kinderoppas Drongen

Kinderoppas Drongen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Drongen

Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Hallo, mijn naam is Emma en ik ben 22 jaar. Ik geef zangles aan kinderen tussen de 6 en 8 jaar en babysit al 7 jaar bij hetzelfde gezin. Aangezien die kindjes ondertussen bijna te oud zijn voor een babysit zoek ik een nieuw adresje. Ik heb dus veel ervaring en haal veel voldoening uit het zien opgroeien van de kinderen. Met mij is het nooit saai en ik kan ook koken en helpen in het huishouden.
Kinderoppas in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
4.78/5 (9 reviews)
Ik lees graag verhalen voor of het spelen van gezelschapspelen, of bekijken van films kan (invoelend uiteraard!). Ik deed oppassen voorheen vnl. bij kinderen vanaf 4 jaar. Ook ben ik flexibel (indien nodig/gewenst) om er ook te blijven overnachten (met wat extra vergoeding). Uiteraard dit enkel indien er een aparte slaapkamer (én andere voorzieningen) voorhand en is!
Kinderoppas in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Kinderoppas in Gent (9000) - Michèle
Michèle
Gent
4.67/5 (6 reviews)
Oma van 7 kinderen, waaronder tweelingen. Ik houd van kinderen en kan ze goed bezighouden, win snel hun vertrouwen. Kan huiswerk begeleiden, ben leerkracht.
Kinderoppas in Mariakerke (9030) - Jaspee
Jaspee
Mariakerke
5/5 (6 reviews)
Ik ben steeds scoutsleider met veel enthousiasme geweest en heb reeds wat ervaring in het entertainen van kinderen. Helpen bij het huiswerk of een spelletje spelen, u kan bij mij terecht.
Kinderoppas in Gent (9000) - Gerda
Gerda
Gent
5/5 (3 reviews)
Met dieren werken op verplaatsing én met taal werken thuis, dit zijn de activiteiten die me jong houden. Vertalen, maar ook teksten schrijven heb ik in de loop van mijn professioneel leven heel vaak gedaan, in het Nederlands, soms ook in het Engels en het Frans. Ik ben Germaniste van opleiding (Nederlands-Zweeds), en heb lang in het buitenland gewerkt in een 3-talige (Fr., Eng., en Duits) omgeving
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (3 reviews)
Babysitten is voor mij een vaste vrijetijdsbesteding geworden. Over de jaren heen bouwde ik ervaring op bij zowel grote als kleine gezinnen en voornamelijk bij kinderen uit de lagere en middelbare school. Ik haal er plezier uit om samen te spelen, te lezen en eventueel zelfs wat ondersteuning te bieden bij hun huiswerk.
Kinderoppas in Gent (9000) - Lamia
Lamia
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Heb zelf ook 2 kinderen dus ervaring heb ik zeker en vast mijn kinderen hebben de leeftijf van 17 en 12 jaar.ik zie graag kinderen en verzorg jij kinderen heel graag zoals ik de mijne zou verzorgen
Kinderoppas in Gent (9000) - Hajrije
Hajrije
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf kleine kinderen alle 2 jonger dan 3jaar. Ik heb mijn ervaring kunnen opbouwen sinds ik mama geworden ben ik leer ook elke dag nieuwe Dingens. Ik leer altijd wel iets nieuws bij .
Kinderoppas in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Kinderoppas in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is kelly, mama van 3 kinderen dus ervaring is er zeker, hou veel van kinderen dus geen nood ik behandel jouw kind zoals het mijne met veel liefde dus. Ik ben van Gent en heb een wagen dus kan me verplaatsen, tot januari ben ik van maandag tot vrijdag vrij daarna kunnen de uren wat aangepast worden. Heb je iemand nodig laat maar weten zodat we elkaar eens kunnen ontmoeten. Tot dan
Kinderoppas in Sint-denijs-westrem (9051) - Amber
Amber
Sint-denijs-westrem
5/5 (1 reviews)
Hallo! Mijn naam is Amber, ik ben 18 jaar en zit in mijn eerste jaar Rechten. Ik woon in Sint-Denijs-Westrem en Sint-Martens-Latem. Ik ben zeer spontaan en opgewekt en probeer alles wat ik doe tot een goed einde te brengen! Ik heb er persoonlijk wat moeite mee om een vaste job te combineren met mijn studies daarmee dat af en toe wat kleinere karweitjes mij een betere oplossing lijken!
Kinderoppas in Afsnee (9051) - Lisa
Lisa
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Hello, ik ben Lisa, 23 jaar en recent afgestudeerd. Tijdens de studentenperiode heel veel babysittings gedaan, van de allerjongsten tot stoere tieners noem maar op. Ik zat altijd in een jeugdbeweging en was ook 3 jaar leidster. Ik heb me destijds ook geëngageerd als trainster in een sportclub. Je mag me dus altijd contacteren!
Kinderoppas in Gent (9000) - Jente
Jente
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb al een paar keer in het verleden en zowel ik als de kinderen vonden dat tof. Ik moet maar een pak kaarten hebben en daar komt al uuren plezier uit. Als kinderen druk zouden zijn of zich ongepast beginnen te gedragen kan ik hier tegen en los ik dit snel op.
Kinderoppas in Gent (9000) - Maxim
Maxim
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Maxim, na drie jaar chiroleider te zijn geweest, denk ik toch goed te kunnen omspringen met kinderen. Ik weet hen te entertainen, maar kan ook eens streng zijn als het nodig is. Het is tevens doorheen de jaren een hobby geworden om te babysitten op kinderen van vrienden en familie. Groetjes Maxim
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Drongen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Drongen: geëvalueerd met 4.93 door 68 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Drongen, kinderoppasdienst Drongen, oppas ziek kind Drongen, kinderoppas aan huis gezocht Drongen, tarief kinderoppas Drongen, oppas aan huis Drongen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden