kinderoppas Sint-amandsberg

Kinderoppas Sint-amandsberg: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Sint-amandsberg

Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Hallo, mijn naam is Emma en ik ben 22 jaar. Ik geef zangles aan kinderen tussen de 6 en 8 jaar en babysit al 7 jaar bij hetzelfde gezin. Aangezien die kindjes ondertussen bijna te oud zijn voor een babysit zoek ik een nieuw adresje. Ik heb dus veel ervaring en haal veel voldoening uit het zien opgroeien van de kinderen. Met mij is het nooit saai en ik kan ook koken en helpen in het huishouden.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben 6 jaar leiding geweest in de jeugdbeweging en ben nog steeds actief op het speelplein. Daar heb ik ook ervaring opgedaan met kinderen met beperkingen. Ik heb dan ook veel ervaring met kinderen de structuur te bieden die ze nodig hebben. Kinderen houden van mijn verhaaltjes voor het slapengaan!
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Jessica
Jessica
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben iemand die heel graag bezig is met kinderen en kan hun zowel voeding geven afhalen van school want heb een eigen wagen en doe alles veilig ik kan hun ook helpen met kleine huiswerktaakjes
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb al ervaring met babysitten vanaf mijn 15 jaar en doe dit nog steeds met veel plezier. De kindjes entertainen of helpen in slaap te vallen, daar ben ik een kei in. Goed contact met de ouders vind ik ook heel belangrijk.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Celine
Celine
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met oudere broers en zussen (die nu allemaal kinderen hebben). Ik pas vaak op, op hun. Ik hou van kinderen, en voor ze oppassen zou helemaal geen probleem zijn!
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Daniëlle
Daniëlle
Sint-amandsberg
Nieuw
Beste ouders, Wil je eens er een avondje tussenuit? Ik kom heel graag babysitten. Ik heb veel ervaring met alle leeftijden. Mijn moeder deed 17 jaar lang kinderopvang bij ons thuis. (0-2,5 jaar). Nu studeer ik kleuteronderwijs (2,5-6) maar hiervoor deed ik 2 jaar lager onderwijs maar helaas ging dat niet omdat mijn frans niet sterk genoeg was. Ik ben heel zorgzaam en speel graag met hen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Lien
Lien
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik heb al vaak voor kinderen gezorgd: zowel babysit als op mijn stage als sociaal werker als tijdens een vakantiejob in een crêche. Ik voel kinderen zeer goed aan, door mijn spontantiteit voelen ze zich vaak zeer snel op hun gemak. Ik ben bezig met kinderyoga en ga ook vaak voorlezen bij een Turks jongetje. Het is steeds dolle pret. Laat maar weten voor een kennismaking!
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Van in het middelbaar tot de hogere opleiding heb ik talen gestudeerd, wat resulteerde in een diploma vertaalkunde. Ik ben er nog steeds dagelijks mee bezig en spendeer graag tijd met het helpen van anderen.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Michelle
Michelle
Sint-amandsberg
Nieuw
Hoi! Ik ben Michelle. Sinds mijn 16e ben ik babysit bij de Gezinsbond. Ook heb ik twee jongere zusjes waar ik veel tijd mee spendeer. Ik hou van creatief aan de slag gaan, samen koken of bakken, verhaaltjes voorlezen, , huiswerk maken,... Qua leeftijden kan alles; dankzij mijn zussen van tien en zestien jaar en mijn oppaswerk dat van peuter tot tiener gaat, kan ik me aanpassen aan de leeftijd.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Hélène
Hélène
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, ik ben Hélène, 26 jaar. Ik studeerde enkele jaren terug af als vroedvrouw maar werk nu als verpleegkundige. Ik heb tijdens m'n studies ook gebabysit op vooral baby's en peuters. Dit waren vooral vaste plekken, maar zou nu ook los posten willen bijnemen naast mijn uren.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Michal
Michal
Sint-amandsberg
Nieuw
Dag, ik heet Michal en volg BSO Kantoor op school. Ik kan zeer goed omgaan met kindjes en heb ze ook graag. Heb vroeger moeten babysitten op mijn neefje en dat ging goed en dat is ook mijn enige ervaring.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
Nieuw
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Eddy
Eddy
Sint-amandsberg
Nieuw
Gepensionneerd met vroeger een management functie en daarna een eigen bedrijf. Ben gespecialiseerd in Export and management. Heb veel gereisd vooral in de landen met gecentraliseerde economie en heb nog wel enkele contacten in deze landen (Polen, Roemenië, Bulgarije en het voormalige Joegoslavië)
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Laura
Laura Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik heb 8 maanden gewerkt als nanny in australie, ik vond dit een enorm leuke ervaring! 4 maanden heb ik gewoond op een boerderij en 2x in een grote stad bij een gezin. Dit verliep altijd vlotjes, ik neem mijn verantwoordelijkheid en het was fijn om deel uit te maken van een gezin.
Kinderoppas in Sint-amandsberg (9040) - Jotka
Jotka
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik pas graag op jonge kinderen. Ik ben graag creatief met hen bezig of hou er van om met ze buiten te ravotten of samen muziek te maken. Ik ben een warm en rustig persoon die altijd voor ze klaar zal staan.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Sint-amandsberg: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Sint-amandsberg, kinderoppasdienst Sint-amandsberg, oppas ziek kind Sint-amandsberg, kinderoppas aan huis gezocht Sint-amandsberg, tarief kinderoppas Sint-amandsberg, oppas aan huis Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Sint-amandsberg

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas Sint-amandsberg

Babysit - Babysit voor Cis - Baby 1 jaar - Nanny gezocht voor ongeveer twee dagen per week - babysit gezocht - Opvang 13 april - Zorg voor kinderen. - Flexijob - Vanavond 19.00h tot 23.00h - Oppas voor juli-augustus gezocht - Vaste oppas - We zoeken een vaste oppas voor onze tweeling! - Driengende oppas nodig - Nanny - Zaterdag 10/08 om 18u - Oppas gezocht - Naschoolse oppas voor tweeling van 4 jaar - Naschoolse opvang (3 weken) - Babysit do 13 dec vanaf 20u tot 23u30 ongeveet - Babysitter - Oppas gezocht - eenmalig babysitten zondag 14 mei 20u tot 23u
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden