bijles statistiek Antwerpen

Hulp voor bijles statistiek Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Antwerpen

Bijles statistiek in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles statistiek in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Na de succesvolle afronding van de lerarenopleiding (SO: Nederlands - ncz) besloot ik verder te studeren in de moraalwetenschappen. De hoge resultaten die ik nu scoor (voor statistische, geschiedkundige en talige vakken) komen onder andere door alle kansen die ik greep op mijn eigen studietechnieken te optimaliseren. Hierdoor heb ik voldoende ervaring om samen met jou je obstakels te overwinnen.
Bijles statistiek in Antwerpen (2000) - Léon
Léon
Antwerpen
3.5/5 (2 reviews)
Ik zit in mijn 3de bachelor Chemie aan de Universiteit Antwerpen. Doorheen de jaren heb ik al vaak vrienden bijles gegeven in wetenschappelijke vakken en geholpen met het statistische aspect van hun Bachelorproef. Door mijn wetenschapsknobbel heb ik goed inzicht in de leerstof, maar kan dit ook op een simpele manier uitleggen aan anderen. Ik pas mij aan de leerling aan en aan zijn/haar tempo.
Bijles statistiek in Antwerpen (2018) - Jeroen
Jeroen
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zonet mijn bachelor Burgerlijk Ingenieur gehaald. Ik heb al ervaring met een tiental studenten die ik begeleid heb, die allemaal erg tevreden waren.
Bijles statistiek in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles statistiek in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met wetenschappen bijles voor de middelbare school en met ingangsexamen geneeskunde (specifiek voor gedeelte fysica). Mijn methode is geduld maar met het ontwikkelen van het zelfvertrouwen en redeneervermogen van de student. Ik kouw niet alles voor maar probeer stapje per stapje de student de touwtjes in handen te laten nemen en te durven antwoorden.
Bijles statistiek in Antwerpen (2000) - Gregory
Gregory
Antwerpen
Nieuw
Van lagere school tot en met universiteit waren mijn resultaten voor boekhouden, economie, wiskunde,... altijd prima. Ik ben er goed in en help anderen graag met het begrijpen van de materie, binnen de familie heb ik zo al veel uitgelegd met mooie diploma's tot gevolg. Nu is het dus tijd om anderen buiten de familie te helpen en er een centje aan bij te verdienen. Stel me gerust al je vragen en dan zorgen we dat dit nooit nog vragen worden.
Bijles statistiek in Antwerpen (2018) - Jessie
Jessie
Antwerpen
Nieuw
Als onderzoeker aan de universiteit begeleid ik vaak studenten. Ik beheers alle wetenschappelijke vakken op middelbaar niveau (6de ASO), maar Fysica en wiskunde eerder de basis. Ook op Hogeschool of Universitair niveau kan ik je begeleiden met specifieke vakken, je 'leren studeren' of je begeleiden in het verwerken van veel leerstof. +: constructief, motiverend, flexibel, liefde voor lesgeven
Bijles statistiek in Antwerpen (2018) - Frederik
Frederik
Antwerpen
Nieuw
Afgestudeerde student als master in handelsingenieur en master in financial management. Heb altijd bijles gegeven aan mijn jongere zussen voor de wetenschappelijke, wiskundige en economische vakken. Ik geloof ook dat ik moeilijke dingen op een gemakkelijk begrijpbare manier kan uitleggen.
Bijles statistiek in Antwerpen (2050) - Yves
Yves
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een master TEW en een bachelor Orthopedagogie. Ik geef economie, wiskunde en statistiek. Dit enkel bij mij thuis (niet op locatie). De eerste bijles is gratis. Dit om te bekijken wat de leerstof is. Dit is relevant voor mijn voorbereidingen. Ook is dit belangrijk om te bekijken of ik de student op een goede manier kan begeleiden. Jammergenoeg geef ik geen last minute bijlessen.
Bijles statistiek in Antwerpen (2018) - Bert
Bert
Antwerpen
Nieuw
Bachelor gehaald in Economische Wetenschappen (KU Leuven), daarna nog een Master behaald in TEW (KU Leuven) en Innovation (Vlerick Business School).
Bijles statistiek in Antwerpen (2000) - Ilias
Ilias
Antwerpen
Nieuw
Mijn lang gebruikten en effectieve methode , is dat ik zoek naar het meest simpele taal om iets over te brengen met behulp van voorbeelden en metaforen. Ik geef ook 25% van de gemaakte kosten terug bij het niet slagen!
Bijles statistiek in Antwerpen (2018) - Eric
Eric
Antwerpen
Nieuw
Ik geef graag bijles aan mijn neefje daarom dat ik dit liever doe als studenten job. Ik probeer een andere manier van aanpak dan die van de leerkracht, dat hetzelfde eindresultaat geeft. Door mijn studie staat mijn parate kennis op valk van wetenschappen hoog wat mij instaat stelt om leerstof tot aan de 6de middelbaar volledig te kunnen uitleggen.
Bijles statistiek in Antwerpen (2000) - Nathan
Nathan
Antwerpen
Nieuw
Ik ben student burgerlijk ingenieur in mijn 2de bachelor en heb al wat ervaring met bijles geven. Daarnaast ben ik zelf gemotiveerd om anderen bij te leren.
Bijles statistiek in Antwerpen (2000) - Sophie
Sophie
Antwerpen
Nieuw
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ik hou van wiskunde en informatica. Dit geldt zowel voor de theoretische als de praktische kant. Ik hou van nieuwe uitdagingen en help graag anderen die het bos door de bomen niet meer zien.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Antwerpen: geëvalueerd met 4.58 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Antwerpen, privéleraar statistiek Antwerpen, leraar statistiek gezocht Antwerpen, statistiek bijles Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden