strijkhulp Merelbeke

Ontdek talentvolle strijkhulp in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Merelbeke

Strijkhulp in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Als elke vrouw weet ik wat te doen! Ik wil iets bijverdienen en strijken kan ik zeker heel goed. Toen we ons horeca zaak hadden, moest ik regelmatig veel strijken voor mijn gezien en de zaak .
Strijkhulp in Oosterzele (9860) - Nathalie
Nathalie
Oosterzele
5/5 (6 reviews)
Als mama met een gezin van 4 heb ik zeker ervaring. Strijken doe ik ontzettend graag en aangezien ik elke middag vrij ben kan ik zeker nog wat strijk bijnemen.
Strijkhulp in Gent (9000) - Lusiya
Lusiya
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik hoe heel erg van strijken.Ik doe het met veel plezier.Ik heb ervaring .Ik strijk alles,voor mij geen probleem.Ik werk graag in een prettig omgeving
Strijkhulp in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
hallo, ik heb al vijf jaar ervaring als huishoudhulp. oa wassen en strijken. en poetsen. Ik ben nauwkeurig, stipt, heb oog voor detail. Ik kom heel graag uw strijk bij u thuis doen.
Strijkhulp in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
Zwijnaarde
5/5 (1 reviews)
Dag mensen. İk strijk ook graag! Als jullie een handje nodig hebben, dat ben ik! İk wil jullie graag helpen met het strijken, kasten opruimen, kleren wouven, wassen.
Strijkhulp in Melle (9090) - Emily
Emily
Melle
5/5 (1 reviews)
Strijken is voor mij een avond ontspanning Ik kom daar helemaal van tor rust. Het het niet iets wat niet altijd 100% perfect gedaan. Is maar mensen die dit minder graag doen zijn blij dit niet zelf te moeten doen
Strijkhulp in Melle (9090) - Jovina
Jovina
Melle
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben iemand die graag een handje helpt. Ik zou graag de strijk willen doen als dit voor jullie meer tijd geeft voor wat belangrijk is voor jullie. Ik werk graag met mijn handen dus de strijk doen zie ik zeker zitten! Hopelijk tot snel.
Strijkhulp in Zwijnaarde (9052) - Lesley-ann
Lesley-ann
Zwijnaarde
Nieuw
Ik strijk graag al uw volle wasmanden waar u geen zin of tijd voor heeft. Wel te komen afzetten en ophalen te Zwijnaarde. Ik werk als huishoudhulp dus ik heb zeker ervaring.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik strijk voor meerdere mensen maar zoek nog meer werk. Ik zorg ervoor dat je kleren zeer netjes gestreken zijn en geplooid. Je kan het komen bezorgen en ik stuur een bericht wanneer de kleren klaar zijn.
Strijkhulp in Gontrode (9090) - Kimberley
Kimberley
Gontrode
Nieuw
Ik ben een ervaren huishoudhulp werk al 10 jaar in de sector strijken is geen probleem aangezien ik grote deels in mijn job ook strijk Bedankt tot hoors
Strijkhulp in Merelbeke (9820) - Anisa
Anisa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Anisa, 19 jaar. Ik woon reeds 2 jaar alleen en doe de was en de plas volledig zelf. Ik weet hoe het is om zelfstandig te werk te gaan. Ik ben snel in mijn werk en ga altijd zeer resultaat gericht te werk. Ik ben zeer positief ingesteld en zou met heel veel plezier voor u willen werken!
Strijkhulp in Merelbeke (9820) - Hana
Hana
Merelbeke
Nieuw
Dag allemaal, ik woon al een tijdje alleen wat wil zeggen dat ik mijn plan moet trekken en zelf moet strijken. Strijken kan ik zeer goed want heb vroeger thuis moeten helpen met het strijken van de kleren van mijn ouders (voornamelijk mannenhemden).
Strijkhulp in Bottelare (9820) - Marie-thérèse
Marie-thérèse
Bottelare
Nieuw
Strijken voor anderen die geen tijd hebben of het niet graag doen. Ik wel, mijn voorkeur bezigheid is strijken, heb het 7 jaar gedaan van 2012 tot en met 2019 voor privé mensen samen met andere huishoudelijke opdrachten in part-time.
Strijkhulp in Gent (9000) - Stefanie
Stefanie
Gent
Nieuw
Ik heb op school leren strijken volgens de 'regels' en strijk regelmatig voor vrienden en familie. Ik doe het ook graag waardoor ik er altijd voor zorg dat het kledingstuk perfect is .
Strijkhulp in Bottelare (9820) - Nikkk
Nikkk
Bottelare
Nieuw
Ik heb ervaring met strijken. Ik doe dit momenteel voor mezelf en voor mijn vriend. Heb dus ook ervaring met mannen hemden. Ik ben ook steeds bereid om bij te leren :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Merelbeke: geëvalueerd met 4.98 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Merelbeke, strijkhulp aan huis Merelbeke, stijkster Merelbeke, strijkdienst Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Merelbeke vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Merelbeke aan te werven. Strijkhulpen in Merelbeke helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de meest geschikte strijkhulp in Merelbeke?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Merelbeke

U hebt een strijkhulp in Merelbeke gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Merelbeke kan vragen, hang af van meerdere zaken.

De prijs voor strijkhulp in Merelbeke kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden