bijles statistiek Deinze

Hulp voor bijles statistiek Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Deinze

Bijles statistiek in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (2 reviews)
Ik ben sinds enkele jaren afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde en heb een sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Als doctoraatsstudent aan de UGent help ik al vier jaar op rij bij de lessen van de eerste bachelor Burgerlijk Ingenieur, met een focus op wiskunde en fysica. Deze onderwerpen boeien mij, en kan ik op een duidelijke en rustige manier uitleggen.
Bijles statistiek in Deurle (9831) - Thymen
Thymen
Deurle
5/5 (1 reviews)
Ik zit in de eerste master Burgerlijk Ingenieur:Elektrische Energietechniek aan de Universiteit van Gent. Wetenschap, wiskunde en techniek zijn dingen die mij mateloos interesseren. Ik hoop met mijn enthousiasme en kennis u of uw kinderen te kunnen helpen waar nodig!
Bijles statistiek in Zulte (9870) - Jasmine
Jasmine
Zulte
Nieuw
Ik geef bijlessen aan studenten lager en middelbaar onderwijs, ben repetitor voor hogeschool- en universiteitsstudenten alsook begeleider van verscheidene thesissen. Ik geef bijlessen wiskunde, statistiek, financiële algebra, etc. Regio: Kortrijk-Zulte/Waregem-Gent
Bijles statistiek in Eke (9810) - Tim
Tim
Eke
Nieuw
Hallo, ik ben Tim, 30 jaar uit Nazareth. Ik werk als beleidsadviseur bij een adviesraad voor de Vlaamse Regering en geef les aan de Universiteit Gent. Ik wil graag kleine klusjes en activiteiten uitvoeren om mensen uit de omgeving te helpen. In het bijzonder bijlessen wiskunde en economie maar ook andere klusjes of tuinwerkzaamheden.
Bijles statistiek in Waregem (8790) - Caroline
Caroline
Waregem
Nieuw
Afgestudeerd aan de KULeuven met een Master Handelsingenieur en al 8 jaar werkervaring. Ik ben momenteel onder andere Job Coach voor nieuwe medewerkers in de firma en heb altijd graag aan familie en vrienden bijles gegeven. Aarzel niet om mij te contacteren voor studietips en bijles voor onder andere wiskunde, economie en wetenschappen.
Bijles statistiek in Nazareth (9810) - Dries
Dries
Nazareth
Nieuw
Ik ben laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur aan de universiteit van Gent. Mijn interesse in en kennis van wiskunde, statistiek en fysica gebruik ik graag om anderen te ondersteunen en vooruit te helpen. Ik ben geduldig en ga gestructureerd te werk. Voor bijles kan je dus altijd bij mij terecht!
Bijles statistiek in Zulte (9870) - Almudena
Almudena
Zulte
Nieuw
Dag, ik ben Almudena. Ik heb net mijn 6de middelbaar Economie talen afgewerkt. Ik heb dit jaar 6 uur economie gevolgd en 3 uur wiskunde per week. Ik ga volgend jaar Business Administration studeren aan KU Leuven en heb daarvoor Économie, Wiskunde en talen nodig dus heb ik altijd heel veel gestudeerd voor deze vakken. Ik kan ook heel goede tips geven dankzij mijn ervaring op school!
Bijles statistiek in Deinze (9800) - Marie-laure
Marie-laure
Deinze
Nieuw
Tijdens mijn studies gaf ik bijlessen en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van de middelbare school. Verder ben ik een geduldig iemand die de tijd neemt om de leerstof op een rustige en grondige manier uit te leggen. Ik geef dan ook met passie studiebegeleiding en zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Bijles statistiek in Sint-martens-latem (9830) - Guillaume
Guillaume
Sint-martens-latem
Nieuw
Ik ben laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur en heb een grote interesse in wiskunde en statistiek. Ik geef reeds 4 jaar bijles via verschillende bijlesbureau's aan meerdere doelgroepen: middelbaar, hoger onderwijs, ...
Bijles statistiek in Astene (9800) - Gillian
Gillian
Astene
Nieuw
Student handelsingenieur aan KU Leuven. Heb in het secundair onderwijs Latijn wiskunde gestudeerd. Door al mijn opgedane kennis, kan ik bijles wiskunde geven van het eerste t.e.m het zesde middelbaar.
Bijles statistiek in De pinte (9840) - Johan
Johan
De pinte
Nieuw
Hallo, mijn naam is Johan, 49 jarige burgerlijk ingenieur. Ik geef een tiental jaar met succes bijles aan leerlingen uit het secundair onderwijs die het moeilijk hebben met Wiskunde, Frans, Engels, Natuurkunde/Fysica, Wetenschappen, Economie en Statistiek.
Bijles statistiek in Nazareth (9810) - Thibaut
Thibaut
Nazareth
Nieuw
Als student biomedische laboratoriumtechnologie aan HoGent heb ik een ruime kennis voor wetenschapsvakken en statistiek verworven. Hiermee zou ik graag u of een naaste willen helpen in het streven naar zo goed mogelijke resultaten.
Bijles statistiek in Hansbeke (9850) - Maurits
Maurits
Hansbeke
Nieuw
Ik werk als data scientist in Gent. Tijdens mijn opleidingen MaNaMa Data Science for Business en Industrieel ingenieur leerde ik een sterke basis programmeren, Machine Learning, statistiek en wiskunde. Deze skills zijn erg handig in het professionele leven. Ook buiten mijn domein worden ze steeds vaker toegepast. Wanneer je vragen of hulp nodig hebt hiermee, kan je me steeds contacteren.
Bijles statistiek in Drongen (9031) - Sharon
Sharon
Drongen
Nieuw
Ik ben in 2021 afgestudeerd in de ingenieurswetenschappen, waar ik een brede kennis opgebouwd heb in wiskunde, chemie en fysica. Ikzelf heb nog niet veel ervaring met bijles geven, maar wel met motiveren in het algemeen, zo geef ik al jaren dansles aan verschillende leeftijden. Ik heb bovendien een talent voor moeilijke dingen eenvoudig voorstellen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Deinze, privéleraar statistiek Deinze, leraar statistiek gezocht Deinze, statistiek bijles Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden