strijkhulp Evergem

Ontdek talentvolle strijkhulp in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Evergem

Strijkhulp in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (265 reviews)
Ik strijk graag en heb me hiervoor dan ook goed materiaal aangeschaft : professioneel strijkijzer en verwarmde strijktafel. Ik kom met plezier je strijk afhalen en terugbrengen indien het op mijn weg ligt tussen thuis en werk (tussen Evergem en Oosterzele in de ruime zin). Ik werk steeds op chrono wat mij het eerlijkste systeem voor beiden lijkt.
Strijkhulp in Ertvelde (9940) - Talha
Talha
Ertvelde
5/5 (3 reviews)
Dag, ik heb gewerkt als strijker en ik doe graag mijn job. Ik ben een gedetailleerd persoon en ik ben voorzichtig. Ik heb flexibele uren. Ik wil graag u helpen !
Strijkhulp in Wondelgem (9032) - Amelie
Amelie
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk al jaren bij mijn familie en vrienden voor een centje bij te verdienen en doe dit echt super graag en heel snel. Daarnaast vraag ik ook altijd op welke manier de kleren mogen gevouwen/opgeborgen worden zodat het volledig volgend jullie wens is.
Strijkhulp in Wondelgem (9032) - Agnieszka
Agnieszka
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag en ik doe het echt precies. Ik kan strijken bij uw thuis als ook bij mij thuis mogelijk is . Ik hou van vers gestreken kleren , hou jij ook ?
Strijkhulp in Evergem (9940) - Tonisha
Tonisha
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik werk bij een poetsdienst waaronder ik ook moet strijken. Ik onder vind dat ik dit wel nog graag doet. Ik ben ook vrij vroeg op leeftijd gaan samen wonen. Dus ik doe dit al effe. Dus bij deze zoek ik wat extra uurtjes om dit te doen
Strijkhulp in Kluizen (9940) - Lacey
Lacey
Kluizen
Nieuw
hallo , ik heb als opleiding op school , thuishulp , en logistiek gedaan. Ik heb al eerder gepoetst bij mensen thuis , waarbij ook de strijk moest gedaan worden. Ik strijk thuis ook zelf al een aantal jaren heb ik ervaring mee . Met vriendelijke Groeten Lacey
Strijkhulp in Evergem (9940) - Cindy
Cindy
Evergem
Nieuw
Hallo ik ben mama van 3 kindjes ik strijk dagelijks vanalles hemdjes, kleedjes, jeans, Enz ik doe dit wel graag, sommige mensen hebben er een hekel aan mij ontspant het 😉
Strijkhulp in Evergem (9940) - Zaneta
Zaneta
Evergem
Nieuw
Ik werk als huishoudhulp daar strijk ik ook en doe dit ook voor mijn klantjes thuis. Mag zelf altijd kiezen ophalen of brengen indien niet te ver brengen we dit zelf.
Strijkhulp in Wondelgem (9032) - Selin
Selin
Wondelgem
Nieuw
Hallo! Heeft u geen tijd om uren te strijken maar is er veel werk aan de winkel? Dan wil ik graag wel eens langskomen om te strijken. Ik hou ervan om te strijken en kan zo uren aan een stuk bezig zitten tot het hele stapel weg is.
Strijkhulp in Evergem (9940) - Kubilay
Kubilay
Evergem
Nieuw
Ik haal het op en strijk ze volledig thuis en breng ze ook weer tot aan huis toe u hoeft u zich geen zorgen te maken, zelfde dag weer thuis afgeleverd.
Strijkhulp in Evergem (9940) - Marie rose
Marie rose
Evergem
Nieuw
Strijk graag .en reeds in een Strijk winkel gewerkt en op zoek terug naar strijkster wie weet .was heel gezellige werkgever. Michien terug ng aan het werk kunnen
Strijkhulp in Oostakker (9041) - Adel
Adel
Oostakker
Nieuw
Propere hemdjes... In de week of weekend Aarzel niet u kunt op mij rekenen. Het zit in mij om de hemden en broeken zelfs kousen te strijken 😅😅😅 Zo ben ik gewoon
Strijkhulp in Evergem (9940) - Vicky
Vicky
Evergem
Nieuw
Ik ben lang huismoeder geweest dus qua onderhoud ken ik er wel wat van.vooral heb ik ervaring in horeca en verkoop dus voeding ken ik ook redelijk van en bij deze job hoorde natuurlijk extreme onderhoud bij
Strijkhulp in Ertvelde (9940) - Gaëlle
Gaëlle
Ertvelde
Nieuw
Ik strijk heel graag. Dit is voor mij ontspanning. Wel heb ik graag dat u uw mand bij mij thuis kunt afzetten en terug komen ophalen. Ik strijk zelf elke zondag dus het zou ideaal zijn mocht u uw mand dan bij mij thuis bezorgen. Op maandag of dinsdag is alles dan zeker klaar.
Strijkhulp in Evergem (9940) - Byl
Byl
Evergem
Nieuw
Ik doe bijna elke dag de strijk en huishouden dus heb veel ervaring ermee ik vind dat leuk ik doe dat bijna altijd van alles van strijk en de huishouden ook ik doe dat allemaal heel veel
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Evergem: geëvalueerd met 4.79 door 271 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Evergem, strijkhulp aan huis Evergem, stijkster Evergem, strijkdienst Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Evergem vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Evergem aan te werven. Strijkhulpen in Evergem helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Evergem?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Evergem

U hebt een strijkhulp in Evergem gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Evergem kan vragen, hang af van verscheidene factoren.

De prijs voor strijkhulp in Evergem kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden