Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Destelbergen

Babysitter in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
4.94/5 · 18 reviews
9070 Destelbergen
Ik heb al enkele jaren ervaring met babysitten op zowel jongere (5j) als iets oudere kinderen (13 j). Ik sta echter open om op alle leeftijden op te passen! Ik beschik over een eigen wagen en kan dus overal in de buurt van Gent zonder problemen geraken! Ik ben een streng, maar rechtvaardige babysitter waarbij de kindjes steeds plezier kunnen maken en nét dat tikkeltje meer mogen, zoals het hoort!
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Beste, ik ben Nena. Ik hou van kinderen. Tijdens mijn opleiding als zorgkundige heb ik ook 2 jaar stage's gelopen in kinderdagverblijven. Ik ben creatief, knutsel graag, ga graag wandelen.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben lid van de bond en heb meerdere vaste babysit adressen dus ik heb al redelijk wat ervaring. Heb ook op verschillende leeftijden gepast van baby tot schoolkind.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben nog geen vaste babysit geweest, maar ben wel al meerder keren gaan babysitten en dat verliep zeer vlot. Ik ben graag bezig met kinderen en heb al vaak opgepast.
Babysitter in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
5/5 · 1 reviews
9070 Destelbergen
Ik ben 16 jaar en werk ontzettend graag met kinderen. Ik heb al wat ervaring met babysitten en ik wil al mijn hele leven juf worden. Ik sta helemaal klaar voor uw kind en voor u, om u een avondje uit de nood te helpen
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik heb sinds mijn 16 veel aan kinderoppas gedaan. Ik heb dit op eigen houtje gedaan en bij de gezinsbond. Ik heb 18jaar in de Chiro gezeten en vind het leuk om kinderen een leuke tijd te bezorgen.
Babysitter in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Nieuw
9070 Destelbergen
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben geef leiding in de Chiro en speel graag een spel met kinderen of zorg voor een activiteit.
Babysitter in Melle (9090) - Anne-li
Anne-li
Nieuw
9090 Melle
Hallo! Ik ben een 19-jarige Gentse studente. Ik vind het altijd heel fijn om een oppas te zijn van kinderen omdat ik dan zonder excuus nog eens mag ravotten in de tuin, mag knutselen, en kijken naar K3. Ik heb een auto dus vervoer is geen probleem. Ik heb al redelijk wat ervaring met babysitten en een extraatje in het studentenleven altijd welkom is; geef me een seintje!
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben 24 jarige student diergeneeskunde, en heb ervaring met kindjes van alle leeftijden. Ik pas al op kindjes sinds ik 16 ben. Kindjes met zorgnood is ook geen probleem voor mij.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben Guillaume, 20 jaar. Ik ben zeer graag bezig met kinderen, heb vroeger altijd op mijn neefjes moeten oppassen en ben ook vaak animator op kinderevents. Ik heb ook een sportopleiding gevolgd op school waar we ook vaak les moesten geven aan kleuters/kinderenen evenementen voor hun moesten begeleiden.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Yana
Yana
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo! Ik ben 22 jaar oud! Ik heb al vaak gebabysit met de app " Bsit " Ik heb dus ervaring. Ik zou heel graag op jullie kindjes letten. Ik ben van gentbrugge en kan er met de bus of fiets geraken!
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Defne
Defne
Nieuw
9050 Gentbrugge
Mijn naam is Defne, ik ben 16 jaar oud en hou van kleine kindjes :) Zelf heb ik heel veel kleine nichtjes en neefjes in mijn familie waar ik soms oppas. Ik werk graag met kindjes en dieren en doe dit ook voor een klein beetje bij te verdienen want ik zit nog op school. Contacteer me maar als je geïnteresseerd bent!
Babysitter in Melle (9090) - Rani
Rani
Nieuw
9090 Melle
Hey! Ik ben Rani. 22 jaar oud en heb veel ervaring met kinderen. Zelf heb ik stage gelopen in een kinderdagverblijf, internaat voor kleuters, lagere schoolkinderen + kinderen met beperking. Ik ben ook een gemotiveerde trainster van een leuke groep kinderen.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Imke
Imke
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben Imke, 32 jaar en sociaal werkster. Ik heb al enkele jaren ervaring als babysit, alsook in het geven van creatieve workshops aan kinderen. Ik sta steeds paraat om op jullie kindjes te letten!
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Elien
Elien
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ga wekelijks babysitten, ik ben gewoon van met kinderen te werken want ik werk in een kinderdagverblijf, ik hoop via deze weg nog meer te kunnen oppassen.

Babysitter Destelbergen: geëvalueerd met 4.99 door 23 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Destelbergen, babysit Destelbergen, tarief baby sitter Destelbergen, betrouwbare baby-sitter Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden