schilder Brecht

Ontdek talentvolle schilders in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Brecht: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Beerse (2340) - Arthur
Arthur
Beerse
4.86/5 (22 reviews)
Als u perfect geschilderde ruimtes wil dan moet u bij mij zijn. Ik heb oog voor detail en lever perfecte resultaat op. Na mijn prestaties wordt alles afgeruimd en netjes achtergelaten.
Schilder in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Mijn beide ouders zijn schilder en hebben dit met de paplepel ingegeven. Het liefste doe ik alles wat buiten te doen is, schuttingen, deuren, ramen, brievenbussen... ik werk netjes en zorg ervoor dat alles afgewerkt is voordat ik naar huis ga.
Schilder in Malle (2390) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Malle
4.93/5 (15 reviews)
Beste, graag wil ik mijn professionele kennissen en vaardigheden delen met u als particulier. Niet alleen kan ik u begeleiden bij u kleine of grote renovaties maar kan ik zelf ook mijn handen uit de mouwen steken en uw project uitvoeren. Mezelf voorwijzen is eenvoudig; Jurgen is mijn naam 49 jaar en woonachtig in Oostmalle. Mijn kernwoorden zijn goedlachs, integer en oprecht! Hopelijk tot snel
Schilder in Loenhout (2990) - Rudy
Rudy
Loenhout
5/5 (13 reviews)
Het voordeel van schilderen en behangen is dat dit meestal het laatste is wat moet gebeuren. Je maakt het met andere woorden altijd maar mooier en mooier. Als alles netjes is afgewerkt kan het genieten beginnen.
Schilder in 'S Gravenwezel (2970) - Henri
Henri
'S Gravenwezel
5/5 (7 reviews)
Gyproc bezetten badkamers tegelen elektrische installaties of uitbreiding verlichting plaatsen schilderen opruiming van zolders en kelders .je kan het allemaal vragen aan mij .
Schilder in Zoersel (2980) - Robert
Robert
Zoersel
4.83/5 (6 reviews)
Al ben ik geen vakman, ervaring heb ik genoeg. De voorbereiding - het meest tijdrovende en minst aangename deel van het werk - is alles. Daar besteed ik dus extra veel zorg aan zodat het eigenlijke schilderwerk het beoogde resultaat oplevert.
Schilder in Schilde (2970) - Wim
Wim
Schilde
5/5 (5 reviews)
Ik ben een perfectionistische Handige Harry die altijd veel geklust heeft. Ik heb nu wat meer vrije tijd in het weekend voor kleine klusjes in de buurt van Groot Antwerpen. Lusters/kaders ophangen, kasten monteren, en vooral fijnschilderen, ... Ik heb eigen materiaal en werk alles proper af alsof het voor mezelf is. Mijn specialiteit is zeer fijn afplakken, siliconeren en minutieus afwerken.
Schilder in Brasschaat (2930) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.75/5 (4 reviews)
na de renovatie van uw woonst door mij , kan ik eveneens een duidelijke offerte opstellen voor de finale afwerking met inbegrip van plamuurwerken , schuurwerken , afkitwerk en schilderen met hoogwaardige verf.
Schilder in Brecht (2960) - Gene
Gene
Brecht
5/5 (3 reviews)
Klusjes met ervaring. Schilderwerken, kleine herstelling binnen en rondom gebouwen. Betrouwbaar en flexibel.vraag kleine vergoeding voor verplaatsing.
Schilder in Brecht (2960) - Steve
Steve
Brecht
5/5 (2 reviews)
Heb zelf al bij familie en bouwwerven van vrienden of nonkels geschilderd alles plafonds tot deuren en muren. Ook getegeld zoals steenstrips. Etc Voor verdere vragen hierover kan je ze steeds stellen
Schilder in Wuustwezel (2990) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ben als professioneel schilder werkzaam. In de winterperiode is er soms iets minder werk. Hier brengt deze site uitkomst. De prijzen in de winter zijn bespreekbaar.
Schilder in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Schildersvrouw met ervaring. Mijn vader werkt als schilder, ik heb ook alles van hem geleerd. Ik kom schilderen samen met mijn partner samen hebben wij al heel wat woningen en bedrijven geschilderd. Voor eventuele verdere afwerkingen bv. plinten en meluren plaatsen of andere kunt u laten uitvoeren door mijn partner. samen zijn we een top team waardoor het werk dubbel zo rap zal afgerond zijn.
Schilder in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
(Detail-)Schilderen is mijn core business. Hiervoor hanteer ik een vaste prijs per m². Dit is een prijs all in, ook verf (Hoogwaardige kwaliteitsverf v. Trimetal). Voor de prijsopgave in Listminut splits ik de materialen en prestaties, voor een correcte commissieberekening, die geldt voor prestaties. Dankzij het gebruik van kwaliteitsverf, kan ik u garantie geven op mijn werk.
Schilder in Zoersel (2980) - Ken
Ken
Zoersel
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds verschillende weken ervaring met schilderwerken. Ik heb foto's van mijn eigen woning. Ik doe dit zelfstandig in bijberoep. Heeft u interesse, geef mij een seintje en dan stuur ik foto's van eigen werken door. Ik ben nogal perfectionistisch en zal uiteraard enkel 100% correct werk afleveren.
Schilder in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Schilderwerken in het algemeen. Ik ben zeer blij dat ik via deze weg mijn hobby kan uitvoeren. Ik ben bereid om in samenspraak met de klant een groot project tot een goed einde te verzorgen. Laat maar iets weten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante en veelzijdige dienst met een vlotte app en snelle contacten met uitvoerders. ”
Eddy
“ goede oplossing om iemand te vinden in de streek, als een occasioneel klusje zich voordoet. ”
Wim
“ Zelf een keuze van deelnemers te maken. Bij vragen kan je ook terecht bij iemand van het team Ring Twice ”
Farid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Brecht: geëvalueerd met 4.69 door 104 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Brecht, plafond schilder Brecht, prijsofferte schilderen Brecht, schilderwerken Brecht, behnangwerken Brecht prijs schilderwerken Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen schilder in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Brecht

Living schilderen - Schilder - Painting the walls - Schuren + Schilderen buitengevel - Dakrand schilderen - Trap aschuren en olien - appartement schilderen en lampen ophangen - Klussen - Schilder in Brecht (2960) - schilderwerken - SCHILDER GEZOCHT
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden