kinderoppas Merelbeke

Kinderoppas Merelbeke: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Merelbeke

Kinderoppas in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (12 reviews)
Hallo als jonge oma,begrijp ik dat je er als mama & papa soms eens op het onverwachts op uit wil.Dat het niet altijd even gemakkelijk is om iemand te vinden die bij jullie schattebout kan sitten.Een telefoontje volstaat inslapen kan.
Kinderoppas in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
Zwijnaarde
5/5 (6 reviews)
Als kleinste dochter van mijn family, heb ik alle kinderen van mijn broers en zussen verzorgd, 10 in totaal. Naast mijn werk heb ik mijn twee kinderen groot gebracht. En nu help ik mijn dochter bij haar kinderen. Vrienden weten op mij of mijn kinderen als betrouwbare oppas kunnen rekenen. Ik zie kinderen heel graag en vind ik heel belangrijk om zij een veilig en rustige omgeving te bieden.
Kinderoppas in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben heel flexibel en werk heel graag met kinderen. Ik ben afgestudeerd als lerares in Oekraine voor 1-5de leerjaar. Kinderen hebben me ook graag ;)
Kinderoppas in Gent (9000) - Justien
Justien
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik babysit al 8 jaar op kinderen van 8 maanden tot 13 jaar oud. Ik kader van mijn studie liep ik 6 weken stage in een kinderdagverblijf. Samen met één andere kinderbegeleidster stond ik dagelijks klaar voor 12 kleintjes. Ervaring van luiers vervangen tot helpen bij het huiswerk dus!
Kinderoppas in Gent (9000) - Oliver
Oliver
Gent
5/5 (3 reviews)
hallo, ik heet Oliver en ben 19 jaar oud. Eerste jaar orthopedisch schoentechnoloog. ik heb al enkele ervaringen met babysitte, maar ik heb nog meer ervaring met animeren van kinderen. op die manier zullen zij hen nooit vervelen!
Kinderoppas in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
Ik ben Evy, 40jaar. Ervaring in de kindzorg Ik heb ervaring als babysit Bij De Bond Van Grote en Jonge Gezinnen. Ik doe graag verzorgende taken. En ik vertel graag verhaaltjes aan kinderen. Ben verder graag creatief bezig.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
Zwijnaarde
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal İk ben zelf een moeder. İk heb een kindje van 3 jaar, tot nu toe heb ik beseft dat moeder zijn en zorgen voor een kleine kindje is leuk maar ook soms moeilijk. Soms moet u ergens naartoe waar je u kindje zou mee nemen en niet kan, of soms een avondje een paar uurkes rusten iets gaan eten? Ja! Dat begrijp ik heel goed! Daarom wil ik graag jullie daarbij helpen.
Kinderoppas in Melle (9090) - Emily
Emily
Melle
5/5 (1 reviews)
Ik zie heel graag kindjes. En hun ouders ook eens een avondje rust met hun 2 Ik ben heel graag bezig met kinderen Heb zelf 4 kleintjes is de familie en zie ze 1 voor 1even graag
Kinderoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen babysit gedaan voor kindjes van 1 jaar tot 16 jaar. Het zou dan ook fijn zijn om opnieuw te kunnen babysitten bij een vast gezin. Ben zeer vaak vrij op avonden en in het weekend.
Kinderoppas in Gent (9000) - Dassi ashanti
Dassi ashanti
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf de oudste van 5 Ik 17 mijn broer 15 mijn zussen 10,8en2 Ik heb ook 2 jaar ervaring in de jeugdwerk en heb dus ook een animator brevet en binnenkort een hoofdanimator brevet.
Kinderoppas in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb als opleiding kinderverzorging gedaan 6 jaar en doe dit dan ook enorm graag! Ik heb zelf een kindje van bijna 2 jaar en zal dan ook ervoor zorgen dat ze zich niet vervelen
Kinderoppas in Melle (9090) - Jovina
Jovina
Melle
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Jovina en ben 20 jaar. Ik werk voor 4/5 in de zeeman en op mijn vrije wil ik me nuttig bezig, ik zit namelijk niet graag stil. Ik heb jeugd-en gehandicapten zorg gestudeerd en heb ervaring in het verzorgen van kindjes. Ik zou heel graag jullie een handje helpen. Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben Maaike, laatstejaarsstudente kinesitherapie. Ik heb ervaring met babysitten op alle leeftijden. Ik vind het altijd fijn om leuke spelletjes met hen te spelen. In de week regio Gent. Aarzel niet om mij te contacteren.
Kinderoppas in Oosterzele (9860) - Jane
Jane
Oosterzele
Nieuw
Ik ben Jane en ben 26 jaar. Sinds mijn 16de ga ik babysitten. Ik heb ervaring met zowel baby's als oudere kinderen. Ik heb 6 jaar ervaring als speelpleinmoni, gaf 4 jaar leiding in de Chiro en ben ook leerkracht in het lager onderwijs. Ondertussen huiswerk of studiebegeleiding geven is dus ook mogelijk. Bedankt!
Kinderoppas in Gent (9000) - Juliette
Juliette
Gent
Nieuw
Dit account is niet meer actief.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Merelbeke: geëvalueerd met 4.9 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Merelbeke, kinderoppasdienst Merelbeke, oppas ziek kind Merelbeke, kinderoppas aan huis gezocht Merelbeke, tarief kinderoppas Merelbeke, oppas aan huis Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden