bijles statistiek Mechelen

Hulp voor bijles statistiek Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Mechelen

Bijles statistiek in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Bijles statistiek in Duffel (2570) - Alexander
Alexander
Duffel
5/5 (3 reviews)
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Bijles statistiek in Mechelen (2800) - Ghalid
Ghalid
Mechelen
5/5 (3 reviews)
-Momenteel geef ik al 7 jaar bijles in bijberoep. -Flexibel -Online als ter plaatse Jjwjwjxjxjxuuxiwisksksjjdjdjxjjdjdjxjxjxjjxjxjxjjdisikskdkdkdkdkdkdkdkkd
Bijles statistiek in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Hilde
Hilde
Onze-lieve-vrouw-waver
5/5 (1 reviews)
Als master wiskunde met specialisatie didactiek werkte ik 5 jaar als monitor en assistente op de faculteit toegepaste economie en handelsingenieur. Ik ben vertrouwd met de oefeningen voor wiskunde en statistiek, en gaf statistiek 1, wiskundige methoden en technieken, wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen, BOM. Doordat ik ook oefenzittingen gaf en verbeterde, ken ik de mogelijke valkuilen
Bijles statistiek in Aartselaar (2630) - Hugo
Hugo
Aartselaar
5/5 (1 reviews)
Ik bezit een ruime ervaring in Elektronica/Elektriciteit / Automatisatie opgedaan in privé bedrijven en stel deze kennis dus graag ter beschikking van de leerlingen die snel aanvoelen dat ik niet alleen theorie aanleer maar ook concrete voorbeelden uit de praktijk. Leerlingen appreciëren praktijkvoorbeelden. Tevens is Frans ook geen probleem. Ik kan ook verruimen naar Wiskunde en algemene Fysica.
Bijles statistiek in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik gaf reeds bijles aan zo'n 15-tal Studenten, voornamelijk rond vakken zoals economie, wiskunde, Engels, recht en informatica. Dit van 14 tot 23 jaar. Afgestudeerd aan KU Leuven in algemene economie met hoge onderscheiding. Focus op enthousiasmerend leren, met voldoende interactie langs beide kanten.
Bijles statistiek in Eppegem (1980) - Jolien
Jolien
Eppegem
Nieuw
Hallo, ik zit momenteel in mijn laatste jaar Wiskunde - wetenschappen. Ik zit nu al 4 jaar in de richting wetenschappen en bijles geven is dus geen probleem. Ik heb al wat ervaring met bijles geven bij kennissen en vrienden.
Bijles statistiek in Haacht (3150) - Dries
Dries
Haacht
Nieuw
Ik heb al enkele positieve ervaringen met bijles geven. Probeer samen met de student goede geheugensteuntjes te zoeken. Samen tot een positief resultaat halen primeert voor mij.
Bijles statistiek in Willebroek (2830) - Jasper
Jasper
Willebroek
Nieuw
Ik heb wetenschappen-8u wiskunde gestudeerd in het secundair onderwijs. Via mijn opleiding in de geologie heb ik de competenties om bijles te geven in aardrijkskunde, biologie, chemie, fysica, wiskunde, Engels en rapporteren. Mijn Bachelor en (Engelstalig) Masterdiploma heb ik met grote onderscheiding behaald en inmiddels heb ik ook een diploma als Dr. in de Wetenschappen.
Bijles statistiek in Sint-katelijne-waver (2860) - Céline
Céline
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik zit in het eerste jaar geneeskunde en heb in het middelbaar wetenschappen-wiskunde gestudeerd. Ik heb dus voldoende kennis in biologie, chemie, fysica en wiskunde om hier bijles in te even.
Bijles statistiek in Willebroek (2830) - Niels
Niels
Willebroek
Nieuw
In het middelbaar heb ik Latijn-wiskunde gedaan en nadien 2 jaar wetenschappen-wiskunde. Wetenschap en wiskunde boeien mij dus enorm. Ik heb ook 2 jaar aan de universiteit van Brussel bio ir studies gevolgd en heb daarbij een brede basis opgedaan, die ik nu bij mijn chemie studies ook ten vollen gebruik en waarbij ik mijn medestudenten help. Ik heb ook al enkele schakelstudenten geholpen.
Bijles statistiek in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Mechelen
Nieuw
Master TEW (optie Accountancy) met 13 jaar bedrijfservaring in financiële functies. Breed interesseveld (economie, muziek, wetenschap, filosofie, wiskunde,...).
Bijles statistiek in Londerzeel (1840) - Lyana
Lyana
Londerzeel
Nieuw
Ik start binnenkort een lerarenopleiding economie en wiskunde (2de en 3de graad). Ik zou hiernaast heel graag studenten bijles geven zodat ze, met een beetje hulp, kunnen slagen in een opleiding die ze graag volgen. Zoek je iemand die op een eenvoudige en rustige manier topics kan uitleggen? Geef me dan gerust een seintje, ik help graag!
Bijles statistiek in Mechelen (2800) - Eleonore
Eleonore
Mechelen
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als medisch laboratoriumtechnoloog en biomedical engineer. Wiskunde en wetenschappen zijn me dus zeker niet vreemd! Ik heb ervaring met bijles geven aan lagere en middelbare schoolkinderen en medestudenten. Ik ben geduldig en leg graag de materie grondig uit zodat de leerling zichtbaar resultaat boekt.
Bijles statistiek in Mechelen (2800) - Jonas
Jonas
Mechelen
Nieuw
Als schoolverlater met 2 diploma's van het hoger onderwijs heb ik heel wat studeerervaring opgedaan. Tijdens mijn 6 jaar hoger onderwijs heb ik goede studiemethoden aangeleerd die ik nu graag wil overbrengen, samen met mijn wetenschappelijk inzicht. Mijn specialiteiten zijn organische chemie (biochemie), biologie en geneeskunde. Bijkomend ken ik ook heel wat anorganische chemie en fysica.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Mechelen: geëvalueerd met 4.99 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Mechelen, privéleraar statistiek Mechelen, leraar statistiek gezocht Mechelen, statistiek bijles Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden