hondenoppas Laken

Hondenoppas Laken: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Laken: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (7 reviews)
Van sinds ik kind ben, ben ik omringt door dieren. Ik ben een hele grote dierenvriend en katten voelen zich meteen op hun gemak bij me. Als vrienden iemand zoeken voor tijdens hun vakantie op de dieren te letten, sturen ze meteen naar mij.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een huisdier (kat) en vroeger vissen, raten, geiten, pauwen, kippen, ganzen, eekhorens... gehad. Ook weet dat het soms moeilijk kan zijn als je even weg wilt, maar huisdieren hebt. Ik zelf ben ik geen fan van honden dus doe ik dat liever niet. Hoewel ik bij men laatste reis enorm plezier had van de honden en dieren op straat. Ik heb weinig angsten en ben niet vies van alles wat met dieren te maken heeft. Vragen zijn altijd welkom.
Hondenoppas in Jette (1090) - Emma
Emma
Jette
5/5 (2 reviews)
Ik studeer 'dierenzorg' aan HoGent en heb hierdoor dus al een mooie basis. Ik heb een hart voor dieren en wil hen altijd de beste care geven. Orde en stiptheid zijn een evidentie voor mij.
Hondenoppas in Jette (1090) - Cristina
Cristina
Jette
5/5 (2 reviews)
If you go on vacation and you rather have your pet at home than in a hotel, I make your pet feel safe and not alone. I take pictures and videos for you to feel okay. I am used with asocial pets. I had one myself and those need more attention then usual.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Hilke
Hilke
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik ben nieuw met petsitting, maar ik sta wel volledig open voor dit idee. Ik ben dan ook heel graag omringd door dieren. Ik ben een heel open persoon en mij aan schema's houden is voor mij geen probleem. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is voor mij heel belangrijk, en ik zou dit dan ook heel graag willen tonen aan u!
Hondenoppas in Wemmel (1780) - Eve
Eve
Wemmel
Nieuw
Ik heb 1 jaar dierenverzorging gevolgd. Ik heb daar een passie voor. Ik biedt ook service aan als U hond naar de dierenarts moet gaan en zal de nodige informatie + verzorging geven. Bij iedere bezoek (iedere dag) zal u hond getrimd worden. Alles is mogelijk! Neem contact op met mij.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Katrien
Katrien
Brussel
Nieuw
Aangezien ik zelf veel reis, heb ik ervoor gekozen om geen huisdier te nemen. Maar deze aanwezigheid mis ik wel. Daarom wil ik mijn huis openstellen voor dieren die even een andere thuis nodig hebben. Ik doe dit nu al een paar jaar via een ander platform, en hoop hiermee meer baasjes te bereiken.
Hondenoppas in Laken (1020) - Arno
Arno
Laken
Nieuw
ik ben verzot op dieren honde, katten, vissen, paarden en noem maar op ik zie ze allemaal graag! heb zelf geen huisdieren om dat mijn broeg er allergisch voor is dit vind ik zeer spijtig dus probeer ik mijn tekort aan dier zo op te vullen :))
Hondenoppas in Brussel (1000) - Lisa
Lisa
Brussel
Nieuw
Als u een tijdje niet thuis bent of op vakantie of lange dagen weg bent dan kan u i trouwe viervoeter aan mij toe vertrouwen. Ik ben een enorme dierenvriend en ga mijn best doen om u dier zo veel mogelijk te vertroetelen en verzorgen.
Hondenoppas in Vilvoorde (1800) - Yolande
Yolande
Vilvoorde
Nieuw
Ik kan zowel bij de eigenaar als thuis op dieren passen. Ik heb zelf een tuin. Er moet uiteraard wel een match zijn met mijn dieren als de oppas bij mij thuis gebeurt.
Hondenoppas in Neder-over-heembeek (1120) - Evy
Evy
Neder-over-heembeek
Nieuw
Dieren maken mij gelukkig, zelf heb ik twee katten die genieten van hun rustig bestaan binnen en in onze stadstuin. Ik ben zachtaardig en kan katten bij jou thuis komen eten en drinken geven en aandacht geven wanneer je met vakantie bent ('s ochtends en 's avonds ... en in de weekends ook 's middags).
Hondenoppas in Brussel (1000) - Alma
Alma
Brussel
Nieuw
Does your pet need a perfect substitute for his favorite family? I am here to provide love and care while you are busy with other obligations. I've had cats, dog, rabbit, parrot and hamster so I know how to make them feel happy but any other adorable animal is more than welcome. I can teach them English and Croatian also :)
Hondenoppas in Schaarbeek (1030) - Andreas
Andreas
Schaarbeek
Nieuw
Van jongs af aan ben ik een grote dierenvriend! Ik heb vroeger een hond gehad, verschillende katten, kippen, gerbils en momenteel een dwerghamster. Ik kan met elk dier goed overweg en zou er uren mee spenderen! Dieren maken mij echt gelukkig en ik haal er veel plezier uit. Ik ben bereid voor het dier thuis op te passen, eten en drinken te geven, mee te spelen, eventueel mee gaan wandelen, ...
Hondenoppas in Brussel (1000) - Palatine
Palatine
Brussel
Nieuw
Ik heb zelf heel lang een hondje gehad en ben dus ervaren in het verzorgen van een huisdier. Ik ben een speels, rustig en correct persoon met oog voor het karakter van de hond.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Emma
Emma
Brussel
Nieuw
Ik ben opgegroeid met twee honden en heb ondertussen zelf ook een kat. Ik vind het super fijn om voor hen te zorgen, met hen te gaan wandelen, borstelen, eten geven en spelen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Laken: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Laken, hondenoppas aan huis Laken, hondenoppas gezocht Laken, dogsitter Laken, dogsitting Laken, hondenopvang Laken, hondenhotel Laken, hondenpension Laken,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Laken

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Laken

Opvang voor een middelgrote hond voor een week - Puppy oppas op dinsdag 15 juni gezocht - Op mijn dieren letten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden