naaister Destelbergen

Naaister Destelbergen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Destelbergen: Onze selectie dienstverleners

Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Naaister in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
4.96/5 (27 reviews)
Herstellen en creëren van fantasiejuwelen. Herstellen of pimpen van kledij zodat de levensduur van jouw favoriete kledingstuk verlengd wordt. Oplossingen bedenken in textiel. Herstellen en creëren van haak-en breiwerk. Hergebruik en upcyclen is mijn missie.
Naaister in Gent (9000) - Michèle
Michèle
Gent
4.67/5 (6 reviews)
Naaien is mijn hobby, heb voor mijn zeven kleinkinderen tientallen outfits gerealiseerd, zodat ze altijd iets unieks hebben. Als ik een patroon heb, kan ik aan de slag. Retouches vind ik minder fijn.
Naaister in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
4.8/5 (5 reviews)
Ik werkte tot voor kort in een retouchezaak. Ik kan wel het één en ander en kom daarvoor graag tot bij jou als dat makkelijker is. Ik kan dingen voor je herstellen, aanpassen of maken en ik wil je ook graag helpen dat allemaal zelf te doen indien je dat wenst.
Naaister in Sint-amandsberg (9040) - Sophie
Sophie
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Retouches, kledij aanpassen, nieuwe kledingstukken, bij mij kan je hiervoor terecht. Ik naai al 20 jaar maar momenteel zijn de kinderen groter en wil ik graag wat meer tijd hiervoor vrijmaken.
Naaister in Gent (9000) - Charen
Charen
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik kan naaien maar niet met de naaimachine.Hand naaien kan ik en ben bereid om te leren met de machine.Ik kan herstellen doen
Naaister in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb voornamelijk ervaring met needlepainting van kamerplanten e.d. maar maak ook gebruik van schilder en collagetechnieken. Verder heb ik een ruim assortiment van draden en stoffen.
Naaister in Gent (9000) - Elisiya
Elisiya
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal mijn naam is Elisiya. Op school heb ik mode en naaien gestudeerd. Het is een passie geworden ik kan kussens, gordijnen, jurken, kleren naaien verkorten of versmallen. Werk zorgvuldig en ben heel creatief. Groetjes Elisiya
Naaister in Oostakker (9041) - Matthias
Matthias
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Naast een avondopleiding heb ik ook heel wat ervaring opgedaan als kostuummaker voor verschillende toneelvoorstellingen. De meeste reparaties kan ik dan ook verzorgen, machinaal of met de hand.
Naaister in Gent (9000) - Celien
Celien
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb een jaar basisnaaitechnieken gevolgd in avondonderwijs en vind het heel fijn om dit te doen in mijn vrije tijd. Ik probeer ook steeds zeer precies te zijn.
Naaister in Zwijnaarde (9052) - Lesley-ann
Lesley-ann
Zwijnaarde
Nieuw
Ik heb leren naaien, haken en breien van mijn grootmoeder. Ik kan dus perfect klein verstel werk aan. Een knop aan naaien of een zoom die los is gekomen is geen enkele probleem voor mij.
Naaister in Gent (9000) - Em
Em
Gent
Nieuw
Dag allemaal, ik werk momenteel bij de bibliotheken van mijn stad maar in mijn vrije tijd maak ik mijn eigen kleding. Ik kan werken vanaf een patroon dus instructies volgen is geen probleem. Daarnaast kan ik ook kleine verstellingen uitvoeren zoals het inkorten van broeken, het naaien van knopen en ga zo maar door.
Naaister in Merelbeke (9820) - Kristin
Kristin
Merelbeke
Nieuw
Hallo mijn naam is Kristin ik ben werkzaam in een mode kledingszaak. Kledij is mijn passie! Ik volg reeds 5 jaar avondschool naaien , retoucheren en aanpassen van kledij alsook pimpen , vervangen van ritsen in rokken kleedjes en broeken. Ik beschik over de nodige naaimachines, overlockmachine en coverlockmachine. Graag sta ik tot uw dienst met persoonlijk advies.
Naaister in Gent (9000) - Edelyn
Edelyn
Gent
Nieuw
ik naai nog niet lang, maar ik heb een goede machine nu, 30 verschillende soorten steken kan ik met mijn machine, ik heb altijd een voorbeeld nodig of een patroon, en dan kan ik scoren voor u en mij
Naaister in Gentbrugge (9050) - Silke
Silke
Gentbrugge
Nieuw
Ik geef graag privé naailes in en rond het Gentse, bij jou of mij thuis. Heb je nog nooit een naaimachine aangeraakt? Geen zorgen, ik leg je alles stap voor stap uit. Ik help ook graag mee bij het ineenzetten van kledingstukken, patronen leren begrijpen en uitknippen enz..
Naaister in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Christiane
Christiane
Chastre-villeroux-blanmont
Nieuw
ik ben afgestudeerd als naaister, jammer genoeg niet verder op gegaan er was ook nooit veel vraag naar qua werkgelegenheid daarmee ben ik maar verder op ingegaan om te poetsen. ik ben vooral beschikbaar in gent in het weekend en woensdag namiddag.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Destelbergen: geëvalueerd met 4.73 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Destelbergen, goedkope naaister gezocht Destelbergen, kleding herstellen in Destelbergen, retouches Destelbergen, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden