strijkhulp Gentbrugge

Ontdek talentvolle strijkhulp in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Gentbrugge

Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
Gentbrugge
4.77/5 (13 reviews)
Ik zou niet weten waarom ik beter ben dan iemand anders. Voor strijken heb ik geen speciale ervaring ik doe juist mijn eigen strijk. Maar ik zou graag dringend iets willen vinden als bijverdienste.
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Seniha
Seniha
Destelbergen
5/5 (8 reviews)
Dag allemaal, ik werk al 7 jaar als huishoudhulp en wil graag thuis bij mij strijken. Ik heb veel ervaring. Wij roken niet en hebben geen huisdieren.
Strijkhulp in Heusden-Zolder (3550) - Inge
Inge
Heusden-Zolder
5/5 (4 reviews)
Ervaren strijkster ,52jaar uit Destelbergen.hemden,blouzes ,rokjes kleedjes enzo alles netjes gestreken ,opgeplooid of opgehangen dag nadien .u kan komen brengen of ik haal op en breng terug .ik strijk al jaren en dit met heel veel plezier .
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Zornitsa
Zornitsa
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik werk voltijds als huishoudhulp maar ik heb wel paar uurtjes de week vrij om van thuis uit te strijken voor klanten of van bij jullie. Rookvrij en zonder huisdieren word u was gestreken. Aarzel niet om mij te contacteren.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Thuis doe ik zelf mijn was en strijk mijn kleren ook. Ik verkoop vaak kleren maar die moeten ook proper zijn dus deze moeten uiteraard ook gestreken worden.
Strijkhulp in Merelbeke (9820) - Dominique
Dominique
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Strijken vind ik één van de leukste huishoudtaken, dat ontspant mij en vind het resultaat altijd leuk. Het liefst doe ik dit bij mij thuis maar het kan ook ter plaatse.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik strijk voor meerdere mensen maar zoek nog meer werk. Ik zorg ervoor dat je kleren zeer netjes gestreken zijn en geplooid. Je kan het komen bezorgen en ik stuur een bericht wanneer de kleren klaar zijn.
Strijkhulp in Gent (9000) - Flore
Flore
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben nog student maar zoek een leuke bijverdienste, ik kom met plezier u gezin helpen in het huishouden. Ik heb niet veel les, dus ben zeer flexibel!
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Sandra
Sandra
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, zoals zo velen heb ik 'levenservaring' in het strijken. Omdat ik weet dat mensen vaak tijd te kort hebben of op zien tegen de strijk én ik dat wel graag doe, stel ik me kandidaat om dit klusje van je over te nemen!
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Afef
Afef
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, ik ben Afef, 32 jaar uit Gent. Geen zin om die berg te strijken geen probleem de oplossing is aanwezig. nauwkeurig,proper,rookvrij ruimte en snelle service! regio Gent
Strijkhulp in Merelbeke (9820) - Anisa
Anisa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Anisa, 19 jaar. Ik woon reeds 2 jaar alleen en doe de was en de plas volledig zelf. Ik weet hoe het is om zelfstandig te werk te gaan. Ik ben snel in mijn werk en ga altijd zeer resultaat gericht te werk. Ik ben zeer positief ingesteld en zou met heel veel plezier voor u willen werken!
Strijkhulp in Gent (9000) - Loes
Loes
Gent
Nieuw
Hoi! Strijken gebeurt nauwkeurig en efficiënt met zorg en aandacht voor de kwaliteit van de stof van uw kledij. Ik verplaats me met het openbaar vervoer of met de fiets en kan eventueel een eigen strijkijzer meebrengen. Hulp nodig? Ik zal er zijn!
Strijkhulp in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Christiane
Christiane
Chastre-villeroux-blanmont
Nieuw
ik strijk bij mensen thuis al 18 jaar lang samen met poetsen heb dus ook veel ervaring opgedaan. Ik ben vooral beschikbaar in gent en vooral in het weekend of woensdag namiddag.
Strijkhulp in Gent (9000) - Laura
Laura
Gent
Nieuw
Hallo, geraak jij maar niet van jouw strijk af? Contacteer mij! :) Ik ben Laura, een 24 jarige jonge vrouw uit gent. Ik ben perfectionistisch ingesteld dus wil er dan ook voor zorgen dat elk kreukje uit jouw kledingstuk verdwenen is en plooi alles nadien mooi op.
Strijkhulp in Gent (9000) - Aishia
Aishia
Gent
Nieuw
Hoi! Ik werk momenteel parttime en probeer ook nog verder te studeren. Via deze weg hoop ik toch wat extra te kunnen bijverdienen. Ik ben correct en flexibel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Gentbrugge: geëvalueerd met 4.96 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Gentbrugge, strijkhulp aan huis Gentbrugge, stijkster Gentbrugge, strijkdienst Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Gentbrugge vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Gentbrugge in te schakelen. Strijkhulpen in Gentbrugge helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de meest geschikte strijkhulp in Gentbrugge?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Gentbrugge

Je hebt een strijkhulp in Gentbrugge gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Gentbrugge kan vragen, hang af van verschillende factoren.

De prijs voor strijkhulp in Gentbrugge kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer duidelijk te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verschillende prijsvoorstellen van verschillende strijkhulpen in Gentbrugge. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de feedback van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Gentbrugge
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
T-shirts strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Gentbrugge, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te krijgen.

Strijkhulp in Gentbrugge: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Gentbrugge in dienst nemen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Gentbrugge verschillende klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Gentbrugge. Dit kan natuurlijk een impact hebben jouw selectie van strijkhulp in Gentbrugge. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen materiaal meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om hulp om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere taken doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Gentbrugge strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Gentbrugge in dienst te nemen. Een strijkhulp in Gentbrugge klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp in dienst neemt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je precies wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Gentbrugge? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug piekfijn op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Gentbrugge en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige job en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Gentbrugge!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Gentbrugge

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Gentbrugge

Strijken - Strijkhulp - Strijkhulp - Strijk - Poets en strijkhulp - Strijken - 2 tot 4 grote manden per maand - Strijken aan huis / strijk brengen en afhalen - Ik zoek strijkhulp gent ledeberg - Was en strijk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden