Vind de beste kok aan huis van Merelbeke

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kok aan huis in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo ik heb 30 jaar een restaurant B&B gerund waar ik instond voor de keuken en later voor de zaal en ontvangst gasten.Na mijn pensioen ben ik nog een gedreven hobbykok.De dagelijkse keuken en dieetkeuken zijn ook voor mij geen onbekende.Hopelijk tot binnenkort.
Kok aan huis in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
5/5 · 5 reviews
9052 Zwijnaarde
Ik kook graag. Onze vrienden vinden onze keuken rijk met vol smaak. Zelfs onze Belgische vrienden eten altijd heel graag bij ons. Toen mijn kinderen bij Schouts waren, vroegden leiders altijd naar ons eten bij verschillende bijeenkomsten of gebeurtenissen van hun groep. Ik deed het graag . Vooral omdat ik zij dankbaar was voor hun engagement.
Kok aan huis in Gent (9000) - Ersel
Ersel
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
My family has a small restaurant serving home-made meals. I worked there part-time to help them during summer time and I can say that I’m so much interested in cooking. I know different kinds of recipes. I’m good at kitchen and I work clean and neat!
Kok aan huis in Melle (9090) - Emily
Emily
5/5 · 1 reviews
9090 Melle
Iedereen zit heel graag proper en net dus Eet graag eens lekker Niemand eet graag alle dagen het zelfde Heeft graag na het koken een propere keuken en laat zich graag eens bedienen na het drukke werk ´
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kook zeer graag samen en ik kook zeer graag voor anderen. In 2020 ook kooklessen gevolgd aan het kisp, waarbij verschillende keukens aan bod kwamen (mediterraans, Vlaams,...) Bakken doe ik ook zeer graag.
Kok aan huis in Ledeberg (9050) - Sabine
Sabine
Nieuw
9050 Ledeberg
Koken is mijn passie. Enkele jaren geef ik vegetarische kookworkshops aan groepen. Ik vind het fijn om in de keuken te staan om lekkere gerechten te maken en te toveren met ingrediënten, kruiden en smaken. Doe gerust beroep op mij als je eens geen zin hebt om zelf te koken of om op jou verjaardag voor jou te koken.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben een student van 24 jaar met een passie voor koken. Voorbereide maaltijden voor een belaalde tijd, een heus menu, traktaties, een verjaardagstaart,... alles kan!
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Kevin
Kevin
Nieuw
9050 Gentbrugge
Sinds mijn studentenjaren kook ik voor mijzelf. Sinds mijn 18 ( 7jaar) ben ik ook volledig vegetarisch en sinds 1 jaar veganistisch. Ik ben ook de persoon die thuis met heel veel plezier kookt. Simpele gerechten tot verfijnde gerechten. Ik zou het liefst zonder vlees koken. Ik heb ook meermaals in restaurants en foodtrucks gewerkt als (hulp)kok.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Imke
Imke
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, ik ben Imke en heb ervaring in het koken als kok in een restaurant te Mechelen. Ook heb ik gekookt voor mensen met een beperking. In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig met koken. Ook ervaring met vegetarisch.
Kok aan huis in Zwijnaarde (9052) - Nancy
Nancy
Nieuw
9052 Zwijnaarde
Ik kook heel graag. Als u mij een recept geeft dan maak ik dat met plezier voor u klaar. Ik kan ook gewone klassieke gerechten bereiden zoals stoofvlees en soep.
Kok aan huis in Merelbeke (9820) - Shana
Shana
Nieuw
9820 Merelbeke
Mijn naam is Shana. In mijn hoofdberoep ben ik verpleegkundige. Voor mensen zorgen en hen helpen waar ik kan zit in mijn bloed. Heb je hulp nodig bij huishoudelijke taken, kleine klusjes, naar de winkel gaan, babysitten en dergelijke dan ben ik misschien wel degene die je zoekt.
Kok aan huis in Gent (9000) - Stefanie
Stefanie
Nieuw
9000 Gent
Ik heb al enkele jaren ervaring als kok in een eetzaak. Koken is mijn passie, ook al heb ik geen professionele opleiding, tover ik toch de lekkerste maaltijden op tafel.
Kok aan huis in Bottelare (9820) - Murat
Murat
Nieuw
9820 Bottelare
İk kan koken maar wel Turkse keuken. İk ben heel goed in keuken maar wel Turkse gerechten zoals meze is een voorgerecht en ook turkse soepen, vleesgerechten en nog veel meer
Kok aan huis in Merelbeke (9820) - Norma
Norma
Nieuw
9820 Merelbeke
ik heb op school veel geleerd over koken , als ik een resept heb om iets te maken is dat helemaal geen probleem voor mij , zelf kan ik wel veel alledaagse dingen maken
Kok aan huis in De pinte (9840) - Shayan
Shayan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9840 De pinte
Beschik 5 jaar over een verfijnd catering zaak, 8 jaar horeca ervaring bij topchefs als Sergio Herman, Geert Van Hacke, Danny Hoorsele. Ervaring in simple food en gastronomie, Met bediening binnen en buiten de inrichting.

Kok Merelbeke: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen: kok Merelbeke, prijs kok aan huis Merelbeke, chef aan huis Merelbeke, chef-kok Merelbeke…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
sporadisch kuisen
Thomas raadt Naha aan Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Frans raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Lisa raadt Saliha aan Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Merelbeke: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze privé kok nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke maaltijden voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een privé kok Merelbeke precies in? Je denkt misschien niet direct aan een privé kok Merelbeke in dienst te nemen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel chic. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Merelbeke is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een privé kok. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De privé kok in Merelbeke zal dan voor jou alle benodigdheden kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige koks in huis in Merelbeke hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Merelbeke?

Een privé kok in Merelbeke kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een privé kok in Merelbeke inschakelen voor alledaagse maaltijden. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een privé kok in Merelbeke helpen. Denk aan lekkere huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de privé kok in Merelbeke af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een privé kok in Merelbeke. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Merelbeke?

Een privé kok in Merelbeke inhuren kan zeer chic klinken, maar er is voor ieders wat wils! De prijs hangt af van verscheidene zaken. Zo hangt de prijs af van hoeveel maaltijden je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wil je een kok aan huis in Merelbeke voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Merelbeke speelt een grote rol op de prijs van de privé kok in Merelbeke.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de privé kok in Merelbeke zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste zaak waarmee je rekening moet houden is het type maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de deskundigheid van de privé kok in Merelbeke. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de prijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Merelbeke vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds zien welk ervaringsniveau de kok aan huis in Merelbeke heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Merelbeke op Ring Twice? En wil je vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Merelbeke kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Merelbeke
Kok aan huis voor twee tot zes personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot vrijdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsvoorstel? Dien dan een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsoffertes van onze koks in huis in Merelbeke!

Hoe een kok aan huis in Merelbeke vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een privé kok in Merelbeke. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een privé kok te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een privé kok en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een privé kok kan je inschakelen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een privé kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wilt. Een privé kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een lekkere diner? Een privé kok zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de privé kok bij jou thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kok aan huis in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden