kok aan huis Merelbeke

Ontdek talentvolle koks aan huis in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koks in de buurt van Merelbeke

Kok aan huis in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (94 reviews)
Ben een hobbykok thuis. Ik heb 8 jaar gewerkt als vrijwilliger in een sociaal restaurant , ik bereide daar elke week verse soep, meegeholpen voor speciale maaltijden. Ik heb mijn eigen koksmessen.
Kok aan huis in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (9 reviews)
Hallo ik heb 30 jaar een restaurant B&B gerund waar ik instond voor de keuken en later voor de zaal en ontvangst gasten.Na mijn pensioen ben ik nog een gedreven hobbykok.De dagelijkse keuken en dieetkeuken zijn ook voor mij geen onbekende.Hopelijk tot binnenkort.
Kok aan huis in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
Zwijnaarde
5/5 (6 reviews)
Ik kook graag. Onze vrienden vinden onze keuken rijk met vol smaak. Zelfs onze Belgische vrienden eten altijd heel graag bij ons. Toen mijn kinderen bij Schouts waren, vroegden leiders altijd naar ons eten bij verschillende bijeenkomsten of gebeurtenissen van hun groep. Ik deed het graag . Vooral omdat ik zij dankbaar was voor hun engagement.
Kok aan huis in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
My family has a small restaurant serving home-made meals. I worked there part-time to help them during summer time and I can say that I’m so much interested in cooking. I know different kinds of recipes. I’m good at kitchen and I work clean and neat!
Kok aan huis in Melle (9090) - Emily
Emily
Melle
5/5 (1 reviews)
Iedereen zit heel graag proper en net dus Eet graag eens lekker Niemand eet graag alle dagen het zelfde Heeft graag na het koken een propere keuken en laat zich graag eens bedienen na het drukke werk ´
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kook zeer graag samen en ik kook zeer graag voor anderen. In 2020 ook kooklessen gevolgd aan het kisp, waarbij verschillende keukens aan bod kwamen (mediterraans, Vlaams,...) Bakken doe ik ook zeer graag.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kook iedere dag. Ik ben gespecialiseerd in vegetarisch koken. Verder hou ik ook van exotische en / of budgettaire gerechten. Vlees en vis klaar maken sla ik niet uit de weg. Van vis kuisen tot niertjes of andere rariteiten.
Kok aan huis in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
4.0/5 (1 reviews)
Als verzorgende kook ik regelmatig voor de mensen, en dit doe ik zeer graag! Van simpele maaltijden tot iets specialere maaltijden. Het is echt een passie geworden 😄
Kok aan huis in Ledeberg (9050) - Sabine
Sabine
Ledeberg
Nieuw
Koken is mijn passie. Enkele jaren geef ik vegetarische kookworkshops aan groepen. Ik vind het fijn om in de keuken te staan om lekkere gerechten te maken en te toveren met ingrediënten, kruiden en smaken. Doe gerust beroep op mij als je eens geen zin hebt om zelf te koken of om op jou verjaardag voor jou te koken.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben een student van 24 jaar met een passie voor koken. Voorbereide maaltijden voor een belaalde tijd, een heus menu, traktaties, een verjaardagstaart,... alles kan!
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Kevin
Kevin
Gentbrugge
Nieuw
Sinds mijn studentenjaren kook ik voor mijzelf. Sinds mijn 18 ( 7jaar) ben ik ook volledig vegetarisch en sinds 1 jaar veganistisch. Ik ben ook de persoon die thuis met heel veel plezier kookt. Simpele gerechten tot verfijnde gerechten. Ik zou het liefst zonder vlees koken. Ik heb ook meermaals in restaurants en foodtrucks gewerkt als (hulp)kok.
Kok aan huis in Zwijnaarde (9052) - Nancy
Nancy
Zwijnaarde
Nieuw
Ik kook heel graag. Als u mij een recept geeft dan maak ik dat met plezier voor u klaar. Ik kan ook gewone klassieke gerechten bereiden zoals stoofvlees en soep.
Kok aan huis in Merelbeke (9820) - Shana
Shana
Merelbeke
Nieuw
Mijn naam is Shana. In mijn hoofdberoep ben ik verpleegkundige. Voor mensen zorgen en hen helpen waar ik kan zit in mijn bloed. Heb je hulp nodig bij huishoudelijke taken, kleine klusjes, naar de winkel gaan, babysitten en dergelijke dan ben ik misschien wel degene die je zoekt.
Kok aan huis in Gent (9000) - Stefanie
Stefanie
Gent
Nieuw
Ik heb al enkele jaren ervaring als kok in een eetzaak. Koken is mijn passie, ook al heb ik geen professionele opleiding, tover ik toch de lekkerste maaltijden op tafel.
Kok aan huis in Bottelare (9820) - Murat
Murat
Bottelare
Nieuw
İk kan koken maar wel Turkse keuken. İk ben heel goed in keuken maar wel Turkse gerechten zoals meze is een voorgerecht en ook turkse soepen, vleesgerechten en nog veel meer
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok Merelbeke: geëvalueerd met 4.87 door 114 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Merelbeke, prijs kok aan huis Merelbeke, chef aan huis Merelbeke, chef-kok Merelbeke…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Merelbeke: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze thuiskok nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke maaltijden voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een thuiskok Merelbeke juist in? Je denkt misschien niet direct aan een thuiskok Merelbeke op te bellen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel chic. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Merelbeke is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een thuiskok. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De thuiskok in Merelbeke zal dan voor jou alle benodigdheden kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige koks aan huis in Merelbeke hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Merelbeke?

Een thuiskok in Merelbeke kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een thuiskok in Merelbeke aanwerven voor alledaagse maaltijden. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een thuiskok in Merelbeke helpen. Denk aan lekkere huisgemaakte maaltijden zoals een eenvoudige groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de thuiskok in Merelbeke af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een thuiskok in Merelbeke. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Merelbeke?

Een thuiskok in Merelbeke inhuren kan zeer chic klinken, maar er is voor ieders wat wils! De prijs hangt af van meerdere factoren. Zo hangt de prijs af van hoeveel maaltijden je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wil je een kok aan huis in Merelbeke voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Merelbeke heeft een grote impact op de prijs van de thuiskok in Merelbeke.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de thuiskok in Merelbeke zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk verschillend dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste element die je in jouw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de deskundigheid van de thuiskok in Merelbeke. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de prijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Merelbeke vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds nagaan welk ervaringsniveau de kok aan huis in Merelbeke heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de meeste gevraagde dienstaanvragen in kok aan huis in Merelbeke op Ring Twice? En wil je vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Merelbeke kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Merelbeke
Kok aan huis voor twee tot vier personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot donderdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en krijg meerdere prijsoffertes van onze koks aan huis in Merelbeke!

Hoe een kok aan huis in Merelbeke vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een thuiskok in Merelbeke. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een thuiskok te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn meerdere manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een thuiskok en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een thuiskok kan je in dienst nemen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een thuiskok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wenst. Een thuiskok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een lekkere diner? Een thuiskok zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de thuiskok bij jou thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen kok aan huis in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden