huishoudhulp Willebroek

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Willebroek

Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Rita
Rita
Willebroek
5/5 (5 reviews)
Ik strijk erg graag en zou u daar graag bij helpen om een centje bij te verdienen. Heb veel strijkervaring. U kan bij mij terecht voor alle soorten strijk. Uw hemden worden professioneel en perfect gestreken! snel is niet altijd goed. Richtprijs per uur en naargelang het soort strijkgoed. Na elke strijkbeurt wordt de strijkplankhoes gereinigd. Ik beschik over een strijkgenerator Pro van 7 Bar.
Huishoudhulp in Blaasveld (2830) - Emin
Emin
Blaasveld
5/5 (4 reviews)
Hey, Voor al uw schoonmaak werken kan u mij gerust op mij rekenen. Ben enorm gedreven in kuisen en netheid. Contacteer gerust voor verdere vragen. Groetjes,
Huishoudhulp in Puurs (2870) - Elke
Elke
Puurs
5/5 (3 reviews)
Ik heb in de week nog enkele uurtjes vrij om u uit de nood te helpen met poetsen.Ik heb als vaste job een tijdje gewerkt als huishoudhulp.Ik heb oog voor detail en ken de knepen van het vak.Ik werk alle dagen van 6u tot 12u
Huishoudhulp in Boom (2850) - Anneke
Anneke
Boom
5/5 (2 reviews)
Ben altijd een zeer ordelijk, bijna van de perfectie af ! Ik strijk heel graag en doe het met veel plezier. Ben ook al bijna 2 jaar huishoudhulp en doe mijn job super graag
Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Magdalena
Magdalena
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Hello, I work us a cleaning lady and I really like to irion :) Let me take care about your clothes. If you need I can also clean a house from time to time.
Huishoudhulp in Breendonk (2870) - Lotte
Lotte
Breendonk
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb heel wat uurtjes vrij om van thuis uit te strijken voor klanten. Ik zou graag iets bij verdienen en ik doe het ook graag. Het is in een rookvrije zone en zonder huisdieren. Hopelijk ontmoet ik u binnenkort.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Ann
Ann
Willebroek
Nieuw
Ik werk als huishoudhulp en strijk heel graag, strijk kan u brengen en halen. Ook hemden zijn geen enkel probleem. Ik woon in willebroek en kan Door de week s avonds uw strijk doen
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Koken is ook één van mijn passies. Ik maak gerechten met de ingrediënten die voor handen zijn. Ik kom aan huis koken of maak de gerechten thuis en lever ze bij u.
Huishoudhulp in Rumst (2840) - Marleen
Marleen
Rumst
Nieuw
Als 40 jarige met 2 kinderen heb ik al vele strijkuurtjes ervaring. Ik ben nauwkeurig in zowel het strijken als plooien. Mijn woning is netjes en rookvrij, zodat uw wasgoed even fris ruikt na het ophalen/terugbrengen, Binnen beperkte straal ophalen en terugbrengen mogelijk.
Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Wesley
Wesley
Willebroek
Nieuw
Hallo ben wesley Ben 17 jaar chef kok geweest maar helaas im medische redenen kan 8k niet meer dagelijks gaan werken wat niet wil zeggen ik niet graag meer kook heb je eens een klein familiefeestje en geen zin om zelf in de keuken te staan id een bbq in de zomer sta ik wel klaar om dit voor u te doen hopelijk tot snel
Huishoudhulp in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Omdat ik klein was, leerde mijn familie hoe ze heerlijk en gezond voedsel konden maken, aangezien het eten in mijn land behoorlijk gevarieerd is, kan ik een aantal goede internationale gerechten bereiden of op basis van een recept dat een beetje van mijn Latijnse smaak naar smaak toevoegt. maar ik neem het altijd voor wat gezond en vitamine is.
Huishoudhulp in Blaasveld (2830) - Enes
Enes
Blaasveld
Nieuw
Help altijd mijn moeder met het schoonmaken van ramen dus heb al ervaring, huis en appartement schoonmaken kan ik goed als alle benodigdheden er zijn zoals stofzuiger etc. auto schoonmaken kan ik heel goed doe dit elke week.
Huishoudhulp in Reet (2840) - Franky
Franky
Reet
Nieuw
Ik ben een persoon die houd van orde en netheid voor zowel bij mezelf als bij anderen. Dit kan zijn voor het schoonmaken van een huis, appartement, leegmaken en opruimen van huizen, magazijn, garage, bedrijf of tuin. Dit doe ik met plezier.
Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Nick
Nick
Willebroek
Nieuw
Ik ben een gepassioneerde hobbykok die constant nieuwe recepten uitprobeert, of bestaande gerechten een kleine touche van mezelf meegeeft, Ik kook dagelijks meerdere keren
Huishoudhulp in Willebroek (2830) - Fatima
Fatima
Willebroek
Nieuw
Ik kook super graag Mexicaans, Marokkaans, en vooral gewoon de westerse keuken. Omdat ik op mezelf woon kook ik enorm veel en graag en probeer ik steeds weer nieuwe dingen te proberen. Ruime kookervaring. Ook maak ik graag koekjes en cakes!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Willebroek, hulp in huis Willebroek, huishoudpersoneel Willebroek, goedkope huishoudhulp Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Willebroek in?

Onder huishoudhulp Willebroek vallen er heel wat klusjes. Een huishoudhulp in Willebroek kan jou met allerlei klusjes helpen, zoals met het kuisen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Willebroek kan trouwens meer dan alleen kuisen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Willebroek kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Willebroek heeft dus meerdere competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Willebroek een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke klusjes en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Willebroek doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Willebroek heel wat klusjes op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Willebroek allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende klusjes inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Willebroek zo uniek maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Willebroek kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou helpen bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Willebroek inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Willebroek inschakelt, hangt af van wat je wenst. Schakel je elke week een huishoudhulp in Willebroek in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis piekfijn in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Willebroek. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Willebroek. Zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Willebroek?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Willebroek kosten? Een huishoudhulp in Willebroek inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Willebroek juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Willebroek kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Willebroek
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Willebroek inschakelen kan in prijs verschillen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Willebroek kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Willebroek aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te kuisen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een gerecht kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen wassen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Willebroek. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden