babysitter Gentbrugge

Ontdek talentvolle babysitters in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Gentbrugge

Babysitter in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik ben Nena. Ik hou van kinderen. Tijdens mijn opleiding als zorgkundige heb ik ook 2 jaar stage's gelopen in kinderdagverblijven. Ik ben creatief, knutsel graag, ga graag wandelen.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben lid van de bond en heb meerdere vaste babysit adressen dus ik heb al redelijk wat ervaring. Heb ook op verschillende leeftijden gepast van baby tot schoolkind.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben nog geen vaste babysit geweest, maar ben wel al meerder keren gaan babysitten en dat verliep zeer vlot. Ik ben graag bezig met kinderen en heb al vaak opgepast.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb sinds mijn 16 veel aan kinderoppas gedaan. Ik heb dit op eigen houtje gedaan en bij de gezinsbond. Ik heb 18jaar in de Chiro gezeten en vind het leuk om kinderen een leuke tijd te bezorgen.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Sinds mijn 15de ben ik bij meerdere families de vaste babysit geweest, ik vind het dan ook geweldig om een band op te bouwen met de kindjes en hen te zien opgroeien! Maar daarbuiten blijft het ook super om eens eenmalig bij een familie te gaan babysitten, met plezier zelfs! PS: Ik heb de voorbije jaren ook meerdere EHBO-opleidingen gevolgd en ik ben nog chiroleidster geweest bij de jongsten.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben 24 jarige student diergeneeskunde, en heb ervaring met kindjes van alle leeftijden. Ik pas al op kindjes sinds ik 16 ben. Kindjes met zorgnood is ook geen probleem voor mij.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben Guillaume, 20 jaar. Ik ben zeer graag bezig met kinderen, heb vroeger altijd op mijn neefjes moeten oppassen en ben ook vaak animator op kinderevents. Ik heb ook een sportopleiding gevolgd op school waar we ook vaak les moesten geven aan kleuters/kinderenen evenementen voor hun moesten begeleiden.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Yana
Yana
Gentbrugge
Nieuw
Hallo! Ik ben 22 jaar oud! Ik heb al vaak gebabysit met de app " Bsit " Ik heb dus ervaring. Ik zou heel graag op jullie kindjes letten. Ik ben van gentbrugge en kan er met de bus of fiets geraken!
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Defne
Defne
Gentbrugge
Nieuw
Mijn naam is Defne, ik ben 16 jaar oud en hou van kleine kindjes :) Zelf heb ik heel veel kleine nichtjes en neefjes in mijn familie waar ik soms oppas. Ik werk graag met kindjes en dieren en doe dit ook voor een klein beetje bij te verdienen want ik zit nog op school. Contacteer me maar als je geïnteresseerd bent!
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Elien
Elien
Gentbrugge
Nieuw
Ik ga wekelijks babysitten, ik ben gewoon van met kinderen te werken want ik werk in een kinderdagverblijf, ik hoop via deze weg nog meer te kunnen oppassen.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Isabelle
Isabelle
Gentbrugge
Nieuw
Hallo mijn naam is Isabelle! Ik heb me altijd omringt met kindjes, en pas soms op de kindjes van in mijn familie, vroeger ging ik dan vooral bij de buren op hun kindjes letten. Ik laat altijd weten hoe het is gegaan.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Lore
Lore
Gentbrugge
Nieuw
Zelf werk in aan stad Gent als begeleidster bij kleuters. Vroeger heb ik altijd sportkampen gegeven bij v formation. Heb ook steeds in de Chiro gezeten en animator op het speelplein. Opleiding jeugd en gehandicaptenzorg en graduaat orthopedagogie
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Emilie
Emilie
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben opgegroeid in een familie met 3 broers en zussen die later uitbreidde tot 9 broers en zussen dus ik ben het gewend om met alle leeftijden om te gaan. Ik babysit al sinds ik 14 jaar oud ben en heb dus veel ervaring met verhaaltjes, knutselwerkjes,.. Als u er even tussenuit wilt of moet focussen op iets anders wil ik altijd inspringen.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Jennica
Jennica
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb 4 oudere zussen, waarvan ze allemaal al kindjes hebben. Ondertussen ben ik al 7 keer tante geworden, waarvan 1 maal ook meter. Mijn kinderwens is ook groot, net daarom geef ik mijn liefde ook graag aan jullie kindje(s).
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Julie
Julie
Gentbrugge
Nieuw
Vrolijke en creatieve leerkracht lager onderwijs met 6 jaar ervaring. Deeltijds aan het werk als zorgleerkracht in het buitengewoon lager onderwijs in Gent. Diploma (hoofd)animator in het jeugdwerk ook behaald. Reeds 10 jaar ervaring met oppassen en jeugdwerk.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Gentbrugge: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Gentbrugge, babysit Gentbrugge, tarief baby sitter Gentbrugge, betrouwbare baby-sitter Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Gentbrugge

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Gentbrugge

Oppas nodig voor dinsdag - peuters - Babysit - Babysit gezocht - Eenmalige oppas in Gentbrugge (9050) - Eenmalige oppas in Gentbrugge (9050)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden