strijkhulp Evergem

Ontdek talentvolle strijkhulp in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Evergem

Wendy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (264 reviews)
Ik strijk graag en heb me hiervoor dan ook goed materiaal aangeschaft : professioneel strijkijzer en verwarmde strijktafel. Ik kom met plezier je strijk afhalen en terugbrengen indien het op mijn weg ligt tussen thuis en werk (tussen Evergem en Oosterzele in de ruime zin). Ik werk steeds op chrono wat mij het eerlijkste systeem voor beiden lijkt.
Strijkhulp in Ertvelde (9940) - Emine
Emine
Ertvelde
5/5 (4 reviews)
Hallo ik ben Emine. Graag zoek ik en extra werk en ik kan je met de strijken helpen. Ik ben goed in deze job en samen kunnen we bespreken wat het beste past!
Strijkhulp in Ertvelde (9940) - Talha
Talha
Ertvelde
5/5 (3 reviews)
Dag, ik heb gewerkt als strijker en ik doe graag mijn job. Ik ben een gedetailleerd persoon en ik ben voorzichtig. Ik heb flexibele uren. Ik wil graag u helpen !
Strijkhulp in Wondelgem (9032) - Amelie
Amelie
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk al jaren bij mijn familie en vrienden voor een centje bij te verdienen en doe dit echt super graag en heel snel. Daarnaast vraag ik ook altijd op welke manier de kleren mogen gevouwen/opgeborgen worden zodat het volledig volgend jullie wens is.
Strijkhulp in Wondelgem (9032) - Agnieszka
Agnieszka
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag en ik doe het echt precies. Ik kan strijken bij uw thuis als ook bij mij thuis mogelijk is . Ik hou van vers gestreken kleren , hou jij ook ?
Strijkhulp in Evergem (9940) - Tonisha
Tonisha
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik werk bij een poetsdienst waaronder ik ook moet strijken. Ik onder vind dat ik dit wel nog graag doet. Ik ben ook vrij vroeg op leeftijd gaan samen wonen. Dus ik doe dit al effe. Dus bij deze zoek ik wat extra uurtjes om dit te doen
Strijkhulp in Kluizen (9940) - Lacey
Lacey
Kluizen
Nieuw
hallo , ik heb als opleiding op school , thuishulp , en logistiek gedaan. Ik heb al eerder gepoetst bij mensen thuis , waarbij ook de strijk moest gedaan worden. Ik strijk thuis ook zelf al een aantal jaren heb ik ervaring mee . Met vriendelijke Groeten Lacey
Strijkhulp in Evergem (9940) - Cindy
Cindy
Evergem
Nieuw
Hallo ik ben mama van 3 kindjes ik strijk dagelijks vanalles hemdjes, kleedjes, jeans, Enz ik doe dit wel graag, sommige mensen hebben er een hekel aan mij ontspant het 😉
Strijkhulp in Evergem (9940) - Zaneta
Zaneta
Evergem
Nieuw
Ik werk als huishoudhulp daar strijk ik ook en doe dit ook voor mijn klantjes thuis. Mag zelf altijd kiezen ophalen of brengen indien niet te ver brengen we dit zelf.
Strijkhulp in Wondelgem (9032) - Selin
Selin
Wondelgem
Nieuw
Hallo! Heeft u geen tijd om uren te strijken maar is er veel werk aan de winkel? Dan wil ik graag wel eens langskomen om te strijken. Ik hou ervan om te strijken en kan zo uren aan een stuk bezig zitten tot het hele stapel weg is.
Strijkhulp in Evergem (9940) - Kubilay
Kubilay
Evergem
Nieuw
Ik haal het op en strijk ze volledig thuis en breng ze ook weer tot aan huis toe u hoeft u zich geen zorgen te maken, zelfde dag weer thuis afgeleverd.
Strijkhulp in Evergem (9940) - Marie rose
Marie rose
Evergem
Nieuw
Strijk graag .en reeds in een Strijk winkel gewerkt en op zoek terug naar strijkster wie weet .was heel gezellige werkgever. Michien terug ng aan het werk kunnen
Strijkhulp in Oostakker (9041) - Adel
Adel
Oostakker
Nieuw
Propere hemdjes... In de week of weekend Aarzel niet u kunt op mij rekenen. Het zit in mij om de hemden en broeken zelfs kousen te strijken 😅😅😅 Zo ben ik gewoon
Strijkhulp in Evergem (9940) - Vicky
Vicky
Evergem
Nieuw
Ik ben lang huismoeder geweest dus qua onderhoud ken ik er wel wat van.vooral heb ik ervaring in horeca en verkoop dus voeding ken ik ook redelijk van en bij deze job hoorde natuurlijk extreme onderhoud bij
Strijkhulp in Ertvelde (9940) - Gaëlle
Gaëlle
Ertvelde
Nieuw
Ik strijk heel graag. Dit is voor mij ontspanning. Wel heb ik graag dat u uw mand bij mij thuis kunt afzetten en terug komen ophalen. Ik strijk zelf elke zondag dus het zou ideaal zijn mocht u uw mand dan bij mij thuis bezorgen. Op maandag of dinsdag is alles dan zeker klaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Evergem: geëvalueerd met 4.83 door 274 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Evergem, strijkhulp aan huis Evergem, stijkster Evergem, strijkdienst Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Evergem vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Evergem aan te werven. Strijkhulpen in Evergem helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Evergem?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Evergem

Je hebt een strijkhulp in Evergem gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Evergem kan vragen, hang af van verschillende zaken.

De prijs voor strijkhulp in Evergem kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens gedetailleerd te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verschillende prijsaanbiedingen van verschillende strijkhulpen in Evergem. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de evaluaties van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Evergem
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kleedjes strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Evergem, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te krijgen.

Strijkhulp in Evergem: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Evergem aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Evergem verschillende klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem gemakkelijker om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Evergem. Dit kan natuurlijk een effect hebben jouw selectie van strijkhulp in Evergem. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen gerief meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om raad om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere klusjes doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Evergem strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Evergem in dienst te nemen. Een strijkhulp in Evergem klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp zoekt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je precies wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Evergem? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Evergem en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige klus en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsaanbiedingen van strijkhulpen in Evergem!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden