loodgieter Brecht

Loodgieter Brecht gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Brecht: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Loodgieter in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Bij alle klusjes in, aan en rond de woning kan ik je helpen. Opleiding elektro-mechanica en door de jaren heen al een hoop ervaring opgedaan. Ik klus enkel in de week overdag, of per uitzondering ook ‘savonds.
Henri is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Loodgieter in Schoten (2900) - Henri
Henri
Schoten
5/5 (25 reviews)
Heb ervaring in loodgieterij, sanitair. Plaatsen van badkamers en herstellingen zijn geen probleem. Ik wil je graag helpen bij problemen, werk steeds proper af.
Loodgieter in Brecht (2960) - Giovanni
Giovanni
Brecht
5/5 (23 reviews)
Ik ben loodgieter van beroep : verwarming , ventilatie , sanitair, waterput, afvoeren... Ik werk van ruwbouw tot afwerking, alsook renovaties. Ik werk zeer nauwkeurig, mijn standaard is hoog, perfectie is waar ik voor ga. Werk georganiseerd en proper met de juiste gereedschappen, dus geen half werk !
Loodgieter in Wuustwezel (2990) - Joeri
Joeri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
4.67/5 (9 reviews)
Water doet leven! Daarom vindt ik het zo belangrijk. Wij leiden het water waarheen u het wil. Ik ben uiterst bekwaam in sanitaire / herstellingen/ aanleggen waarvan geen uitdaging te groot is. Ik plaats uw sanitaire installaties, in samenwerking met de beste fabrikanten en tegelbedrijven realiseren wij uw droombadkamer en toilet.
Loodgieter in Brasschaat (2930) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.75/5 (4 reviews)
bij grondige renovaties is het nooit weg te denken dat er geen leidingen moeten verlegd en of vervangen moeten worden. badkamer uitbreken , nieuwe douche , nieuw toiletten met alle toebehoren enz... Enkel voor CV werk ik samen met onderaannemer ivm gasleidingen en attesten.
Loodgieter in Brecht (2960) - Daniel
Daniel
Brecht
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Daniel ben 67 jaar en ben een Elektrieker van opleiding , doe ook loodgieterij .plaatsen van toestellen en depannages .Heb zelf 2 huizen verbouwd .
Loodgieter in Schilde (2970) - Kenneth
Kenneth
Schilde
3.67/5 (3 reviews)
Goeiedag, ik ben Kenneth en heb ervaring met zowel verbouwingen als nieuwbouw. Aanpassingen of vernieuwen aanvoer en afvoer. Plaatsen van kranen en degelijke
Loodgieter in Zoersel (2980) - Robin
Robin
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik heb ondertussen al enige tijd ervaring opgedaan bij een loodgieter. zelf heb ik thuis ook al verschillende zaken veranderd aan afvoer, wateraansluitingen...
Loodgieter in Brecht (2960) - Cvs
Cvs
Brecht
2.5/5 (2 reviews)
Loodgieter is een apparte steel, Als iemand een lek heeft of nieuwe leidingen wil stekken weten ze niet altijd hoe ze er aan moeten beginnen. Laat u probleem weten en wie weet is het snel opgelost
Loodgieter in Loenhout (2990) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Loenhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben nen handige vent met pollen aan mn lijf. Voor elke uitdaging te vinden en thuis op vele vlakken. Probeer een professionele band en goede communicatie met de klant.
Loodgieter in Rijkevorsel (2310) - Bart
Bart
Rijkevorsel
Nieuw
Ik ben erkend gas technicus en mag dus ook wettelijke attesten uitschrijven voor toestellen die op gas werken. Ik doe onderhoud en herstellingen aan gasketels(met wettelijk attest), maar ook andere klussen voor verwarming of sanitair. Ik ben loodgieter van opleiding en geen doe het zelver die vanalles wat doet.
Loodgieter in Brecht (2960) - Cedric
Cedric
Brecht
Nieuw
Ik ben loodgieter met ervaring. Mijn kennis en vaardigheden hebben betrekking op centrale verwarming en sanitair. Ik werk altijd zeer nauwkeurig en ben zeer punctueel op het nakomen van de afspraken. Het is natuurlijk ook geen probleem om afspraken te wijzigen.
Loodgieter in Brasschaat (2930) - Joeri
Joeri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Hallo ik sta nu enkele jaren in het vak en ik doe mijn werk met plezier ik vind het niet erg om een sifon te gaan vervangen of een badkamer te renoveren ikdoe het allemaal even graag. Wie het kleine niet eerd ...
Loodgieter in Brecht (2960) - Jim
Jim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
Nieuw
Ik los al uw problemen op zowel ondergronds als boven gronds.Herstellen en vervangen van sanitair en verwarming is mijn specialiteit,steeds prijs kwaliteit.
Loodgieter in Schoten (2900) - Yoni
Yoni
Schoten
Nieuw
Loodgieter met beetje ervaring maar met nieuwe & frisse ideeën. Mijn moto is: Als je iets doet, doe het dan goed/deftig, want alleen dan zullen mensen tevreden van je zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk en snel - als je zelf iemand moet zoeken voor een karwei ben je wel even langer bezig - als je al iemand betrouwbaar vindt ! ”
Henri
“ Een goed initiatief om vragers en aanbieders bij mekaar te brengen. Regelmatig contact door medewerkers en goede uitleg op vragen die je stelt. ”
Alain
“ De persoon die kwam voor de dakgoten was op tijd en heeft zijn werk prima en netjes gedaan ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Brecht: geëvalueerd met 4.54 door 103 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Brecht, loodgieter Brecht, ontstoppingsdienst Brecht, sanitair Brecht, centrale verwarming Brecht, ontstoppingen Brecht, loodgieter Brecht prijs, loodgieter Brecht dringend, loodgieters Brecht, loodgieter in de buurt Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen loodgieter Brecht

De laatste aanvragen in de categorie loodgieter Brecht

Nieuwe badkamer - Onderhoud verwarmingstoestel junkers - Klusjes badkamer gezocht - Hulp loodgieter bij totaalrenovatie - Vervangen mengkraan douche - Badmeubel verwijderen en nieuw installeren - Nazicht van CV op mazout - Lekje boiler herstellen - Keukenkraan lekt - Kranen monteren - Cv ketel service / onderhoud met attest - Takken verwijderen dak
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden