwerker in Wuustwezel (2990) - Gert-jan
Gert-jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (18 reviews)
Plaatsen van houten tuinhuizen en carports maar ook boomhutten hebben geen geheimen meer voor ons Buitenschrijnwerk op maat en alles naar wens van de klant
Schrijnwerker in Malle (2390) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Malle
4.93/5 (15 reviews)
Met u als particulier wil ik mijn professionele kennissen en vaardigheden delen. Niet alleen kan ik u begeleiden bij u kleine of grote renovaties maar kan ik zelf ook mijn handen uit de mouwen steken en uw project uitvoeren. Mezelf even voorstellen Jurgen is mijn naam 49 jaar en woonachtig in Oostmalle. Mijn kernwoorden zijn goedlachs, integer en oprecht! Hopelijk tot snel
Schrijnwerker in Brecht (2960) - Denis
Denis
Brecht
5/5 (7 reviews)
Ik ben van opleiding schrijnwerker en heb ook heel mijn beroepsloopbaan als schrijnwerker gewerkt. Ik breng gegarandeerd alle kleine klussen tot een goed einde. Ik laat de werkplaats ook altijd netjes opgeruimd achter.
Schrijnwerker in Brasschaat (2930) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.75/5 (4 reviews)
Van afbraak tot ruwbouw met inbegrip van overspanningen met poutrels.Binnenwanden en plafonds in gyproc. pleisterwerk , afsmeerwerk. ingemaakte kasten en meubelen. chapewerk , vloerwerk in steen/parket of gietvloer. ramen, deuren en binnendeuren. Elektriciteitskast vernieuwen met keuring.Kortom , heel uw woning omtoveren volgens plan of met hulp van mijn inzicht en ervaring.
Schrijnwerker in Brecht (2960) - Tosh
Tosh Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Jonge gemotiveerde klusser. ik heb een 4jaar ervaring in de schrijnwerkerij en bouwsector als aluminiumschrijwerker. Heb een aantal kitopleidingen gevolgd en heb veel ervaring met het plaatsen van glas. Ook kleine renovaties en herstellingen binnen of buiten behoren tot mijn diensten.
Schrijnwerker in Brecht (2960) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Alles wat met schrijnwerkerij sta ik voor open. Vooral ramen, deuren, schuifdeuren enz... Alsook vliegenramen, rolluiken er alles wat er bijhoord bv. Motorisatie hiervan. Uiteraard ook allerhande klussen in en om het huis .
Schrijnwerker in Brecht (2960) - Cvs
Cvs
Brecht
2.5/5 (2 reviews)
Als klusjes man ben ik vooral goed in terrassen plaatsen en badkamer meubel of bad omkastingen. Maken. Ik kan natuurlijk zoveel meer maar dat bespreken we als we elkaar onmoet hebben.
Schrijnwerker in Schoten (2900) - Ludwig
Ludwig
Schoten
Nieuw
Klusjesman zeer gedreven en met veel ervaring in het schrijnwerk vak. veel ervaring in ingebouwde kasten, ook degene die deels onder het schuine dak moeten komen. Plaatsen, aanpassen van binnendeuren of de kaders zijn ook al veelvuldig uitgevoerd door mij. Terrassen aanleggen op palen als uitbreiding van belle-etage woningen of rond zwembaden voorkeur in composiet.
Schrijnwerker in Zoersel (2980) - Matthew
Matthew
Zoersel
Nieuw
Ik heb al 17 jaar ervaring in het maken van kasten op maat en plaatsen van keukens en badkamers ,verandas en carports en plaatsen van ramen en deuren
Schrijnwerker in Schilde (2970) - Gert
Gert
Schilde
Nieuw
Schrijnwerker van opleiding Ben zowat in alles thuis vraag maar als je iets wil weten Isoleren gyproc vloeren schrijnwerk Maatkasten ik ben nergens bang voor
Schrijnwerker in Rijkevorsel (2310) - Nick
Nick
Rijkevorsel
Nieuw
Als kitter zorg ik ervoor dat de voeg tussen de raam of deur en de muur opgevuld wordt met elastische siliconen in de gewenste kleur. Stalen kunnen altijd gezet worden. Prijzen hangen af van de breedte van de voeg, bereikbaarheid en de kleur vd siliconen. Ik maak steeds een vrijblijvende offerte. Gemiddelde prijs; €5/lm
Schrijnwerker in Brasschaat (2930) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Afgestudeerd als schrijnwerker en hier dan ook nog steeds gepassioneerd door. Maatwerk is het liefste wat ik doe. Perfectionist en trek dit ook voort in mijn ander deel van mijn bijberoep als fotograaf en ontwerper.
Schrijnwerker in Brasschaat (2930) - Arno
Arno
Brasschaat
Nieuw
Zoals reeds vermeld, heb ik genoten van een opleiding houtbewerking en vervolgens een las opleiding. Mijn passie is meubels maken ik combinatie van hout en metaal. In mijn vrije momenten ben ik dan ook bezig in mijn atelier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Overzichtelijk en duidelijk. Gemakkelijk om iemand te vinden om kleinere klusjes te doen. Recensies geven een gevoel van vertrouwen in de keuze van de vakman. Super toffe site ook naar betaling toe is het veilig. ”
Stijn
“ Zeer goede verbinding tussen verlenen en uitvoerder. Correcte service inlichtingen en uitleg. Zeer tevreden ,ook 5 sterren waardig. ”
Sea
“ Voor kleinere klussen is het soms moeilijk om iemand te vinden. Bij listminut is er een gevarieerd aanbod. ”
Christian
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Brecht: geëvalueerd met 4.67 door 107 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Brecht, timmerman Brecht, kasten op maat Brecht, schrijnwerkerij Brecht, maatkasten Brecht, buitenschrijnwerk Brecht, binnenschrijnwerk Brecht, schrijnwerkers Brecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen schrijnwerker in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie schrijnwerker in Brecht

Silicone ramen vervangen - demonteren meubels, ervaren persoon gezocht - Klussen - Schrijnwerker in Brecht (2960)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden