kinderoppas Destelbergen

Kinderoppas Destelbergen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Destelbergen

Kinderoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met babysitten op zowel jongere (5j) als iets oudere kinderen (13 j). Ik sta echter open om op alle leeftijden op te passen! Ik beschik over een eigen wagen en kan dus overal in de buurt van Gent zonder problemen geraken! Ik ben een streng, maar rechtvaardige babysitter waarbij de kindjes steeds plezier kunnen maken en nét dat tikkeltje meer mogen, zoals het hoort!
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik denk dat ik mijzelf ondertussen als een ervaringsdeskundige inzake oppassen kan beschouwen. Ik ben enorm graag bij kinderen en voor hen zorgen vind ik geweldig. De kinderen van school halen, koken, ze in bad steken, knutselen, een boekje lezen voor het slapengaan en ze in bed steken,... Dit en zoveel meer doe ik met veel plezier.
Kinderoppas in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (3 reviews)
Ik ben 17 jaar en werk ontzettend graag met kinderen. Ik heb al wat ervaring met babysitten en ik wil al mijn hele leven juf worden. Ik sta helemaal klaar voor uw kind en voor u, om u een avondje uit de nood te helpen
Kinderoppas in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als opvoeder in een internaat. Ik heb gewerkt met kinderen uit zowel het gewoon als bijzonder onderwijs. Ook als actieve tante van negen heb ik ruime ervaring met luiers, puberperikelen en alles wat daartussen ligt. Doorgaans word ik beoordeeld als authentiek, enthousiast, zorgzaam en vrolijk.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik ben Nena. Ik hou van kinderen. Tijdens mijn opleiding als zorgkundige heb ik ook 2 jaar stage's gelopen in kinderdagverblijven. Ik ben creatief, knutsel graag, ga graag wandelen.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen babysit gedaan voor kindjes van 1 jaar tot 16 jaar. Het zou dan ook fijn zijn om opnieuw te kunnen babysitten bij een vast gezin. Ben zeer vaak vrij op avonden en in het weekend.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben lid van de bond en heb al veel vaste oppas adressen. Dus ik heb al redelijk wat ervaring. De leeftijden waar ik heb op gebabysit zijn zeer gevarieerd van baby tot schoolkind.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben nog geen vaste babysit geweest, maar ben wel al meerder keren gaan babysitten en dat verliep zeer vlot. Ik ben graag bezig met kinderen en heb al vaak opgepast.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb sinds mijn 16 veel aan kinderoppas gedaan. Ik heb dit op eigen houtje gedaan en bij de gezinsbond. Ik heb 18jaar in de Chiro gezeten en vind het leuk om kinderen een leuke tijd te bezorgen.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb al ervaring met babysitten vanaf mijn 15 jaar en doe dit nog steeds met veel plezier. De kindjes entertainen of helpen in slaap te vallen, daar ben ik een kei in. Goed contact met de ouders vind ik ook heel belangrijk.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Sinds mijn 15de ben ik bij meerdere families de vaste babysit geweest, ik vind het dan ook geweldig om een band op te bouwen met de kindjes en hen te zien opgroeien! Maar daarbuiten blijft het ook super om eens eenmalig bij een familie te gaan babysitten, met plezier zelfs! PS: Ik heb de voorbije jaren ook meerdere EHBO-opleidingen gevolgd en ik ben nog chiroleidster geweest bij de jongsten.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Celine
Celine
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met oudere broers en zussen (die nu allemaal kinderen hebben). Ik pas vaak op, op hun. Ik hou van kinderen, en voor ze oppassen zou helemaal geen probleem zijn!
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik doe al sinds mijn 16j babysitten op kinderen van deze leeftijd “ 3jaar” en is altijd goed gegaan ik ben dol op kinderen wil graag met hun spelen en leren
Kinderoppas in Melle (9090) - Jovina
Jovina
Melle
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Jovina en ben 20 jaar. Ik werk voor 4/5 in de zeeman en op mijn vrije wil ik me nuttig bezig, ik zit namelijk niet graag stil. Ik heb jeugd-en gehandicapten zorg gestudeerd en heb ervaring in het verzorgen van kindjes. Ik zou heel graag jullie een handje helpen. Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben geef leiding in de Chiro en speel graag een spel met kinderen of zorg voor een activiteit.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Destelbergen: geëvalueerd met 4.98 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Destelbergen, kinderoppasdienst Destelbergen, oppas ziek kind Destelbergen, kinderoppas aan huis gezocht Destelbergen, tarief kinderoppas Destelbergen, oppas aan huis Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden