strijkhulp Destelbergen

Ontdek talentvolle strijkhulp in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Destelbergen

Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
Gentbrugge
4.77/5 (13 reviews)
Ik zou niet weten waarom ik beter ben dan iemand anders. Voor strijken heb ik geen speciale ervaring ik doe juist mijn eigen strijk. Maar ik zou graag dringend iets willen vinden als bijverdienste.
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Seniha
Seniha
Destelbergen
5/5 (8 reviews)
Dag allemaal, ik werk al 7 jaar als huishoudhulp en wil graag thuis bij mij strijken. Ik heb veel ervaring. Wij roken niet en hebben geen huisdieren.
Strijkhulp in Heusden-Zolder (3550) - Inge
Inge
Heusden-Zolder
4.33/5 (6 reviews)
Ervaren strijkster ,52jaar uit Destelbergen.hemden,blouzes ,rokjes kleedjes enzo alles netjes gestreken ,opgeplooid of opgehangen dag nadien .u kan komen brengen of ik haal op en breng terug .ik strijk al jaren en dit met heel veel plezier .
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Zornitsa
Zornitsa
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik werk voltijds als huishoudhulp maar ik heb wel paar uurtjes de week vrij om van thuis uit te strijken voor klanten of van bij jullie. Rookvrij en zonder huisdieren word u was gestreken. Aarzel niet om mij te contacteren.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Thuis doe ik zelf mijn was en strijk mijn kleren ook. Ik verkoop vaak kleren maar die moeten ook proper zijn dus deze moeten uiteraard ook gestreken worden.
Strijkhulp in Melle (9090) - Jovina
Jovina
Melle
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben iemand die graag een handje helpt. Ik zou graag de strijk willen doen als dit voor jullie meer tijd geeft voor wat belangrijk is voor jullie. Ik werk graag met mijn handen dus de strijk doen zie ik zeker zitten! Hopelijk tot snel.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik strijk voor meerdere mensen maar zoek nog meer werk. Ik zorg ervoor dat je kleren zeer netjes gestreken zijn en geplooid. Je kan het komen bezorgen en ik stuur een bericht wanneer de kleren klaar zijn.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Afef
Afef
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, ik ben Afef, 32 jaar uit Gent. Geen zin om die berg te strijken geen probleem de oplossing is aanwezig. nauwkeurig,proper,rookvrij ruimte en snelle service! regio Gent
Strijkhulp in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Christiane
Christiane
Chastre-villeroux-blanmont
Nieuw
ik strijk bij mensen thuis al 18 jaar lang samen met poetsen heb dus ook veel ervaring opgedaan. Ik ben vooral beschikbaar in gent en vooral in het weekend of woensdag namiddag.
Strijkhulp in Gent (9000) - Laura
Laura
Gent
Nieuw
Hallo, geraak jij maar niet van jouw strijk af? Contacteer mij! :) Ik ben Laura, een 24 jarige jonge vrouw uit gent. Ik ben perfectionistisch ingesteld dus wil er dan ook voor zorgen dat elk kreukje uit jouw kledingstuk verdwenen is en plooi alles nadien mooi op.
Strijkhulp in Bottelare (9820) - Marie-thérèse
Marie-thérèse
Bottelare
Nieuw
Strijken voor anderen die geen tijd hebben of het niet graag doen. Ik wel, mijn voorkeur bezigheid is strijken, heb het 7 jaar gedaan van 2012 tot en met 2019 voor privé mensen samen met andere huishoudelijke opdrachten in part-time.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Isabelle
Isabelle
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb vrije tijd en ik kuis super graag, heb ook oog voor detail. Ik werk tot het tiptop in orde is. Ik wil graag de mensen eens in de watten leggen zodat ze eens zelf tot rust kunnen komen in het drukke leven. Voor het babysitten, ik ben erg goed met kindjes, ze hebben mij altijd graag en ik vind altijd wel leuke spelletjes om te spelen! Ik heb een grote verantwoordelijkheid.
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Veronika
Veronika
Destelbergen
Nieuw
Ja ik jan strijken mar net special normal an ok ik kan well snel leren ik was zelf gewerk be mensen thuis mar soms ik vas ok strijken be mensen an de klanten vas met mijn goed
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Maaike
Maaike
Destelbergen
Nieuw
Ik stel jou niet graag teleur! Ik luister naar wat jouw wensen zijn en en zal deze met heel veel enthousiasme proberen invullen. Als student ging ik vaak poetsen maar deed ik ook andere huishoudelijke taken met tevreden klanten als gevolg. Wil jij mijn nieuwe tevreden klant worden? JA? Ik kijk er naar uit om je te leren kennen en iets voor jou te betekenen!
Strijkhulp in Melle (9090) - Joyce
Joyce
Melle
Nieuw
Ik ben een flexibele persoon en wil graag de mensen helpen die niet zo veel tijd heeft of die meer tijd wil besteden aan zijn gezin dan aan de huishoudelijke taken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Destelbergen: geëvalueerd met 4.85 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Destelbergen, strijkhulp aan huis Destelbergen, stijkster Destelbergen, strijkdienst Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Destelbergen vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Destelbergen in dienst te nemen. Strijkhulpen in Destelbergen helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Destelbergen?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Destelbergen

U hebt een strijkhulp in Destelbergen gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Destelbergen kan vragen, hang af van meerdere elementen.

De prijs voor strijkhulp in Destelbergen kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden