bijles statistiek Deinze

Hulp voor bijles statistiek Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Deinze

Bijles statistiek in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (4 reviews)
Ik ben sinds enkele jaren afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde en heb een sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Als doctoraatsstudent aan de UGent help ik al vier jaar op rij bij de lessen van de eerste bachelor Burgerlijk Ingenieur, met een focus op wiskunde en fysica. Deze onderwerpen boeien mij, en kan ik op een duidelijke en rustige manier uitleggen.
Bijles statistiek in Deurle (9831) - Thymen
Thymen
Deurle
5/5 (1 reviews)
Ik zit in de eerste master Burgerlijk Ingenieur:Elektrische Energietechniek aan de Universiteit van Gent. Wetenschap, wiskunde en techniek zijn dingen die mij mateloos interesseren. Ik hoop met mijn enthousiasme en kennis u of uw kinderen te kunnen helpen waar nodig!
Bijles statistiek in Zulte (9870) - Jasmine
Jasmine
Zulte
Nieuw
Ik geef bijlessen aan studenten lager en middelbaar onderwijs, ben repetitor voor hogeschool- en universiteitsstudenten alsook begeleider van verscheidene thesissen. Ik geef bijlessen wiskunde, statistiek, financiële algebra, etc. Regio: Kortrijk-Zulte/Waregem-Gent
Bijles statistiek in Nazareth (9810) - Dries
Dries
Nazareth
Nieuw
Ik ben laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur aan de universiteit van Gent. Mijn interesse in en kennis van wiskunde, statistiek en fysica gebruik ik graag om anderen te ondersteunen en vooruit te helpen. Ik ben geduldig en ga gestructureerd te werk. Voor bijles kan je dus altijd bij mij terecht!
Bijles statistiek in Zulte (9870) - Almudena
Almudena
Zulte
Nieuw
Dag, ik ben Almudena. Ik heb net mijn 6de middelbaar Economie talen afgewerkt. Ik heb dit jaar 6 uur economie gevolgd en 3 uur wiskunde per week. Ik ga volgend jaar Business Administration studeren aan KU Leuven en heb daarvoor Économie, Wiskunde en talen nodig dus heb ik altijd heel veel gestudeerd voor deze vakken. Ik kan ook heel goede tips geven dankzij mijn ervaring op school!
Bijles statistiek in Deinze (9800) - Marie-laure
Marie-laure
Deinze
Nieuw
Tijdens mijn studies gaf ik bijlessen en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van de middelbare school. Verder ben ik een geduldig iemand die de tijd neemt om de leerstof op een rustige en grondige manier uit te leggen. Ik geef dan ook met passie studiebegeleiding en zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Bijles statistiek in Sint-martens-latem (9830) - Guillaume
Guillaume
Sint-martens-latem
Nieuw
Ik ben laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur en heb een grote interesse in wiskunde en statistiek. Ik geef reeds 4 jaar bijles via verschillende bijlesbureau's aan meerdere doelgroepen: middelbaar, hoger onderwijs, ...
Bijles statistiek in Astene (9800) - Gillian
Gillian
Astene
Nieuw
Student handelsingenieur aan KU Leuven. Heb in het secundair onderwijs Latijn wiskunde gestudeerd. Door al mijn opgedane kennis, kan ik bijles wiskunde geven van het eerste t.e.m het zesde middelbaar.
Bijles statistiek in De pinte (9840) - Johan
Johan
De pinte
Nieuw
Hallo, mijn naam is Johan, 49 jarige burgerlijk ingenieur. Ik geef een tiental jaar met succes bijles aan leerlingen uit het secundair onderwijs die het moeilijk hebben met Wiskunde, Frans, Engels, Natuurkunde/Fysica, Wetenschappen, Economie en Statistiek.
Bijles statistiek in Nazareth (9810) - Thibaut
Thibaut
Nazareth
Nieuw
Als student biomedische laboratoriumtechnologie aan HoGent heb ik een ruime kennis voor wetenschapsvakken en statistiek verworven. Hiermee zou ik graag u of een naaste willen helpen in het streven naar zo goed mogelijke resultaten.
Bijles statistiek in Hansbeke (9850) - Maurits
Maurits
Hansbeke
Nieuw
Ik werk als data scientist in Gent. Tijdens mijn opleidingen MaNaMa Data Science for Business en Industrieel ingenieur leerde ik een sterke basis programmeren, Machine Learning, statistiek en wiskunde. Deze skills zijn erg handig in het professionele leven. Ook buiten mijn domein worden ze steeds vaker toegepast. Wanneer je vragen of hulp nodig hebt hiermee, kan je me steeds contacteren.
Bijles statistiek in Huise (9750) - Saartje
Saartje
Huise
Nieuw
Psycholoog van opleiding en ervaring binnen onderwijs. Werk momenteel aan een hogeschool en ervaring als docenten zowel aan hogeschool als universiteit. Ook veel master-en bachelorproeven nagelezen.
Bijles statistiek in Astene (9800) - Aaron
Aaron
Astene
Nieuw
Als ingenieur weet ik hoe moeilijk het kan zijn sommen en tafels te maken. Maar ook grotere ingewikkelde oefeningen. Ik heb een dochter van 6 en ga vooral wiskunde aan 13-15 jarigen. Ik kan dus gemakkelijk me aanpassen aan het niveau van het kind en samen oefeningen maken en vooral leren doorzetten, leren leren en meer vertrouwen maken voor het kind.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars statistiek in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Deinze, privéleraar statistiek Deinze, leraar statistiek gezocht Deinze, statistiek bijles Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden