nanny Gentbrugge

Nanny Gentbrugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Gentbrugge

Nanny in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik denk dat ik mijzelf ondertussen als een ervaringsdeskundige inzake oppassen kan beschouwen. Ik ben enorm graag bij kinderen en voor hen zorgen vind ik geweldig. De kinderen van school halen, koken, ze in bad steken, knutselen, een boekje lezen voor het slapengaan en ze in bed steken,... Dit en zoveel meer doe ik met veel plezier.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen babysit gedaan voor kindjes van 1 jaar tot 16 jaar. Het zou dan ook fijn zijn om opnieuw te kunnen babysitten bij een vast gezin. Ben zeer vaak vrij op avonden en in het weekend.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben lid van de bond en heb al veel vaste oppas adressen. Dus ik heb al redelijk wat ervaring. De leeftijden waar ik heb op gebabysit zijn zeer gevarieerd van baby tot schoolkind.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Sinds m'n 15de ben ik de vaste babysit geweest bij meerdere families, ik vind het geweldig om de kindjes zo te kunnen zien opgroeien en te zien hoe ze dingen bijleren! PS: ik heb de voorbije jaren ook meerdere EHBO-opleidingen gevolgd en ik ben nog chiroleidster geweest bij de jongsten.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik doe al sinds mijn 16j babysitten op kinderen van deze leeftijd “ 3jaar” en is altijd goed gegaan ik ben dol op kinderen wil graag met hun spelen en leren
Nanny in Gentbrugge (9050) - Nikki
Nikki
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Niets zo leuk als een vaste oppas. Dat herinner ik me maar al te goed van toen ik zelf klein was. Ik kijk er naar uit een leuke band met je kind op te bouwen, zodat we beste vrienden worden.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Amber
Amber
Gentbrugge
Nieuw
Mijn naam is Amber en ik studeer Psychologie aan de UGent. Dankzij mijn vakken ontwikkelingspsychologie heb ik alle vaardigheden om goed met jonge kinderen om te gaan. Ook heb ik ervaring met babysitten, alsook met begeleiding van kinderen op het speelplein. Geen enkel saai moment met mij dus!
Nanny in Gentbrugge (9050) - Tinne
Tinne
Gentbrugge
Nieuw
Dag, ik ben Tinne, 40 jaar oud en mama van twee kinderen van 12 en 13 jaar in co-ouderschap. Ik heb veel ervaring met kinderen van alle leeftijden en ben op zoek naar een vaste plek om in de weekends overdag te helpen bij ouders die dan moeten werken. Ik ben enkel beschikbaar op weekavonden in de weken dat mijn kinderen niet bij mij zijn. Ik heb geen auto maar wel een rijbewijs en wil ook koken.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Priscilla
Priscilla
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, ik ben priscilla 29 jaar jong ik ben een creatieve en speelse vrouw die graag met kinderen bezig is ik ben student begeleider in de kinderopvang, ik heb al ervaring met babysitten en ook met kinderen, ik verzin graag spelletjes en ben graag creatief bezig met de kinderen van knutselen tot spelen in de tuin
Nanny in Gentbrugge (9050) - Elien
Elien
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben elien, 20 jaar en werk in de sector kinderzorg ik heb een enorme passie voor kinderen en zet deze graag in mijn vrije tijd verder, ik hoop tot snel!
Nanny in Gentbrugge (9050) - Shirin
Shirin
Gentbrugge
Nieuw
bezighedenHallo, ik ben Shirin! Studente aan de UGent. Ik heb al regelmatig gebabysit, zowel op kindjes vanaf 4 maand tot 13 jaar. Via deze app hoop ik één van mijn favoriete bezigheden, met kinderen bezig zijn, regelmatiger te kunnen uitoefenen! Ik kijk er naar uit om op uw kindjes te passen. :)
Nanny in Gentbrugge (9050) - Isabelle
Isabelle
Gentbrugge
Nieuw
Hallo mijn naam is Isabelle en ik ben 22 jaar! Ik heb me altijd omringt met kinderen, op het speelplein, familie, de kinderen van de buren dus daar heb ik zowat ervaring op gedaan. Ik ben altijd bereid om te helpen met huiswerk en na het huiswerk te spelen of knutselen, verhaaltje voor het slapen gaan noem maar op! Je mag me altijd contacteren!
Nanny in Gentbrugge (9050) - Lore
Lore
Gentbrugge
Nieuw
Zelf al 3 jaar vaste babysitter van 2 kindjes wonende te Gent Heel fijn omdat ik ze goed ken en zo steeds aangepaste activiteiten kan doen met hun, volgens hun leeftijd
Nanny in Gentbrugge (9050) - Jente
Jente
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb een klein neefje van 5 jaar met autisme Sara kan ik goed mee overweg ik heb ook 2 maand en oppas gedaan jij iemand en daar ging het ook goed dat doe ik nu niet meer omdag ze verhuist zijn.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Jennica
Jennica
Gentbrugge
Nieuw
Kindjes, ze zijn niet altijd rozegeur en manenschijn. Toch zijn ze zo lief, grappig en schattig. Als mama en papa dan even tijd voor zichzelf willen sta ik paraat.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies Gentbrugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Gentbrugge: geëvalueerd met 4.96 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Gentbrugge, nanny gezocht Gentbrugge, nannies Gentbrugge, betrouwbare nanny zoeken Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan nanny Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden