huishoudhulp Ternat

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Ternat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Ternat

Huishoudhulp in Roosdaal (1760) - Pieter
Pieter
Roosdaal
4.92/5 (79 reviews)
IK steek graag m'n handen uit de mouwen en heb geen schrik om me vuil te maken. Dagdagelijks doe ik zelf m'n huishoudelijke taken en zou dit graag ook doen voor een ander te helpen. Graag werk ik zo efficient mogelijk zodanig dat ik zoveel mogelijk kan doen op een bepaalde tijd. Het werk dat ik bij een ander verricht doe ik hoedat ik hetzelf voor m'n eigen zou doen. goed dus!
Huishoudhulp in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (35 reviews)
Ben zelf gesteld op netheid en orde ook voor mij zelf persoonlijk, kom niet graag in woningen waar ik niet weet waar beginnen. Tot mijn takenpakket hoort de onderhoud ook van ramen. Groot onderhoud zit daar niet in. Zoals plafond, keukenkasten, kasten de afwas …alleen de wekelijkse poets. Ben zeer stipt en een afspraak is een afspraak. Mijn klanten zijn ook zeer tevreden.
Huishoudhulp in Erembodegem (9320) - Ren
Ren
Erembodegem
5/5 (27 reviews)
I am a woman of 33 years, and I am very clean and organized. I just love cleaning in general, for myself or in another man's place... You can count on me for 100%, I am very precise and honest!
Huishoudhulp in Schelle (2627) - Thomas
Thomas
Schelle
4.92/5 (12 reviews)
Hallo! Wanneer je deel uitmaakt van een gezin van 7 kinderen is het een evidentie dat iedereen helpt in het huishouden. Dit omvatte in mijn geval vaak zaterdagen waarop het hele huis van kelder tot zolder GRONDIG gekuist moest worden. Daarnaast heb ik ook als studentenjob verschillende jaren als schoonmaker gewerkt in een rusthuis en in een kantoorgebouw. Uiteraard hebben ook ramen en auto's voor mij geen geheimen.
Huishoudhulp in Dilbeek (1700) - Rita
Rita
Dilbeek
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Rita, Ik ben enorm begaan met gezonde voeding, liefst eigen kweek of biologische producten. Eten moet een festijn zijn, mijn motto, een gezonde geest in een gezond lichaam.
Huishoudhulp in Alle (5550) - Ive
Ive Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alle
5/5 (6 reviews)
Beste, Vooral een perfecte afwerking van mijn projecten is belangrijk voor mij en een zeer tevreden klant op het einde. Vooraf goed communiceren zodat de klant zeer goed op de hoogte is vd werken,tijdsduur, kosten etc. Mvg
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Gooik (1755) - Najib
Najib
Gooik
5/5 (3 reviews)
ik ben motiverd om te werken en ik ben jong genoog ik heb een goed fisik en ik neem mijn verantwoordelijkheid en ik heb graag altijd werken mvg Najib
Huishoudhulp in Haaltert (9450) - Tessa
Tessa
Haaltert
4.33/5 (3 reviews)
Ik werk als huishoudhulp en heb zelf 2 kindjes. Ik heb dus ervaring met strijken want doe dit vaak dagelijks bij mijn klanten. Ik doe het zelf ook heel graag en je kan de mand bij mij komen afzetten en op tijd terug halen. Ik kan ook eventueel als het niet te ver is ze zelf halen en terugbrengen.
Huishoudhulp in Wambeek (1741) - Sandra
Sandra
Wambeek
4.5/5 (2 reviews)
Hallo ik werk voltijds in de zorg maar in mijn vrije tijd wil ik wel jou strijk doen . Ben in bezit van een auto dus geen probleem om aan huis te komen . Wel in een straal van 20 km .
Huishoudhulp in Haaltert (9450) - Freya
Freya
Haaltert
5/5 (2 reviews)
Ik kuis ontzettend graag, ik neem alle hoekjes en kantjes mee. Ik ben soms te proper om het zo te zeggen, dus kuis ik goed maar dat is een plus punt :)
Huishoudhulp in Asse (1730) - Sabine
Sabine
Asse
5/5 (1 reviews)
Hoihoi, heb jullie geen zin on te koken en kijken julliu uit naar normale gerechten. Ik hou met de qwaaltjes van iedereen mee. Kwaliteit telt boven kwaliteit. Kan meedere talen en kan nog bijleeren
Huishoudhulp in Affligem (1790) - Diyana
Diyana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Affligem
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel jaren ervaring als poetsvrouw in voltijd dienst! Als je geen tijd hebt of ben je te moe zal ik graag voor jullie dat doen! Met vriendelijke groeten Diyana
Huishoudhulp in Denderleeuw (9470) - Goodness
Goodness
Denderleeuw
1.0/5 (1 reviews)
Dag! Ik ben een prof in het schoonmaken, doe het graag en doe het ook vlotjes. Als u hulp nodig heeft kan u mij inschakelen als poetshulp en help ik u met plezier in de schoonmaak van uw huis/appartement. Ik zou heel graag werken als kuisvrouw
Huishoudhulp in Welle (9473) - Maarten
Maarten
Welle
5/5 (1 reviews)
hallo,ik heb last van de kuisziekte, opruimen kuisen huizen leeg maken kortom alles met poetsen vernieuwen van huisinterieur. ik moet mezelf tegen houden om niet te beginnen opruimen of sorteren.
Huishoudhulp in Onze-lieve-vrouw-lombeek (1760) - Leen
Leen
Onze-lieve-vrouw-lombeek
5/5 (1 reviews)
Ik woon al meer al tien jaar alleen. Ik heb zelf ook graag dat mij kleren proper zijn. Ben een hele nette. Mijn kleren moeten altijd proper zijn. Ik kan broeken, hemden, trui en tshirten strijken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Ternat

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Ternat: geëvalueerd met 4.75 door 190 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Ternat, hulp in huis Ternat, huishoudpersoneel Ternat, goedkope huishoudhulp Ternat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden