kok aan huis Gentbrugge

Ontdek talentvolle koks aan huis in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koks in de buurt van Gentbrugge

Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Suzanne
Suzanne
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik kook al sinds in het me herinner voor mezelf en voor vrienden. Ik heb geen gespecialiseerde opleiding maar denk graag met u mee en neem deze taak uit handen.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Zoekt u hulp bij het koken, huishouden, strijk? Check Boodschappen doen? Check Uw chauffeur zijn? Van A naar B en terug? Check Just call Anneke! Check
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kook zeer graag samen en ik kook zeer graag voor anderen. In 2020 ook kooklessen gevolgd aan het kisp, waarbij verschillende keukens aan bod kwamen (mediterraans, Vlaams,...) Bakken doe ik ook zeer graag.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kook zeer graag en ben hier regelmatig mee bezig. Meestal verloopt alles zeer vlot en is het resulaat zeer lekker. Koken is voor mij eén van mijn favoriete bezigheden.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kook iedere dag. Ik ben gespecialiseerd in vegetarisch koken. Verder hou ik ook van exotische en / of budgettaire gerechten. Vlees en vis klaar maken sla ik niet uit de weg. Van vis kuisen tot niertjes of andere rariteiten.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Cia
Cia
Gentbrugge
Nieuw
Alle restjes uit de frigo of "gewoon wat er is" ombouwen tot een lekkere maaltijd vind ik een spannende opdracht. En het liefst van al wil ik je ogen zien oplichten als ik je lievelingsgerecht nog eens klaar mag maken
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben een student van 24 jaar met een passie voor koken. Voorbereide maaltijden voor een belaalde tijd, een heus menu, traktaties, een verjaardagstaart,... alles kan!
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Kevin
Kevin
Gentbrugge
Nieuw
Sinds mijn studentenjaren kook ik voor mijzelf. Sinds mijn 18 ( 7jaar) ben ik ook volledig vegetarisch en sinds 1 jaar veganistisch. Ik ben ook de persoon die thuis met heel veel plezier kookt. Simpele gerechten tot verfijnde gerechten. Ik zou het liefst zonder vlees koken. Ik heb ook meermaals in restaurants en foodtrucks gewerkt als (hulp)kok.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Karolien
Karolien
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben al jarenlang gewend van elke dag met verse ingrediënten te koken, van traditionele gerechten tot wereldkeuken. Gezond eten vind ik belangrijk en kan best heel lekker zijn. Ik ben ook goed in snelle gerechtjes te improviseren met weinig ingrediënten en een beperkt budget : een blik in je koelkast/kruidenkast en ik tover je iets op tafel. Mijn gasten zijn zelden ontevreden van het resultaat.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Stevie
Stevie
Gentbrugge
Nieuw
Beste, geen tijd om te koken? Toch zin in een heerlijk & gezonde maaltijd? Met mijn ervaring en passie bereid ik die maaltijd met veel aandacht voor een schappelijke prijs. Koken voor anderen doe ik zeer graag, dit kan zowel klassieke keuken zijn als vegetarisch als veganistisch, de nodige ervaring en kennis hierin bezit ik door zelf een mix van deze keukens te hanteren in mijn persoonlijke leven.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Isabelle
Isabelle
Gentbrugge
Nieuw
Hallo mijn naam is Isabelle! Ik heb geleerd voor keukenmedewerker en kook super graag! Ik leer ook altijd graag nieuwe gerechten. Mijn mama heeft mij vroeger altijd geholpen en zij heeft het geleerd van haar mama.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Lore
Lore
Gentbrugge
Nieuw
Zelf kook ik heel graag, en hou er ook van om nieuwe dingen te proberen. Vroeger heel veel meegekeken met mijn ouders in de kurken. Zelf ook al een kookles gevolgd via Colruyt accademy group
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Sophie
Sophie
Gentbrugge
Nieuw
Hey, ik heb een passie voor koken en kan met alle ingrediënten aan de slag, van klassiek tot wat je maar wenst. Hopelijk kan ik binnenkort mijn gerechtjes voorschotelen!
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Michaela
Michaela
Gentbrugge
Nieuw
Ik doe dat graag en ik eet graag:) Ik probeer elke dag iets nieuw proberen te koken van internet..verschillende soorten van voedsel. Ik hou van uitdagingen,dus ik ben gemotiveerd om het te doen.
Kok aan huis in Gentbrugge (9050) - Sabrina
Sabrina
Gentbrugge
Nieuw
Mijn specialiteiten? Ik zou het niet direct kunnen zeggen 😂… ik vind mijn pannenkoeken mega lekker. Vertel me wat je graag eet en zal mijn best doen om het u te laten smaken 🙂
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok Gentbrugge: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Gentbrugge, prijs kok aan huis Gentbrugge, chef aan huis Gentbrugge, chef-kok Gentbrugge…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Gentbrugge: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze kok in huis nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke maaltijden voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een kok in huis Gentbrugge precies in? Je denkt misschien niet direct aan een kok in huis Gentbrugge op te bellen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Gentbrugge is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De kok in huis in Gentbrugge zal dan voor jou alle ingrediënten kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige koks in huis in Gentbrugge hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Gentbrugge?

Een kok in huis in Gentbrugge kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een kok in huis in Gentbrugge inschakelen voor alledaagse maaltijden. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een kok in huis in Gentbrugge helpen. Denk aan delicieuse huisgemaakte maaltijden zoals een eenvoudige groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de kok in huis in Gentbrugge af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een kok in huis in Gentbrugge. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Gentbrugge?

Een kok in huis in Gentbrugge inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De prijs hangt af van meerdere elementen. Zo hangt de prijs af van hoeveel maaltijden je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wil je een kok aan huis in Gentbrugge voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Gentbrugge speelt een grote rol op de prijs van de kok in huis in Gentbrugge.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Gentbrugge zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste element die je in jouw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de prijs af van de expertise van de kok in huis in Gentbrugge. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de prijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Gentbrugge vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds zien welk ervaringsniveau de kok aan huis in Gentbrugge heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de populairste dienstaanvragen in kok aan huis in Gentbrugge op Ring Twice? En wil je vooral een idee hebben van hoeveel een kok aan huis in Gentbrugge kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Gentbrugge
Kok aan huis voor twee tot vier personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot donderdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsvoorstel? Dien dan een aanvraag in en krijg meerdere prijsoffertes van onze koks in huis in Gentbrugge!

Hoe een kok aan huis in Gentbrugge vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een kok in huis in Gentbrugge. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok in huis te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn meerdere manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een kok in huis en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok in huis kan je opbellen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok in huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wenst. Een kok in huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een delicieuse diner? Een kok in huis zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de kok in huis bij jou thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen kok aan huis in Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden