bijles statistiek Hasselt

Hulp voor bijles statistiek Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Hasselt

Mario is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles statistiek in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (11 reviews)
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Bijles statistiek in Berbroek (3540) - Ragragui
Ragragui
Berbroek
5/5 (7 reviews)
Ik heb altijd economie wiskunde gestudeerd in het middelbaar en daarna heb ik met succes mijn opleiding tot handelsingenieur afgerond. Ik kan bijles geven van wiskunde, statistiek en evt ook fysica ( dit allemaal mits opfrissing) en dit tot de 2e graad. Vanaf de 3e graad in het middelbaar wordt het iets moeilijker maar zou voor bepaalde onderwerpen nog wel lukken. Ik zet me altijd 100% in
Bijles statistiek in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een master in ingenieurswetenschappen met daaraan gekoppeld mijn troef aan uitgebreide praktische kennis waardoor het makkelijker is om het dagelijks nut aan te tonen wat het interessanter wordt dan de super dry theorie. Het is ook vooral de reden waarom ik deze richting gekozen heb omdat ik graag weet waarom de lucht blauw is, het nut van Latijn of Wiskunde eigenlijk vandaag nog is , etc
Bijles statistiek in Hasselt (3500) - Dominique
Dominique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
4.5/5 (2 reviews)
Mijn opleiding (oa. Master in Financial Management aan Vlerickschool) en beroepskeuzes(oa CFO) tonen mijn passie voor cijfers aan. Deze kennis inzetten in het helpen van anderen is iets wat ik gewoon enorm graag doe. Wees gerust: aan motivatie geen gebrek.
Bijles statistiek in Zonhoven (3520) - Hannelore
Hannelore
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
Ik begin net met bijles geven maar aangezien ik mijn vrienden al heel men leven help wat betreft hun wiskunde huiswerk en toetsen weet ik wel hoe ik het best wiskundige informatie kan overbrengen aan mensen van mijn leeftijd. Om mij voor te bereiden op mijn verdere studies wil ik mijn cirkel verbreden en andere mensen ook helpen met hun wiskundige problemen. Hopelijk kan ik u dan ook verder helpen
Bijles statistiek in Hasselt (3500) - Arne
Arne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Bijles statistiek in Berbroek (3540) - Mike
Mike
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik zit op dit moment in mijn 2de bachelor Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Ik heb hier de cursussen Hogere Wiskunde 1 (6 SP) en Hogere Wiskunde 2 (3SP), en volg op dit moment het vak beleidsstatistiek. Ook vakken zoals Macro- en Micro-economie heb ik succesvol afgerond. Bijles geven in vakken gerelateerd aan deze vakken doe ik met heel veel plezier :)
Bijles statistiek in Hasselt (3500) - Mathijs
Mathijs
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Zit jij in het middelbaar onderwijs (?) en ben je opzoek naar een bijles in wiskundige of technische vakken? Als doctoraatstudent aan de faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen geef ik labo zittingen aan masterstudenten, begeleid ik masterproeven en sta ik dagelijks studenten bij in hun leertraject. Ik ben een rustig en geduldig persoon, en wil samen kijken naar een oplossing op maat.
Bijles statistiek in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Bijles statistiek in Lummen (3560) - Maarten
Maarten
Lummen
Nieuw
Ik heb les gegeven in 4 scholen. Bijles en studiebegeleiding gegeven aan tal van jongeren. Met mijn diploma van Master in de biomedische wetenschappen en ervaring in de privé heb ik voldoende achtergrond om zaken te kaderen binnen een groter geheel.
Bijles statistiek in Wellen (3830) - Kim
Kim
Wellen
Nieuw
Ik ben psycholoog met heel wat beroepsmatige ervaring als data-analist in Human Resources. Dit motiveert mij om jou bijles te geven in alles wat met statistiek te maken heeft, dus ook statistische software zoals SPSS en R. Statistiek hoeft geen struikelblok te zijn. Ik help je graag!
Bijles statistiek in Berbroek (3540) - Elke
Elke
Berbroek
Nieuw
Beste, ik ben afgestudeerd als master Handelsingenieur en geef graag bijles aan kinderen van de lagere school, het middelbaar of hoger onderwijs. Ik heb de lerarenopleiding nadien in avondonderwijs gevolgd. Ik geef graag wiskunde, statistiek, economie, marketing les of hulp bij taken,...
Bijles statistiek in Nieuwerkerken (3850) - Hans
Hans
Nieuwerkerken
Nieuw
Ik volg momenteel de opleiding handelsingenieur in de beleidsinformatica op de UHasselt. Ik zit in mijn tweede bachelorjaar. Daardoor heb ik nu al een goede basis wat betreft wiskunde, statistiek, Nederlands, micro- en macro-economie. Ook heb ik een diploma van secundair onderwijs namelijk Latijn-wiskunde (6 uur). Ik ben geduldig en help graag.
Bijles statistiek in Hasselt (3500) - Maxime
Maxime
Hasselt
Nieuw
Ik ben student Burgerlijk Ingenieur. Qua wetenschappelijke vakken heb ik dus meer dan genoeg kennis. Online of persoonlijk lesgeven gaat voor mij beide.
Bijles statistiek in Hasselt (3500) - Thanée
Thanée
Hasselt
Nieuw
Hallo! Ik ben Thanée en ben 25 jaar. Ik heb criminologie gestudeerd, waardoor ik graag bijles geef in o.a. bepaalde rechtenvakken, menswetenschappelijke vakken of statistiek. In het middelbaar volgde ik Latijn-moderne talen en op dit moment volg ik ook avondles Frans. Bijles in talen geven, zou ik dus zeer graag doen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Hasselt: geëvalueerd met 4.94 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Hasselt, privéleraar statistiek Hasselt, leraar statistiek gezocht Hasselt, statistiek bijles Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden