huishoudhulp Kortrijk-dutsel

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Kortrijk-dutsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Kortrijk-dutsel

Huishoudhulp in Baal (3128) - Peggy
Peggy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Baal
5/5 (25 reviews)
Hallo,ik ben peggy en werk al 10 j onder zelfstandigstatuut voor poetsfirma.ik doe zowel grootte opkuisen van huizen ,appartementen na verhuis of oplevering ,wat ik vooral doe is ramem poetsen van huizen en app en doe deze job met veel enthousiasme en met volle overtuigen .Dus wil je graag van mijn diensten gebruik maken geef me gerust een seintje ik sta voor jullie klaar grt
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Faten
Faten
Leuven
4.78/5 (23 reviews)
Beste, Ik ben opzoek naar een werk als een poetsvrouw, ik hou van propere omgeving. Heb ik ervaring in de schoonmaaksector.
Huishoudhulp in Rotselaar (3110) - Anne-marie
Anne-marie
Rotselaar
5/5 (10 reviews)
Kook dagelijks voor gezin van 7 personen, houd van koken voor kleine groepen: mijn specialiteit is buffet tot 20/25 personen. Aandacht voor gevarieerde en gebalanceerde keuken, zowel in smakenpalet als in samenstelling.
Huishoudhulp in Lubbeek (3210) - Bianca
Bianca
Lubbeek
5/5 (9 reviews)
Hallo ik werk nu ongeveer 2j voor een schoonmaakbedrijf had ervoor als kapster gewerkt en fabriekswerk gedaan Dus iets totaal anders maar doe het graag en de klanten zijn tog altijd blij als hun huisje terug proper is.
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Isabelle
Isabelle
Kessel lo
5/5 (7 reviews)
Heb een eigen restaurant uitgebaat. Maar heb ook voor verschillende gezinnen op wekelijkse basis gekookt. Gezinnen waren zeer tevreden over mijn kookkunsten.
Huishoudhulp in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
5/5 (6 reviews)
Opgegroeid in een slagerij gezin. In de bouwsector als schrijnwerker was het een proffesionele verplichting alles netjes achter te laten. Ruwbouw of niet netheid was een must.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Wijgmaal (3018) - Christine
Christine
Wijgmaal
5/5 (5 reviews)
Ik strijk enorm graag en ik doe regelt voor vrienden de strijk en die zijn zeer tevreden 😊 en ik heb tijd over als ik van mijn werk kom ,, het gemakkelijkste zou voor mij zijn de was zelf bij mij te brengen
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Bryan
Bryan
Leuven
5/5 (5 reviews)
Ik ben in een groot gezin opgegroeid waar we al sinds jonge leeftijd leerde mee kuisen en koken. Ik woon nu al jaren alleen en hou er van om thuis te komen in een proper huis!
Huishoudhulp in Leuven (3000) - Nel
Nel
Leuven
5/5 (4 reviews)
Van 15 jarige was ik al te werk in de horeca van afwassen tot hulpkok ,kok zaal en of achter de toog ik heb hierin veel kennis Ben een snelle werker en multitasken is er zeker een must
Huishoudhulp in Pellenberg (3212) - Mattias
Mattias
Pellenberg
5/5 (4 reviews)
Beginnende ruitenwasser die graag meer ervaring wilt opdoen. Ik kan snel maar grondig te werk gaan en zorg ervoor dat uw ruiten blinken als nooit eerder!
Huishoudhulp in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Als oudste dochter werd ik thuis vaak ingeschakeld als hulp in het huishouden. Vanaf mijn 12jaar stond ik nauwkeurig hele wassen te strijken. Nodig me gerust uit voor het gladstrijken van je kleding
Huishoudhulp in Lubbeek (3210) - Veronique
Veronique
Lubbeek
5/5 (2 reviews)
Hallo, geen tijd om uw strijk te doen, geen enkel probleem ik doe dit met plezier voor u. Ik doe al jaren mijn eigen strijk en die van de kinderen. Indien ik u hiermee kan helpen laat het dan gerust weten.
Huishoudhulp in Aarschot (3200) - Dominique
Dominique
Aarschot
5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik strijk al 12 J voor gezinnen en sinds 2j heb ik ook een strijk punt bij mij thuis dat ik aan het uitbreiden ben waar ik ondertussen al voor 12 tevreden klanten strijk u hebt de strijk binnen de 48u terug
Huishoudhulp in Tielt-Winge (3390) - Birgit
Birgit
Tielt-Winge
5/5 (2 reviews)
Ik ben al meer dan 10 jaar hobbynaaister en help regelmatig vrienden en familie met het inkorten van broeken, aannaaien van knopen,... Alle kleine retouches kortom! Verder kan ik je ook helpen bij het (ver)maken van gordijnen of eenvoudige kledingstukken.
Huishoudhulp in Pellenberg (3212) - Hilde
Hilde
Pellenberg
5/5 (2 reviews)
Naaien is mijn hobby. Ik maak kleren voor mezelf en mijn kinderen zorgen er voor dat ik vele reperaties kan doen. Ondertussen kleinkind bij en heb vele slabbetje zelf gemaakt van oude handdoeken. Met weinig kan ik leuke dingen maken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Kortrijk-dutsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Kortrijk-dutsel: geëvalueerd met 4.87 door 122 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Kortrijk-dutsel, hulp in huis Kortrijk-dutsel, huishoudpersoneel Kortrijk-dutsel, goedkope huishoudhulp Kortrijk-dutsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden