loodgieter Brecht

Loodgieter Brecht gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Brecht: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Loodgieter in Brecht (2960) - Giovanni
Giovanni
Brecht
5/5 (24 reviews)
Ik ben loodgieter van beroep : verwarming , ventilatie , sanitair, waterput, afvoeren... Ik werk van ruwbouw tot afwerking, alsook renovaties. Ik werk zeer nauwkeurig, mijn standaard is hoog, perfectie is waar ik voor ga. Werk georganiseerd en proper met de juiste gereedschappen, dus geen half werk !
Loodgieter in Wuustwezel (2990) - Joeri
Joeri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
4.67/5 (9 reviews)
Water doet leven! Daarom vindt ik het zo belangrijk. Wij leiden het water waarheen u het wil. Ik ben uiterst bekwaam in sanitaire / herstellingen/ aanleggen waarvan geen uitdaging te groot is. Ik plaats uw sanitaire installaties, in samenwerking met de beste fabrikanten en tegelbedrijven realiseren wij uw droombadkamer en toilet.
Loodgieter in Brasschaat (2930) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.8/5 (5 reviews)
bij grondige renovaties is het nooit weg te denken dat er geen leidingen moeten verlegd en of vervangen moeten worden. badkamer uitbreken , nieuwe douche , nieuw toiletten met alle toebehoren enz... Enkel voor CV werk ik samen met onderaannemer ivm gasleidingen en attesten.
Loodgieter in Brecht (2960) - Timo
Timo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (5 reviews)
Ik kan u helpen met allerlei kleinere loodgieter werkzaamheden. Ben geen installateur dus nieuwe cv 's en onderhoud doe ik niet. Ik ben pas gestart als zelfstandige en kan u ook verder helpen met allerlei andere klussen in en om uw huis, zoals schilderen, schrijnwerkerij, elektra en nog veel meer!
Loodgieter in Brecht (2960) - Daniel
Daniel
Brecht
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Daniel ben 67 jaar en ben een Elektrieker van opleiding , doe ook loodgieterij .plaatsen van toestellen en depannages .Heb zelf 2 huizen verbouwd .
Loodgieter in Schilde (2970) - Kenneth
Kenneth
Schilde
3.67/5 (3 reviews)
Goeiedag, ik ben Kenneth en heb ervaring met zowel verbouwingen als nieuwbouw. Aanpassingen of vernieuwen aanvoer en afvoer. Plaatsen van kranen en degelijke
Loodgieter in Malle (2390) - Frank
Frank Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Malle
5/5 (3 reviews)
Ik ben gepensioneerd stukadoor , maar hou me liever bezig met kleine loodgieterij waar ik alle gereedschap voor voorhanden heb. kranen , sifons , jachtbakken ,aanpassen leidingen enz. ik heb een certificaat CERGA monteur. Een CV radiator bijplaatsen of vervangen moet ook kunnen. M'n laatste 5 jaar was ik technisch controleur woonkwaliteit voor de stad Antwerpen.
Loodgieter in Zoersel (2980) - Robin
Robin
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik heb ondertussen al enige tijd ervaring opgedaan bij een loodgieter. zelf heb ik thuis ook al verschillende zaken veranderd aan afvoer, wateraansluitingen...
Loodgieter in Brecht (2960) - Cvs
Cvs
Brecht
2.5/5 (2 reviews)
Loodgieter is een apparte steel, Als iemand een lek heeft of nieuwe leidingen wil stekken weten ze niet altijd hoe ze er aan moeten beginnen. Laat u probleem weten en wie weet is het snel opgelost
Loodgieter in Loenhout (2990) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Loenhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben nen handige vent met pollen aan mn lijf. Voor elke uitdaging te vinden en thuis op vele vlakken. Probeer een professionele band en goede communicatie met de klant.
Loodgieter in Brecht (2960) - Gert
Gert
Brecht
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik zeker voeling met technische zaken, maar ik zit niet graag volledige dagen op een stoel en steek graag de handen uit de mouwen. In onze eigen woning heb ik het volledige sanitair aangelegd, inclusief de verwarming (warmtepomp, warmwaterboiler en vloerverwarming).
Loodgieter in Rijkevorsel (2310) - Bart
Bart
Rijkevorsel
Nieuw
Ik ben erkend gas technicus en mag dus ook wettelijke attesten uitschrijven voor toestellen die op gas werken. Ik doe onderhoud en herstellingen aan gasketels(met wettelijk attest), maar ook andere klussen voor verwarming of sanitair. Ik ben loodgieter van opleiding en geen doe het zelver die vanalles wat doet.
Loodgieter in Brecht (2960) - Jim
Jim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
Nieuw
Ik los al uw problemen op zowel ondergronds als boven gronds.Herstellen en vervangen van sanitair en verwarming is mijn specialiteit,steeds prijs kwaliteit.
Loodgieter in Schoten (2900) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
15 jaar ervaring van het herstellen van een kraan tot de volledige renovatie van uw badkamer. Wij zorgen in alle vertrouwen voor uw realisaties en laten duidelijk uw wensen realiteit worden.
Loodgieter in Malle (2390) - Frederick
Frederick
Malle
Nieuw
Ik ben loodgieter van beroep en sta tot u dienst voor het veranderen van een kraantje tot grotere werken in u huis, ik kom zeker graag eens langs en advies is ook zeker mogelijk.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel loodgieters in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Je vindt klusjesmannen (m/v/x) waar een zelfstandig stielman niet voor uit zijn kot komt. ”
Yvan
“ Positief is dat wij snel iemand uit onze regio hebben kunnen vinden door aan te geven in welke streek wij wonen. Ook was het handig dat wij verschillende betaalmogelijkheden hebben. ”
Dieter
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Brecht: geëvalueerd met 4.6 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Brecht, loodgieter Brecht, ontstoppingsdienst Brecht, sanitair Brecht, centrale verwarming Brecht, ontstoppingen Brecht, loodgieter Brecht prijs, loodgieter Brecht dringend, loodgieters Brecht, loodgieter in de buurt Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan loodgieter Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden