kinderoppas Gentbrugge

Kinderoppas Gentbrugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Gentbrugge

Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik denk dat ik mijzelf ondertussen als een ervaringsdeskundige inzake oppassen kan beschouwen. Ik ben enorm graag bij kinderen en voor hen zorgen vind ik geweldig. De kinderen van school halen, koken, ze in bad steken, knutselen, een boekje lezen voor het slapengaan en ze in bed steken,... Dit en zoveel meer doe ik met veel plezier.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik ben Nena. Ik hou van kinderen. Tijdens mijn opleiding als zorgkundige heb ik ook 2 jaar stage's gelopen in kinderdagverblijven. Ik ben creatief, knutsel graag, ga graag wandelen.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen babysit gedaan voor kindjes van 1 jaar tot 16 jaar. Het zou dan ook fijn zijn om opnieuw te kunnen babysitten bij een vast gezin. Ben zeer vaak vrij op avonden en in het weekend.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben lid van de bond en heb al veel vaste oppas adressen. Dus ik heb al redelijk wat ervaring. De leeftijden waar ik heb op gebabysit zijn zeer gevarieerd van baby tot schoolkind.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben nog geen vaste babysit geweest, maar ben wel al meerder keren gaan babysitten en dat verliep zeer vlot. Ik ben graag bezig met kinderen en heb al vaak opgepast.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb sinds mijn 16 veel aan kinderoppas gedaan. Ik heb dit op eigen houtje gedaan en bij de gezinsbond. Ik heb 18jaar in de Chiro gezeten en vind het leuk om kinderen een leuke tijd te bezorgen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Sinds mijn 15de ben ik bij meerdere families de vaste babysit geweest, ik vind het dan ook geweldig om een band op te bouwen met de kindjes en hen te zien opgroeien! Maar daarbuiten blijft het ook super om eens eenmalig bij een familie te gaan babysitten, met plezier zelfs! PS: Ik heb de voorbije jaren ook meerdere EHBO-opleidingen gevolgd en ik ben nog chiroleidster geweest bij de jongsten.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik doe al sinds mijn 16j babysitten op kinderen van deze leeftijd “ 3jaar” en is altijd goed gegaan ik ben dol op kinderen wil graag met hun spelen en leren
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben 24 jarige student diergeneeskunde, en heb ervaring met kindjes van alle leeftijden. Ik pas al op kindjes sinds ik 16 ben. Kindjes met zorgnood is ook geen probleem voor mij.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben Guillaume, 20 jaar. Ik ben zeer graag bezig met kinderen, heb vroeger altijd op mijn neefjes moeten oppassen en ben ook vaak animator op kinderevents. Ik heb ook een sportopleiding gevolgd op school waar we ook vaak les moesten geven aan kleuters/kinderenen evenementen voor hun moesten begeleiden.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Amber
Amber
Gentbrugge
Nieuw
Mijn naam is Amber en ik studeer Psychologie aan de UGent. Dankzij mijn vakken ontwikkelingspsychologie heb ik alle vaardigheden om goed met jonge kinderen om te gaan. Ook heb ik ervaring met babysitten, alsook met begeleiding van kinderen op het speelplein. Geen enkel saai moment met mij dus!
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Yana
Yana
Gentbrugge
Nieuw
Hallo! Ik ben 22 jaar oud! Ik heb al vaak gebabysit met de app " Bsit " Ik heb dus ervaring. Ik zou heel graag op jullie kindjes letten. Ik ben van gentbrugge en kan er met de bus of fiets geraken!
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Tinne
Tinne
Gentbrugge
Nieuw
Dag, ik ben Tinne, 40 jaar oud en mama van twee kinderen van 12 en 13 jaar in co-ouderschap. Ik heb veel ervaring met kinderen van alle leeftijden en ben op zoek naar een vaste plek om in de weekends overdag te helpen bij ouders die dan moeten werken. Ik ben enkel beschikbaar op weekavonden in de weken dat mijn kinderen niet bij mij zijn. Ik heb geen auto maar wel een rijbewijs en wil ook koken.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Defne
Defne
Gentbrugge
Nieuw
Mijn naam is Defne, ik ben 16 jaar oud en hou van kleine kindjes :) Zelf heb ik heel veel kleine nichtjes en neefjes in mijn familie waar ik soms oppas. Ik werk graag met kindjes en dieren en doe dit ook voor een klein beetje bij te verdienen want ik zit nog op school. Contacteer me maar als je geïnteresseerd bent!
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Priscilla
Priscilla
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, ik ben priscilla 29 jaar jong ik ben een creatieve en speelse vrouw die graag met kinderen bezig is ik ben student begeleider in de kinderopvang, ik heb al ervaring met babysitten en ook met kinderen, ik verzin graag spelletjes en ben graag creatief bezig met de kinderen van knutselen tot spelen in de tuin
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Gentbrugge: geëvalueerd met 4.97 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Gentbrugge, kinderoppasdienst Gentbrugge, oppas ziek kind Gentbrugge, kinderoppas aan huis gezocht Gentbrugge, tarief kinderoppas Gentbrugge, oppas aan huis Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden