strijkhulp Destelbergen

Ontdek talentvolle strijkhulp in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Destelbergen

Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
Gentbrugge
4.77/5 (13 reviews)
Ik zou niet weten waarom ik beter ben dan iemand anders. Voor strijken heb ik geen speciale ervaring ik doe juist mijn eigen strijk. Maar ik zou graag dringend iets willen vinden als bijverdienste.
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Seniha
Seniha
Destelbergen
5/5 (8 reviews)
Dag allemaal, ik werk al 7 jaar als huishoudhulp en wil graag thuis bij mij strijken. Ik heb veel ervaring. Wij roken niet en hebben geen huisdieren.
Strijkhulp in Heusden-Zolder (3550) - Inge
Inge
Heusden-Zolder
5/5 (4 reviews)
Ervaren strijkster ,52jaar uit Destelbergen.hemden,blouzes ,rokjes kleedjes enzo alles netjes gestreken ,opgeplooid of opgehangen dag nadien .u kan komen brengen of ik haal op en breng terug .ik strijk al jaren en dit met heel veel plezier .
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Zornitsa
Zornitsa
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik werk voltijds als huishoudhulp maar ik heb wel paar uurtjes de week vrij om van thuis uit te strijken voor klanten of van bij jullie. Rookvrij en zonder huisdieren word u was gestreken. Aarzel niet om mij te contacteren.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Thuis doe ik zelf mijn was en strijk mijn kleren ook. Ik verkoop vaak kleren maar die moeten ook proper zijn dus deze moeten uiteraard ook gestreken worden.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik strijk voor meerdere mensen maar zoek nog meer werk. Ik zorg ervoor dat je kleren zeer netjes gestreken zijn en geplooid. Je kan het komen bezorgen en ik stuur een bericht wanneer de kleren klaar zijn.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Afef
Afef
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, ik ben Afef, 32 jaar uit Gent. Geen zin om die berg te strijken geen probleem de oplossing is aanwezig. nauwkeurig,proper,rookvrij ruimte en snelle service! regio Gent
Strijkhulp in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Christiane
Christiane
Chastre-villeroux-blanmont
Nieuw
ik strijk bij mensen thuis al 18 jaar lang samen met poetsen heb dus ook veel ervaring opgedaan. Ik ben vooral beschikbaar in gent en vooral in het weekend of woensdag namiddag.
Strijkhulp in Gent (9000) - Laura
Laura
Gent
Nieuw
Hallo, geraak jij maar niet van jouw strijk af? Contacteer mij! :) Ik ben Laura, een 24 jarige jonge vrouw uit gent. Ik ben perfectionistisch ingesteld dus wil er dan ook voor zorgen dat elk kreukje uit jouw kledingstuk verdwenen is en plooi alles nadien mooi op.
Strijkhulp in Bottelare (9820) - Marie-thérèse
Marie-thérèse
Bottelare
Nieuw
Strijken voor anderen die geen tijd hebben of het niet graag doen. Ik wel, mijn voorkeur bezigheid is strijken, heb het 7 jaar gedaan van 2012 tot en met 2019 voor privé mensen samen met andere huishoudelijke opdrachten in part-time.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Isabelle
Isabelle
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb vrije tijd en ik kuis super graag, heb ook oog voor detail. Ik werk tot het tiptop in orde is. Ik wil graag de mensen eens in de watten leggen zodat ze eens zelf tot rust kunnen komen in het drukke leven. Voor het babysitten, ik ben erg goed met kindjes, ze hebben mij altijd graag en ik vind altijd wel leuke spelletjes om te spelen! Ik heb een grote verantwoordelijkheid.
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Veronika
Veronika
Destelbergen
Nieuw
Ja ik jan strijken mar net special normal an ok ik kan well snel leren ik was zelf gewerk be mensen thuis mar soms ik vas ok strijken be mensen an de klanten vas met mijn goed
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Maaike
Maaike
Destelbergen
Nieuw
Ik stel jou niet graag teleur! Ik luister naar wat jouw wensen zijn en en zal deze met heel veel enthousiasme proberen invullen. Als student ging ik vaak poetsen maar deed ik ook andere huishoudelijke taken met tevreden klanten als gevolg. Wil jij mijn nieuwe tevreden klant worden? JA? Ik kijk er naar uit om je te leren kennen en iets voor jou te betekenen!
Strijkhulp in Melle (9090) - Joyce
Joyce
Melle
Nieuw
Ik ben een flexibele persoon en wil graag de mensen helpen die niet zo veel tijd heeft of die meer tijd wil besteden aan zijn gezin dan aan de huishoudelijke taken
Strijkhulp in Laarne (9270) - Jelke
Jelke
Laarne
Nieuw
Al enkele jaren strijk ik wekelijks. Dit ontspant mij enorm en geeft mij voldoening wanneer ik een wasmand vol proper gestreken was zie. Ik neem er dus graag nog enkele wasmanden bij om zo u en mij te helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Destelbergen: geëvalueerd met 4.95 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Destelbergen, strijkhulp aan huis Destelbergen, stijkster Destelbergen, strijkdienst Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Destelbergen vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Destelbergen in te schakelen. Strijkhulpen in Destelbergen helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Destelbergen?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Destelbergen

Je hebt een strijkhulp in Destelbergen gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Destelbergen kan vragen, hang af van verschillende elementen.

De prijs voor strijkhulp in Destelbergen kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer goed te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verschillende prijsvoorstellen van verschillende strijkhulpen in Destelbergen. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de evaluaties van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Destelbergen
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hemden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Destelbergen, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsofferte te krijgen.

Strijkhulp in Destelbergen: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Destelbergen aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Destelbergen verschillende klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem handiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Destelbergen. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw keuze van strijkhulp in Destelbergen. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om raad om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere diensten doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Destelbergen strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Destelbergen in dienst te nemen. Een strijkhulp in Destelbergen klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp zoekt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Destelbergen? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug tiptop op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Destelbergen en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Destelbergen!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden