kinderoppas Destelbergen

Kinderoppas Destelbergen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Destelbergen

Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kinderoppas in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
4.95/5 (22 reviews)
Hallo, ik ben Els, ik werk deeltijds als kleuterjuf en heb zelf 3 kinderen. Ik verplaats me met de fiets en aanvaard opdrachten binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Stijn
Stijn
Gentbrugge
5/5 (12 reviews)
Zelf heb ik nog geen kinderen, maar veel mensen in mijn omgeving hebben kids lopen. Dus weet ik dat het niet altijd even gemakkelijk is om tijd te vinden om allerlei dingen te doen. Dan is het toch handig dat je met een gerust hart je kinderen kan achterlaten bij iemand die je vertrouwt?
Kinderoppas in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik denk dat ik mijzelf ondertussen als een ervaringsdeskundige inzake oppassen kan beschouwen. Ik ben enorm graag bij kinderen en voor hen zorgen vind ik geweldig. De kinderen van school halen, koken, ze in bad steken, knutselen, een boekje lezen voor het slapengaan en ze in bed steken,... Dit en zoveel meer doe ik met veel plezier.
Kinderoppas in Gent (9000) - Justien
Justien
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik babysit al 8 jaar op kinderen van 8 maanden tot 13 jaar oud. Ik kader van mijn studie liep ik 6 weken stage in een kinderdagverblijf. Samen met één andere kinderbegeleidster stond ik dagelijks klaar voor 12 kleintjes. Ervaring van luiers vervangen tot helpen bij het huiswerk dus!
Kinderoppas in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
I would love to spend this summer taking care of children, reading stories, playing, and providing meals. Non-smoker and non-motor vehicle.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Gent (9000) - Oliver
Oliver
Gent
5/5 (3 reviews)
hallo, ik heet Oliver en ben 19 jaar oud. Eerste jaar orthopedisch schoentechnoloog. ik heb al enkele ervaringen met babysitte, maar ik heb nog meer ervaring met animeren van kinderen. op die manier zullen zij hen nooit vervelen!
Kinderoppas in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (3 reviews)
Ik ben 17 jaar en werk ontzettend graag met kinderen. Ik heb al wat ervaring met babysitten en ik wil al mijn hele leven juf worden. Ik sta helemaal klaar voor uw kind en voor u, om u een avondje uit de nood te helpen
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Ik ben 6 jaar leiding geweest in de jeugdbeweging en ben nog steeds actief op het speelplein. Daar heb ik ook ervaring opgedaan met kinderen met beperkingen. Ik heb dan ook veel ervaring met kinderen de structuur te bieden die ze nodig hebben. Kinderen houden van mijn verhaaltjes voor het slapengaan!
Kinderoppas in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Kinderoppas in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb veel ervaring met babysitten, en doe dat ook enorm graag. Ik ben heel zorgzaam en heb veel geduld. Niets leuker dan liefde terugkrijgen van een kindje.
Kinderoppas in Gent (9000) - Sandy
Sandy
Gent
5/5 (2 reviews)
Toevallig dinsdag namiddag een babysit nodig? Of in eerste of derde weekend vd maand. Ik heb zelf twee kindjes van nu zeven en tien. Heb ervaring met baby tot .. Vriendelijke rustige persoonlijkheid Geduldige persoonlijkheid
Kinderoppas in Gontrode (9090) - Juri
Juri
Gontrode
5/5 (2 reviews)
Ik voetbal graag met kinderen en moedig ze aan om bijvoorbeeld samen instrumenten spelen. Kinderen hebben me graag omdat ik aardig ben en ze met respect behandel
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Coralie
Coralie
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben werkzaam in de kinderpsychiatrie in Gent bij kinderen met een verst. beperking, ik heb daar al wel wat meegemaakt. Zelf heb ik 2 pubers en buiten mijn eigen kinderen heb ik vroeger ook gebabysit en CM kampen / speelplein gedaan.
Kinderoppas in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als opvoeder in een internaat. Ik heb gewerkt met kinderen uit zowel het gewoon als bijzonder onderwijs. Ook als actieve tante van negen heb ik ruime ervaring met luiers, puberperikelen en alles wat daartussen ligt. Doorgaans word ik beoordeeld als authentiek, enthousiast, zorgzaam en vrolijk.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Destelbergen: geëvalueerd met 4.95 door 91 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Destelbergen, kinderoppasdienst Destelbergen, oppas ziek kind Destelbergen, kinderoppas aan huis gezocht Destelbergen, tarief kinderoppas Destelbergen, oppas aan huis Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden