huishoudhulp Willebroek

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Willebroek

Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Rita
Rita
Willebroek
5/5 (6 reviews)
Ik strijk erg graag en zou u daar graag bij helpen om een centje bij te verdienen. Heb veel strijkervaring. U kan bij mij terecht voor alle soorten strijk. Uw hemden worden professioneel en perfect gestreken! Indien gewenst mag je hiervoor kapstokken meegeven. Richtprijs per uur en naargelang het soort strijkgoed of vaste prijs mogelijk na overleg.
Huishoudhulp in Blaasveld (2830) - Emin
Emin
Blaasveld
5/5 (4 reviews)
Hey, Voor al uw schoonmaak werken kan u mij gerust op mij rekenen. Ben enorm gedreven in kuisen en netheid. Contacteer gerust voor verdere vragen. Groetjes,
Huishoudhulp in Puurs (2870) - Elke
Elke
Puurs
5/5 (3 reviews)
Ik heb in de week nog enkele uurtjes vrij om u uit de nood te helpen met poetsen.Ik heb als vaste job een tijdje gewerkt als huishoudhulp.Ik heb oog voor detail en ken de knepen van het vak.Ik werk alle dagen van 6u tot 12u
Huishoudhulp in Boom (2850) - Anneke
Anneke
Boom
5/5 (2 reviews)
Ben altijd een zeer ordelijk, bijna van de perfectie af ! Ik strijk heel graag en doe het met veel plezier. Ben ook al bijna 2 jaar huishoudhulp en doe mijn job super graag
Huishoudhulp in Blaasveld (2830) - Sharry
Sharry
Blaasveld
5/5 (2 reviews)
Uiteraard mag strijken niet aan dit packet ontbreken. Ik strijk meerdere malen per dag. Zowel thuis als op het werk. Snelheid en perfectie zijn mijn pluspunten.
Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Magdalena
Magdalena
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Hello, I work us a cleaning lady and I really like to irion :) Let me take care about your clothes. If you need I can also clean a house from time to time.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Breendonk (2870) - Lotte
Lotte
Breendonk
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb heel wat uurtjes vrij om van thuis uit te strijken voor klanten. Ik zou graag iets bij verdienen en ik doe het ook graag. Het is in een rookvrije zone en zonder huisdieren. Hopelijk ontmoet ik u binnenkort.
Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Ann
Ann
Willebroek
Nieuw
Ik werk als huishoudhulp en strijk heel graag, strijk kan u brengen en halen. Ook hemden zijn geen enkel probleem. Ik woon in willebroek en kan Door de week s avonds uw strijk doen
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Koken is ook één van mijn passies. Ik maak gerechten met de ingrediënten die voor handen zijn. Ik kom aan huis koken of maak de gerechten thuis en lever ze bij u.
Huishoudhulp in Rumst (2840) - Marleen
Marleen
Rumst
Nieuw
Als 40 jarige met 2 kinderen heb ik al vele strijkuurtjes ervaring. Ik ben nauwkeurig in zowel het strijken als plooien. Mijn woning is netjes en rookvrij, zodat uw wasgoed even fris ruikt na het ophalen/terugbrengen, Binnen beperkte straal ophalen en terugbrengen mogelijk.
Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Wesley
Wesley
Willebroek
Nieuw
Hallo ben wesley Ben 17 jaar chef kok geweest maar helaas im medische redenen kan 8k niet meer dagelijks gaan werken wat niet wil zeggen ik niet graag meer kook heb je eens een klein familiefeestje en geen zin om zelf in de keuken te staan id een bbq in de zomer sta ik wel klaar om dit voor u te doen hopelijk tot snel
Huishoudhulp in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Omdat ik klein was, leerde mijn familie hoe ze heerlijk en gezond voedsel konden maken, aangezien het eten in mijn land behoorlijk gevarieerd is, kan ik een aantal goede internationale gerechten bereiden of op basis van een recept dat een beetje van mijn Latijnse smaak naar smaak toevoegt. maar ik neem het altijd voor wat gezond en vitamine is.
Huishoudhulp in Blaasveld (2830) - Enes
Enes
Blaasveld
Nieuw
Help altijd mijn moeder met het schoonmaken van ramen dus heb al ervaring, huis en appartement schoonmaken kan ik goed als alle benodigdheden er zijn zoals stofzuiger etc. auto schoonmaken kan ik heel goed doe dit elke week.
Huishoudhulp in Reet (2840) - Franky
Franky
Reet
Nieuw
Ik ben een persoon die houd van orde en netheid voor zowel bij mezelf als bij anderen. Dit kan zijn voor het schoonmaken van een huis, appartement, leegmaken en opruimen van huizen, magazijn, garage, bedrijf of tuin. Dit doe ik met plezier.
Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Nick
Nick
Willebroek
Nieuw
Ik ben een gepassioneerde hobbykok die constant nieuwe recepten uitprobeert, of bestaande gerechten een kleine touche van mezelf meegeeft, Ik kook dagelijks meerdere keren
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Willebroek, hulp in huis Willebroek, huishoudpersoneel Willebroek, goedkope huishoudhulp Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Willebroek in?

Onder huishoudhulp Willebroek vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Willebroek kan u met allerlei jobs bijstaan, zoals met het poetsen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Willebroek kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of het avondeten te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Willebroek kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Willebroek heeft dus verscheidene competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Willebroek een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke klusjes en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Willebroek doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Willebroek heel wat zaken uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Willebroek allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Willebroek zo bijzonder maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Willebroek kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp aanneemt, hangt af van wat u wilt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Willebroek in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien vaker iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke diensten onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Willebroek. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Willebroek. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke diensten.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Willebroek?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke diensten. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Willebroek kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Willebroek juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verscheidene.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Willebroek kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Willebroek
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten bereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
glazen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Willebroek inschakelen kan in prijs verschillen naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke zaken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te kuisen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Willebroek kunnen ook afwisselen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt meerdere huishoudhulpen in Willebroek aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag beroep doen op iemand om uw woning te kuisen? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan voorbereiden? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw Kleedjes kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Willebroek. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten bereiden, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden