hondenoppas Neder-over-heembeek

Hondenoppas Neder-over-heembeek: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Neder-over-heembeek: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Meise (1860) - Patricia
Patricia
Meise
5/5 (15 reviews)
Ik ben absoluut een kattenmens. Ik heb er 4 moeten achterlaten toen ik terugkwam uit het buitenland. Ik kan er nu door omstandigheden geen nemen, dus wil heel graag voor jou kat zorgen!
Axelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Grimbergen (1850) - Axelle
Axelle
Grimbergen
5/5 (13 reviews)
Goeiedag iedereen Mijn naam is Axelle en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een tweetalige student en ik hou van dieren. Ik hoop u te leren kennen en ik wens u een fijne dag toe. Met vriendelijke groeten Axelle
Hondenoppas in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (7 reviews)
Van sinds ik kind ben, ben ik omringt door dieren. Ik ben een hele grote dierenvriend en katten voelen zich meteen op hun gemak bij me. Als vrienden iemand zoeken voor tijdens hun vakantie op de dieren te letten, sturen ze meteen naar mij.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een huisdier (kat) en vroeger vissen, raten, geiten, pauwen, kippen, ganzen, eekhorens... gehad. Ook weet dat het soms moeilijk kan zijn als je even weg wilt, maar huisdieren hebt. Ik zelf ben ik geen fan van honden dus doe ik dat liever niet. Hoewel ik bij men laatste reis enorm plezier had van de honden en dieren op straat. Ik heb weinig angsten en ben niet vies van alles wat met dieren te maken heeft. Vragen zijn altijd welkom.
Hondenoppas in Jette (1090) - Emma
Emma
Jette
5/5 (2 reviews)
Ik studeer 'dierenzorg' aan HoGent en heb hierdoor dus al een mooie basis. Ik heb een hart voor dieren en wil hen altijd de beste care geven. Orde en stiptheid zijn een evidentie voor mij.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij en dus altijd omringd geweest door dieren. Nu ik in de stad woon, mis ik dat enorm! Het zou me dus ontzettend leuk lijken om met name tijdens de zomer op uw dieren te passen, dat kan bij mij - ik heb een klein appartement vlak bij twee parken - of bij u thuis. In het laatste geval kan ik ook zeker af en toe de planten water geven!
Hondenoppas in Jette (1090) - Cristina
Cristina
Jette
5/5 (2 reviews)
If you go on vacation and you rather have your pet at home than in a hotel, I make your pet feel safe and not alone. I take pictures and videos for you to feel okay. I am used with asocial pets. I had one myself and those need more attention then usual.
Hondenoppas in Grimbergen (1850) - Annelies
Annelies Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een professionele hondensitter. Ik ga graag wandelen met jouw hond. Ik bied verschillende diensten aan: gedragstherapie, puppysessies, wandelen met jouw hond, workshops...Contacteer mij gerust voor meer informatie. Tot snel!
Hondenoppas in Diegem (1831) - Younes
Younes
Diegem
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik zot van dieren, Ben voornamelijk een kattenpersoon maar honden zijn ook mijn ding. Heb zelf ookal konijnen gehad en heb al 12 jaar mijn schildpad. Bij mijn schoonfamilie is er een Ara en een slang en daar hou ik mij ook graag mee bezig!
Hondenoppas in Brussel (1000) - Hilke
Hilke
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik ben nieuw met petsitting, maar ik sta wel volledig open voor dit idee. Ik ben dan ook heel graag omringd door dieren. Ik ben een heel open persoon en mij aan schema's houden is voor mij geen probleem. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is voor mij heel belangrijk, en ik zou dit dan ook heel graag willen tonen aan u!
Hondenoppas in Wemmel (1780) - Eve
Eve
Wemmel
Nieuw
Ik heb 1 jaar dierenverzorging gevolgd. Ik heb daar een passie voor. Ik biedt ook service aan als U hond naar de dierenarts moet gaan en zal de nodige informatie + verzorging geven. Bij iedere bezoek (iedere dag) zal u hond getrimd worden. Alles is mogelijk! Neem contact op met mij.
Hondenoppas in Brussel (1000) - Katrien
Katrien
Brussel
Nieuw
Aangezien ik zelf veel reis, heb ik ervoor gekozen om geen huisdier te nemen. Maar deze aanwezigheid mis ik wel. Daarom wil ik mijn huis openstellen voor dieren die even een andere thuis nodig hebben. Ik doe dit nu al een paar jaar via een ander platform, en hoop hiermee meer baasjes te bereiken.
Hondenoppas in Grimbergen (1850) - Virginie
Virginie
Grimbergen
Nieuw
Hallo, mijn naam is Virginie en ik studeer dierenzorg op school, ik hou enorm veel van dieren! Zelf heb ik 1 ratje en 3 honden, 2 kleintjes en 1 grote. Ik ga heel graag wandelen met honden en zorg enorm graag voor de dieren!
Hondenoppas in Vilvoorde (1800) - Kristel
Kristel
Vilvoorde
Nieuw
Van jongsaf ben ik een dierenvriend, ik heb zelf katten en honden. Ik ben bereid op uw huisdier te passen, uit te laten, te voeden, enz. Ik heb een wagen dus kan me vlot verplaatsen. Doe gerust een beroep op mij, tot binnenkort?
Hondenoppas in Laken (1020) - Arno
Arno
Laken
Nieuw
ik ben verzot op dieren honde, katten, vissen, paarden en noem maar op ik zie ze allemaal graag! heb zelf geen huisdieren om dat mijn broeg er allergisch voor is dit vind ik zeer spijtig dus probeer ik mijn tekort aan dier zo op te vullen :))
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.9 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Neder-over-heembeek, hondenoppas aan huis Neder-over-heembeek, hondenoppas gezocht Neder-over-heembeek, dogsitter Neder-over-heembeek, dogsitting Neder-over-heembeek, hondenopvang Neder-over-heembeek, hondenhotel Neder-over-heembeek, hondenpension Neder-over-heembeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Neder-over-heembeek

Dogsitter voor 2 honden - Lieve Dogsitter voor William en Archie - SItter voor WIlliam - SItter voor WIlliam
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden