bijles statistiek Aalst

Hulp voor bijles statistiek Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Aalst

Ive is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles statistiek in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (101 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles statistiek in Berlare (9290) - Michael
Michael
Berlare
4.97/5 (29 reviews)
Ik heb al enkele kinderen in zowel het lager als middelbaar onderwijs geholpen door bijles wiskunde te geven. Verder heb ik tijdens mijn opleiding industrieel ingenieur ook veel gezien over wetenschappen en statistiek. Indien u hier moeilijkheden mee hebt, help ik u graag!
Bijles statistiek in Schoonaarde (9200) - Chris
Chris
Schoonaarde
4.57/5 (7 reviews)
Als gemotiveerde leraar elektriciteit, wiskunde, fysica, chemie geef ik bijles aan leerlingen uit het secundair of aan studenten uit het hoger onderwijs. Als master industriële wetenschappen ken ik deze inhoud vanuit mijn eigen studies, en heb 10 jaar ervaring als leerkracht.
Georges is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles statistiek in Aalst (9300) - Georges
Georges
Aalst
5/5 (4 reviews)
Doctor in de wetenschappen met een voltooide carrière in wetenschappelijk onderzoek. Ik heb ervaring als repetitor aan de UG en wil nog bijdragen aan het helpen van studenten van niveau middelbaar onderwijs of bachelor (voor chemie ook master studenten). Ook voorbereiden op het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles statistiek in Haaltert (9450) - Johan
Johan
Haaltert
4.67/5 (3 reviews)
Ik geef graag bijles in wiskunde, economie, informatica en boekhouden waarbij ik de theorie op een praktische en begrijpelijke manier kan overbrengen. Daarnaast doe ik ook aan thesisbegeleiding (structuur, opstellen,....)
Bijles statistiek in Affligem (1790) - Michael
Michael
Affligem
4.0/5 (1 reviews)
- op een begrijpbare wijze de materie uitleggen : stap per stap - een goede leermethode helpen eigen maken - duidelijke planning en doelen opstellen - objectief advies geven
Bijles statistiek in Erembodegem (9320) - Lander
Lander
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Opgeleide bio ingenieur met 5 jaar bijleservaring. Ik heb zowel bijles wiskunde, chemie, biologie, fysica en statistiek gegeven van lagere school, tot middelbaar en hogere studies. Tevens ben ik bedreven in studieplanning en kan ik studenten goed motiveren om ervoor te gaan.
Bijles statistiek in Dendermonde (9200) - Glenn
Glenn
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Niet elke persoon is dezelfde. Merk ik dat mijn aanpak niet werkt, ben ik bereid het over een andere boeg te gooien. Zo bekomen we samen de beste manier om tot het gewenste resultaat te komen. Ik focus me vooral op jouw knelpunten, hiervoor is een stevige basis nodig. Merk ik dat deze toch nog ontbreekt bij jou, focussen we eerst hierop en gaan we later over op de knelpunten.
Bijles statistiek in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Hallo Mijn naam is Anissa en ik studeer Rechten! Ik geef nu al drie jaar bijles, zowel aan studenten van basisschool als student van het middelbaar!
Bijles statistiek in Buggenhout (9255) - Sarah
Sarah
Buggenhout
Nieuw
Hallo, ik ben doctor in de wiskunde en werk momenteel als docent wiskunde en statistiek bij handelswetenschappen en BBA en als docent wiskunde en vakdidactiek bij opleiding secundair onderwijs. Ik geef bijles wiskunde en statistiek.
Bijles statistiek in Opwijk (1745) - Othello
Othello
Opwijk
Nieuw
ik ben een 2de jaars student aan de Ugent met afstudeerrichting "industrieel ingenieur informatica". Ik heb dit jaar mijn eerste keer een bijles wiskunde gegeven aan een 6de jaars student. Ik ben bereid om de vakken: wiskunde, economie, statistiek, chemie en fysica te geven.
Bijles statistiek in Baardegem (9310) - Gilles
Gilles
Baardegem
Nieuw
Als beroep ontwikkel ik machines. Hierbij maak ik dagelijks gebruik van de hard skills (fysica, wiskunde, mechanica,..) die ik tijdens mijn studie geleerd heb. Maar ik moet ook veel communiceren met andere collega's. (principes en concepten tonen) Door deze ervaring kan ik op een efficiënte manier bijles geven. Mijn lessen worden gekenmerkt door flexibiliteit, schetsen maken ,inzicht overbrengen.
Bijles statistiek in Wichelen (9260) - Bert
Bert
Wichelen
Nieuw
Door mijn opleiding als ingenieur heb ik een uitgebreide kennis van wiskunde en wetenschappen. Ik geef mijn enthousiasme voor deze materie graag door, en help u graag verder door (soms complexe) wiskundige en wetenschappelijke toepassingen en onderwerpen zo goed mogelijk uit te leggen.
Bijles statistiek in Lede (9340) - Dries
Dries
Lede
Nieuw
Ik ben niet degene die alle formules of onderwerpen vanbuiten kent. Mijn sterke kant is methodes vinden om inhoud te doorgronden en te onthouden. Leerstof op te delen in belangrijke en niet belangrijke zaken en zo duidelijkheid te scheppen. Ik help je niet leren voor één test, ik leer je leren voor elke test.
Bijles statistiek in Dendermonde (9200) - Siebe
Siebe
Dendermonde
Nieuw
In het middelbaar heb ik altijd graag wiskunde en statistiek gedaan, alsook chemie lag me wel goed. De punten die ik hiervoor behaalde lagen ook meestal aan de hoge kant, en heb ook daarom besloten om 8 uur wiskunde te volgen in het 5de en 6de middelbaar! Ik studeer nu handelsingenieur in het hoger onderwijs en zou graag een centje bijverdienen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Aalst: geëvalueerd met 4.77 door 147 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Aalst, privéleraar statistiek Aalst, leraar statistiek gezocht Aalst, statistiek bijles Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden