nanny Gentbrugge

Nanny Gentbrugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Gentbrugge

Nanny in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Hallo, mijn naam is Emma en ik ben 22 jaar. Ik geef zangles aan kinderen tussen de 6 en 8 jaar en babysit al 7 jaar bij hetzelfde gezin. Aangezien die kindjes ondertussen bijna te oud zijn voor een babysit zoek ik een nieuw adresje. Ik heb dus veel ervaring en haal veel voldoening uit het zien opgroeien van de kinderen. Met mij is het nooit saai en ik kan ook koken en helpen in het huishouden.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik denk dat ik mijzelf ondertussen als een ervaringsdeskundige inzake oppassen kan beschouwen. Ik ben enorm graag bij kinderen en voor hen zorgen vind ik geweldig. De kinderen van school halen, koken, ze in bad steken, knutselen, een boekje lezen voor het slapengaan en ze in bed steken,... Dit en zoveel meer doe ik met veel plezier.
Nanny in Gent (9000) - Justien
Justien
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik babysit al 8 jaar op kinderen van 8 maanden tot 13 jaar oud. Ik kader van mijn studie liep ik 6 weken stage in een kinderdagverblijf. Samen met één andere kinderbegeleidster stond ik dagelijks klaar voor 12 kleintjes. Ervaring van luiers vervangen tot helpen bij het huiswerk dus!
Nanny in Gent (9000) - Oliver
Oliver
Gent
5/5 (3 reviews)
hallo, ik heet Oliver en ben 19 jaar oud. Eerste jaar orthopedisch schoentechnoloog. ik heb al enkele ervaringen met babysitte, maar ik heb nog meer ervaring met animeren van kinderen. op die manier zullen zij hen nooit vervelen!
Nanny in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga heel graag met kinderen om en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden zijn uiteraard ook geen enkel probleem !
Nanny in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (2 reviews)
Ik ben 17 jaar en ik woon in Destelbergen. Ik werk ontzettend graag met kinderen. Ik heb nu al even ervaring met babysitten. Ik sta zeker open om een wekelijkse avond op te passen en kan niet wachten om uw kind beter te leren kennen.
Nanny in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als opvoeder in een internaat. Ik heb gewerkt met kinderen uit zowel het gewoon als bijzonder onderwijs. Ook als actieve tante van negen heb ik ruime ervaring met luiers, puberperikelen en alles wat daartussen ligt. Doorgaans word ik beoordeeld als authentiek, enthousiast, zorgzaam en vrolijk.
Nanny in Gent (9000) - Chiara
Chiara
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, Van Babyblues tot Puberteit,Regular oppas, Take Away from school & crèche tot All In als nanny, specifieke noden of zorgen heb ik 12 jaar ervaring in. Als Mcdreamy niet in de buurt is...géén zorgen,een EHBO attest heb ik ook in bezit.😉 Handje toesteken bij de was en de plas; met véél plezier & hopelijk tot ziens!
Nanny in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen babysit gedaan voor kindjes van 1 jaar tot 16 jaar. Het zou dan ook fijn zijn om opnieuw te kunnen babysitten bij een vast gezin. Ben zeer vaak vrij op avonden en in het weekend.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben lid van de bond en heb al veel vaste oppas adressen. Dus ik heb al redelijk wat ervaring. De leeftijden waar ik heb op gebabysit zijn zeer gevarieerd van baby tot schoolkind.
Nanny in Sint-amandsberg (9040) - Jessica
Jessica
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben iemand die heel graag bezig is met kinderen en kan hun zowel voeding geven afhalen van school want heb een eigen wagen en doe alles veilig ik kan hun ook helpen met kleine huiswerktaakjes
Nanny in Sint-amandsberg (9040) - Celine
Celine
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met oudere broers en zussen (die nu allemaal kinderen hebben). Ik pas vaak op, op hun. Ik hou van kinderen, en voor ze oppassen zou helemaal geen probleem zijn!
Nanny in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al ruim 7jaar Ik heb gewerkt in een kinderopvang,ik heb mijn ehbo diploma. Ik heb het diploma opvoeder(richting jeugd en gehandicaptenzorg). Heb ervaring met kindjes met een beperking en ook zonder. Dit van 0-12jaar. Ik ga graag naar een speelpleintje met de kids. ik maak graag pannekoeken,popcorn,...samen met de kindjes. Ook andere activiteiten doe ik graag
Nanny in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik doe al sinds mijn 16j babysitten op kinderen van deze leeftijd “ 3jaar” en is altijd goed gegaan ik ben dol op kinderen wil graag met hun spelen en leren
Nanny in Gent (9000) - Juliette
Juliette
Gent
Nieuw
Dit account is niet meer actief.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Gentbrugge: geëvalueerd met 4.98 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Gentbrugge, nanny gezocht Gentbrugge, nannies Gentbrugge, betrouwbare nanny zoeken Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Gentbrugge

De laatste aanvragen in de categorie nanny Gentbrugge

Vaste oppas / iemand die kan koken - Studente - Vaste oppas in Gentbrugge (9050)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden