strijkhulp Merelbeke

Ontdek talentvolle strijkhulp in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Merelbeke

Strijkhulp in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Als elke vrouw weet ik wat te doen! Ik wil iets bijverdienen en strijken kan ik zeker heel goed. Toen we ons horeca zaak hadden, moest ik regelmatig veel strijken voor mijn gezien en de zaak .
Strijkhulp in Oosterzele (9860) - Nathalie
Nathalie
Oosterzele
5/5 (3 reviews)
Als mama met een gezin van 4 heb ik zeker ervaring. Strijken doe ik ontzettend graag en aangezien ik elke middag vrij ben kan ik zeker nog wat strijk bijnemen.
Strijkhulp in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
hallo, ik heb al vijf jaar ervaring als huishoudhulp. oa wassen en strijken. en poetsen. Ik ben nauwkeurig, stipt, heb oog voor detail. Ik kom heel graag uw strijk bij u thuis doen.
Strijkhulp in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
Zwijnaarde
5/5 (1 reviews)
Dag mensen. İk strijk ook graag! Als jullie een handje nodig hebben, dat ben ik! İk wil jullie graag helpen met het strijken, kasten opruimen, kleren wouven, wassen.
Strijkhulp in Melle (9090) - Emily
Emily
Melle
5/5 (1 reviews)
Strijken is voor mij een avond ontspanning Ik kom daar helemaal van tor rust. Het het niet iets wat niet altijd 100% perfect gedaan. Is maar mensen die dit minder graag doen zijn blij dit niet zelf te moeten doen
Strijkhulp in Merelbeke (9820) - Dominique
Dominique
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Strijken vind ik één van de leukste huishoudtaken, dat ontspant mij en vind het resultaat altijd leuk. Het liefst doe ik dit bij mij thuis maar het kan ook ter plaatse.
Strijkhulp in Zwijnaarde (9052) - Lesley-ann
Lesley-ann
Zwijnaarde
Nieuw
Ik strijk graag al uw volle wasmanden waar u geen zin of tijd voor heeft. Wel te komen afzetten en ophalen te Zwijnaarde. Ik werk als huishoudhulp dus ik heb zeker ervaring.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik strijk voor meerdere mensen maar zoek nog meer werk. Ik zorg ervoor dat je kleren zeer netjes gestreken zijn en geplooid. Je kan het komen bezorgen en ik stuur een bericht wanneer de kleren klaar zijn.
Strijkhulp in Gontrode (9090) - Kimberley
Kimberley
Gontrode
Nieuw
Ik ben een ervaren huishoudhulp werk al 10 jaar in de sector strijken is geen probleem aangezien ik grote deels in mijn job ook strijk Bedankt tot hoors
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Sandra
Sandra
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, zoals zo velen heb ik 'levenservaring' in het strijken. Omdat ik weet dat mensen vaak tijd te kort hebben of op zien tegen de strijk én ik dat wel graag doe, stel ik me kandidaat om dit klusje van je over te nemen!
Strijkhulp in Merelbeke (9820) - Anisa
Anisa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Anisa, 19 jaar. Ik woon reeds 2 jaar alleen en doe de was en de plas volledig zelf. Ik weet hoe het is om zelfstandig te werk te gaan. Ik ben snel in mijn werk en ga altijd zeer resultaat gericht te werk. Ik ben zeer positief ingesteld en zou met heel veel plezier voor u willen werken!
Strijkhulp in Merelbeke (9820) - Hana
Hana
Merelbeke
Nieuw
Dag allemaal, ik woon al een tijdje alleen wat wil zeggen dat ik mijn plan moet trekken en zelf moet strijken. Strijken kan ik zeer goed want heb vroeger thuis moeten helpen met het strijken van de kleren van mijn ouders (voornamelijk mannenhemden).
Strijkhulp in Bottelare (9820) - Marie-thérèse
Marie-thérèse
Bottelare
Nieuw
Strijken voor anderen die geen tijd hebben of het niet graag doen. Ik wel, mijn voorkeur bezigheid is strijken, heb het 7 jaar gedaan van 2012 tot en met 2019 voor privé mensen samen met andere huishoudelijke opdrachten in part-time.
Strijkhulp in Gent (9000) - Stefanie
Stefanie
Gent
Nieuw
Ik heb op school leren strijken volgens de 'regels' en strijk regelmatig voor vrienden en familie. Ik doe het ook graag waardoor ik er altijd voor zorg dat het kledingstuk perfect is .
Strijkhulp in Bottelare (9820) - Nikkk
Nikkk
Bottelare
Nieuw
Ik heb ervaring met strijken. Ik doe dit momenteel voor mezelf en voor mijn vriend. Heb dus ook ervaring met mannen hemden. Ik ben ook steeds bereid om bij te leren :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Merelbeke: geëvalueerd met 4.98 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Merelbeke, strijkhulp aan huis Merelbeke, stijkster Merelbeke, strijkdienst Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Merelbeke vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Merelbeke aan te werven. Strijkhulpen in Merelbeke helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Merelbeke?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Merelbeke

Je hebt een strijkhulp in Merelbeke gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Merelbeke kan vragen, hang af van verscheidene factoren.

De prijs voor strijkhulp in Merelbeke kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer duidelijk te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsvoorstellen van verscheidene strijkhulpen in Merelbeke. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de feedback van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Merelbeke
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kleedjes strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Merelbeke, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsvoorstel te ontvangen.

Strijkhulp in Merelbeke: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Merelbeke aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Merelbeke verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem handiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Merelbeke. Dit kan natuurlijk een impact hebben jouw keuze van strijkhulp in Merelbeke. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen gerief meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om raad om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere taken doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Merelbeke strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Merelbeke in te schakelen. Een strijkhulp in Merelbeke klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp in dienst neemt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je juist wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een hoop t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Merelbeke? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Merelbeke en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige job en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Merelbeke!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden