nanny Destelbergen

Nanny Destelbergen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Destelbergen

Nanny in Gentbrugge (9050) - Clara
Clara
Gentbrugge
4.75/5 (4 reviews)
Ik denk dat ik mijzelf ondertussen als een ervaringsdeskundige inzake oppassen kan beschouwen. Ik ben enorm graag bij kinderen en voor hen zorgen vind ik geweldig. De kinderen van school halen, koken, ze in bad steken, knutselen, een boekje lezen voor het slapengaan en ze in bed steken,... Dit en zoveel meer doe ik met veel plezier.
Nanny in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (2 reviews)
Ik ben 17 jaar en ik woon in Destelbergen. Ik werk ontzettend graag met kinderen. Ik heb nu al even ervaring met babysitten. Ik sta zeker open om een wekelijkse avond op te passen en kan niet wachten om uw kind beter te leren kennen.
Nanny in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als opvoeder in een internaat. Ik heb gewerkt met kinderen uit zowel het gewoon als bijzonder onderwijs. Ook als actieve tante van negen heb ik ruime ervaring met luiers, puberperikelen en alles wat daartussen ligt. Doorgaans word ik beoordeeld als authentiek, enthousiast, zorgzaam en vrolijk.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen babysit gedaan voor kindjes van 1 jaar tot 16 jaar. Het zou dan ook fijn zijn om opnieuw te kunnen babysitten bij een vast gezin. Ben zeer vaak vrij op avonden en in het weekend.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben lid van de bond en heb al veel vaste oppas adressen. Dus ik heb al redelijk wat ervaring. De leeftijden waar ik heb op gebabysit zijn zeer gevarieerd van baby tot schoolkind.
Nanny in Sint-amandsberg (9040) - Celine
Celine
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met oudere broers en zussen (die nu allemaal kinderen hebben). Ik pas vaak op, op hun. Ik hou van kinderen, en voor ze oppassen zou helemaal geen probleem zijn!
Nanny in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik doe al sinds mijn 16j babysitten op kinderen van deze leeftijd “ 3jaar” en is altijd goed gegaan ik ben dol op kinderen wil graag met hun spelen en leren
Nanny in Gentbrugge (9050) - Amber
Amber
Gentbrugge
Nieuw
Mijn naam is Amber en ik studeer Psychologie aan de UGent. Dankzij mijn vakken ontwikkelingspsychologie heb ik alle vaardigheden om goed met jonge kinderen om te gaan. Ook heb ik ervaring met babysitten, alsook met begeleiding van kinderen op het speelplein. Geen enkel saai moment met mij dus!
Nanny in Melle (9090) - Beau
Beau
Melle
Nieuw
Hallo, ik heet Beau en ben 16 jaar oud. Ik heb ondertussen wel al wat ervaring met kleuters. Ik ben heel verantwoordelijk en zelfstandig. Aarzel zeker niet om me te contacteren, groetjes van jullie toekomstige babysit!
Nanny in Sint-amandsberg (9040) - Michelle
Michelle
Sint-amandsberg
Nieuw
Hoi! Ik ben Michelle. Sinds mijn 16e ben ik babysit bij de Gezinsbond. Ook heb ik twee jongere zusjes waar ik veel tijd mee spendeer. Ik hou van creatief aan de slag gaan, samen koken of bakken, verhaaltjes voorlezen, , huiswerk maken,... Qua leeftijden kan alles; dankzij mijn zussen van tien en zestien jaar en mijn oppaswerk dat van peuter tot tiener gaat, kan ik me aanpassen aan de leeftijd.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Tinne
Tinne
Gentbrugge
Nieuw
Dag, ik ben Tinne, 40 jaar oud en mama van twee kinderen van 12 en 13 jaar in co-ouderschap. Ik heb veel ervaring met kinderen van alle leeftijden en ben op zoek naar een vaste plek om in de weekends overdag te helpen bij ouders die dan moeten werken. Ik ben enkel beschikbaar op weekavonden in de weken dat mijn kinderen niet bij mij zijn. Ik heb geen auto maar wel een rijbewijs en wil ook koken.
Nanny in Sint-amandsberg (9040) - Michal
Michal
Sint-amandsberg
Nieuw
Dag, ik heet Michal en volg BSO Kantoor op school. Ik kan zeer goed omgaan met kindjes en heb ze ook graag. Heb vroeger moeten babysitten op mijn neefje en dat ging goed en dat is ook mijn enige ervaring.
Nanny in Gentbrugge (9050) - Priscilla
Priscilla
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, ik ben priscilla 29 jaar jong ik ben een creatieve en speelse vrouw die graag met kinderen bezig is ik ben student begeleider in de kinderopvang, ik heb al ervaring met babysitten en ook met kinderen, ik verzin graag spelletjes en ben graag creatief bezig met de kinderen van knutselen tot spelen in de tuin
Nanny in Gentbrugge (9050) - Elien
Elien
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben elien, 20 jaar en werk in de sector kinderzorg ik heb een enorme passie voor kinderen en zet deze graag in mijn vrije tijd verder, ik hoop tot snel!
Nanny in Gentbrugge (9050) - Isabelle
Isabelle
Gentbrugge
Nieuw
Hallo mijn naam is Isabelle en ik ben 22 jaar! Ik heb me altijd omringt met kinderen, op het speelplein, familie, de kinderen van de buren dus daar heb ik zowat ervaring op gedaan. Ik ben altijd bereid om te helpen met huiswerk en na het huiswerk te spelen of knutselen, verhaaltje voor het slapen gaan noem maar op! Je mag me altijd contacteren!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Destelbergen: geëvalueerd met 4.96 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Destelbergen, nanny gezocht Destelbergen, nannies Destelbergen, betrouwbare nanny zoeken Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Destelbergen

De laatste aanvragen in de categorie nanny Destelbergen

naschoolse oppas - vaste kinderoppas - Babysit overdag - Oppas voor onze dochter (3j) - Vaste oppas gezocht voor onze 2 kinderen - oppas in Destelbergen (9070)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden