babysitter Destelbergen

Ontdek talentvolle babysitters in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Destelbergen

Babysitter in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met babysitten op zowel jongere (5j) als iets oudere kinderen (13 j). Ik sta echter open om op alle leeftijden op te passen! Ik beschik over een eigen wagen en kan dus overal in de buurt van Gent zonder problemen geraken! Ik ben een streng, maar rechtvaardige babysitter waarbij de kindjes steeds plezier kunnen maken en nét dat tikkeltje meer mogen, zoals het hoort!
Babysitter in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (3 reviews)
Ik ben 17 jaar en werk ontzettend graag met kinderen. Ik heb al wat ervaring met babysitten en ik wil al mijn hele leven juf worden. Ik sta helemaal klaar voor uw kind en voor u, om u een avondje uit de nood te helpen
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik ben Nena. Ik hou van kinderen. Tijdens mijn opleiding als zorgkundige heb ik ook 2 jaar stage's gelopen in kinderdagverblijven. Ik ben creatief, knutsel graag, ga graag wandelen.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben lid van de bond en heb meerdere vaste babysit adressen dus ik heb al redelijk wat ervaring. Heb ook op verschillende leeftijden gepast van baby tot schoolkind.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben nog geen vaste babysit geweest, maar ben wel al meerder keren gaan babysitten en dat verliep zeer vlot. Ik ben graag bezig met kinderen en heb al vaak opgepast.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb sinds mijn 16 veel aan kinderoppas gedaan. Ik heb dit op eigen houtje gedaan en bij de gezinsbond. Ik heb 18jaar in de Chiro gezeten en vind het leuk om kinderen een leuke tijd te bezorgen.
Babysitter in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb al ervaring met babysitten vanaf mijn 15 jaar en doe dit nog steeds met veel plezier. De kindjes entertainen of helpen in slaap te vallen, daar ben ik een kei in. Goed contact met de ouders vind ik ook heel belangrijk.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Sinds mijn 15de ben ik bij meerdere families de vaste babysit geweest, ik vind het dan ook geweldig om een band op te bouwen met de kindjes en hen te zien opgroeien! Maar daarbuiten blijft het ook super om eens eenmalig bij een familie te gaan babysitten, met plezier zelfs! PS: Ik heb de voorbije jaren ook meerdere EHBO-opleidingen gevolgd en ik ben nog chiroleidster geweest bij de jongsten.
Babysitter in Melle (9090) - Jovina
Jovina
Melle
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Jovina en ben 20 jaar. Ik werk voor 4/5 in de zeeman en op mijn vrije wil ik me nuttig bezig, ik zit namelijk niet graag stil. Ik heb jeugd-en gehandicapten zorg gestudeerd en heb ervaring in het verzorgen van kindjes. Ik zou heel graag jullie een handje helpen. Hopelijk tot snel!
Babysitter in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben geef leiding in de Chiro en speel graag een spel met kinderen of zorg voor een activiteit.
Babysitter in Melle (9090) - Anne-li
Anne-li
Melle
Nieuw
Hallo! Ik ben een 19-jarige Gentse studente. Ik vind het altijd heel fijn om een oppas te zijn van kinderen omdat ik dan zonder excuus nog eens mag ravotten in de tuin, mag knutselen, en kijken naar K3. Ik heb een auto dus vervoer is geen probleem. Ik heb al redelijk wat ervaring met babysitten en een extraatje in het studentenleven altijd welkom is; geef me een seintje!
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben 24 jarige student diergeneeskunde, en heb ervaring met kindjes van alle leeftijden. Ik pas al op kindjes sinds ik 16 ben. Kindjes met zorgnood is ook geen probleem voor mij.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben Guillaume, 20 jaar. Ik ben zeer graag bezig met kinderen, heb vroeger altijd op mijn neefjes moeten oppassen en ben ook vaak animator op kinderevents. Ik heb ook een sportopleiding gevolgd op school waar we ook vaak les moesten geven aan kleuters/kinderenen evenementen voor hun moesten begeleiden.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Yana
Yana
Gentbrugge
Nieuw
Hallo! Ik ben 22 jaar oud! Ik heb al vaak gebabysit met de app " Bsit " Ik heb dus ervaring. Ik zou heel graag op jullie kindjes letten. Ik ben van gentbrugge en kan er met de bus of fiets geraken!
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Defne
Defne
Gentbrugge
Nieuw
Mijn naam is Defne, ik ben 16 jaar oud en hou van kleine kindjes :) Zelf heb ik heel veel kleine nichtjes en neefjes in mijn familie waar ik soms oppas. Ik werk graag met kindjes en dieren en doe dit ook voor een klein beetje bij te verdienen want ik zit nog op school. Contacteer me maar als je geïnteresseerd bent!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Destelbergen: geëvalueerd met 4.99 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Destelbergen, babysit Destelbergen, tarief baby sitter Destelbergen, betrouwbare baby-sitter Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden