strijkhulp Gentbrugge

Ontdek talentvolle strijkhulp in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Gentbrugge

Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
Gentbrugge
4.77/5 (13 reviews)
Ik zou niet weten waarom ik beter ben dan iemand anders. Voor strijken heb ik geen speciale ervaring ik doe juist mijn eigen strijk. Maar ik zou graag dringend iets willen vinden als bijverdienste.
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Seniha
Seniha
Destelbergen
5/5 (8 reviews)
Dag allemaal, ik werk al 7 jaar als huishoudhulp en wil graag thuis bij mij strijken. Ik heb veel ervaring. Wij roken niet en hebben geen huisdieren.
Strijkhulp in Heusden-Zolder (3550) - Inge
Inge
Heusden-Zolder
4.33/5 (6 reviews)
Ervaren strijkster ,52jaar uit Destelbergen.hemden,blouzes ,rokjes kleedjes enzo alles netjes gestreken ,opgeplooid of opgehangen dag nadien .u kan komen brengen of ik haal op en breng terug .ik strijk al jaren en dit met heel veel plezier .
Strijkhulp in Gent (9000) - Lusiya
Lusiya
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik hoe heel erg van strijken.Ik doe het met veel plezier.Ik heb ervaring .Ik strijk alles,voor mij geen probleem.Ik werk graag in een prettig omgeving
Annick is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Sint-amandsberg (9040) - Annick
Annick
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
De enige ervaring die ik heb met strijken is voor mijn gezin die er altijd piekfijn bij loopt. In een straal van 5 km wil ik de strijk wel ophalen en terugbrengen.
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Zornitsa
Zornitsa
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik werk voltijds als huishoudhulp maar ik heb wel paar uurtjes de week vrij om van thuis uit te strijken voor klanten of van bij jullie. Rookvrij en zonder huisdieren word u was gestreken. Aarzel niet om mij te contacteren.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Thuis doe ik zelf mijn was en strijk mijn kleren ook. Ik verkoop vaak kleren maar die moeten ook proper zijn dus deze moeten uiteraard ook gestreken worden.
Strijkhulp in Gent (9000) - Channah
Channah
Gent
5/5 (1 reviews)
Mijn ervaring heb ik opgedaan via school en tevens thuis bij mijn ouders. Ik vind het leuk om te strijken en kan me daar dan ook de hele mee bezig houden. Ik ben dan ook veelzijdig als het om verschillende stoffen gaat. Zo kan ik o.a. beddengoed, handdoeken, hemden, schorten, zakdoeken, etc. Met een redelijke snelheid strijken.
Strijkhulp in Melle (9090) - Jovina
Jovina
Melle
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben iemand die graag een handje helpt. Ik zou graag de strijk willen doen als dit voor jullie meer tijd geeft voor wat belangrijk is voor jullie. Ik werk graag met mijn handen dus de strijk doen zie ik zeker zitten! Hopelijk tot snel.
Strijkhulp in Gent (9000) - Sandy
Sandy
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik strijk voor u, uw kleine of grote of super grote wasmand (en). Ik strijkbij mij thuis maar kan eventueel op dinsdagnamiddag ook aan huis strijken. Ik strijk netjes en ben gorganiseerd..
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik strijk voor meerdere mensen maar zoek nog meer werk. Ik zorg ervoor dat je kleren zeer netjes gestreken zijn en geplooid. Je kan het komen bezorgen en ik stuur een bericht wanneer de kleren klaar zijn.
Strijkhulp in Gent (9000) - Flore
Flore
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben nog student maar zoek een leuke bijverdienste, ik kom met plezier u gezin helpen in het huishouden. Ik heb niet veel les, dus ben zeer flexibel!
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Afef
Afef
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, ik ben Afef, 32 jaar uit Gent. Geen zin om die berg te strijken geen probleem de oplossing is aanwezig. nauwkeurig,proper,rookvrij ruimte en snelle service! regio Gent
Strijkhulp in Merelbeke (9820) - Anisa
Anisa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Anisa, 19 jaar. Ik woon reeds 2 jaar alleen en doe de was en de plas volledig zelf. Ik weet hoe het is om zelfstandig te werk te gaan. Ik ben snel in mijn werk en ga altijd zeer resultaat gericht te werk. Ik ben zeer positief ingesteld en zou met heel veel plezier voor u willen werken!
Strijkhulp in Gent (9000) - Loes
Loes
Gent
Nieuw
Hoi! Strijken gebeurt nauwkeurig en efficiënt met zorg en aandacht voor de kwaliteit van de stof van uw kledij. Ik verplaats me met het openbaar vervoer of met de fiets en kan eventueel een eigen strijkijzer meebrengen. Hulp nodig? Ik zal er zijn!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Gentbrugge: geëvalueerd met 4.91 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Gentbrugge, strijkhulp aan huis Gentbrugge, stijkster Gentbrugge, strijkdienst Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Gentbrugge vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Gentbrugge in dienst te nemen. Strijkhulpen in Gentbrugge helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de perfecte strijkhulp in Gentbrugge?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Gentbrugge

U hebt een strijkhulp in Gentbrugge gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Gentbrugge kan vragen, hang af van verscheidene factoren.

De prijs voor strijkhulp in Gentbrugge kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden