bijles statistiek Leuven

Hulp voor bijles statistiek Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Leuven

Bijles statistiek in Heverlee (3001) - Stijn
Stijn
Heverlee
5/5 (28 reviews)
Als praktijkassistent Wiskunde aan KU Leuven geef ik oefenzittingen en vervul ik een belangrijke rol in het leerproces van studenten. Ik volg nu ook de Educatieve Master Wetenschappen & Technologie (wiskunde) en beschik dus zeker over didactische kwaliteiten en het nodige geduld. Verder heb ik heel wat ervaring met het geven van bijles in zowel wiskunde als statistiek op universitair niveau.
Bijles statistiek in Heverlee (3001) - Arno
Arno
Heverlee
5/5 (9 reviews)
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd met grote onderscheiding aan de KU Leuven met een Master Handelsingenieur. In het middelbaar 8 uur per week Wiskunde gevolgd. Altijd al gepassioneerd geweest door wiskunde en reeds in de lagere school begonnen met medeleerlingen bepaalde zaken uit te leggen tijdens de lessen. Ervaring door bijles te geven aan mijn neef (15 jaar en in Ec-Wisk).
Bijles statistiek in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Mijn vrienden vertellen me vaak dat ik bijles zou moeten geven. Nu ik eindelijk een deel ervaring aan de universiteit heb opgebouwd zie ik mezelf in staat de kennis die ik verworven heb goed en onderbouwd door te geven aan anderen.
Bijles statistiek in Heverlee (3001) - Samuël
Samuël
Heverlee
4.67/5 (3 reviews)
Student, 23 jaar, bezig met tweede master. Ik heb een zwak voor statistiek. In mijn master onderwijswetenschappen die ik hiervoor heb afgerond, heb ik veel kennis opgedaan over statistiek. Voor de rest heb ik veel ervaring met statische technieken, correct statistisch denken, het opstellen van een onderzoeksplan, en het gebruiken van de statische programma's zoals Rstudio en SPSS.
Bijles statistiek in Heverlee (3001) - Quinten
Quinten
Heverlee
4.33/5 (3 reviews)
Ik studeer ingenieurswetenschappen aan de KU Leuven. Ik heb daarom voor al deze vakken een brede interesse. Tijdens mijn studies ben ik hier ook mee bezig en heb ik dus vaak een vervolg gekregen. Daarom ben ik zeer gemotiveerd om de basis aan uw zoon/dochter uit te leggen zodat zij hier vlot mee weg zijn!
Bijles statistiek in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een universitaire master in geografie, en heb nadien enkele jaren les gegeven als doctoraatsstudent. Zeer goede achtergrond in algemene wetenschappen zoals wiskunde, fysica, chemie en statistiek. Ik help je hier graag mee verder!
Bijles statistiek in Heverlee (3001) - Charles
Charles
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik heb al 3 jaar bijles gegeven. Mijn eerste jaar was bij pep vzw en was voornamelijk wiskunde. Hier heb ik veel geleerd over bijles geven. Daarnaast heb ik tijdens corona online bijles gegeven over wiskunde en wetenschappen. Ik studeer burgerlijk ingenieur (2e bachelor) en dit geeft me meer inzicht in de vakken waardoor ik concepten beter kan uitleggen.
Bijles statistiek in Kessel lo (3010) - Alexander
Alexander
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een master diploma in ingenieurswetenschappen Computerwetenschappen. Ik geef ook al enkele jaren bijles in wiskunde en informatica. Ik ben echter alleen beschikbaar vanuit Leuven. Buiten de regio zal online moeten gebeuren.
Bijles statistiek in Kessel lo (3010) - Bernhard
Bernhard
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik haal mijn plezier uit het bezig zijn met wiskundige en wetenschappelijke vakken. Vanaf ik iets begrijp breng ik mijn kennis ook graag over op mensen die (nog) niet mee zijn met het verhaal. Ik ben vrij goed in het vinden van meerdere manieren om een bepaald onderwerp uit te leggen. Ik studeer deze vakken zelf ook en ben er dus graag mee bezig. Hopelijk tot snel! Bernhard
Bijles statistiek in Leuven (3000) - Barbara
Barbara Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
Nieuw
Contacteer me voor alle bijlessen statistiek en scriptiebegeleidingen in Leuven (bv. masterproef of bachelorscriptie) Vakken die ik onder andere begeleid, zijn: Sociale Statistiek Data-Analyse 1 Statistiek voor pedagogen, deel 1, 2 & 3 Statistiek voor psychologen, deel 1 & 2 Statistiek voor economisten (EW) Bedrijfsstatistiek (TEW/EW/HIR) ....
Bijles statistiek in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Door corona hebben heel wat studenten een achterstand opgelopen en dit ligt mij nauw aan het hart! Ik wil mijn ervaring als bijlesgever en als assistent aan KU Leuven inzetten om bijscholing te geven op een positieve manier! Zodat school leuk blijft en het nieuwe schooljaar met een fijn gevoel kan beginnen in september :) Ik bied ook studiebegeleiding aangepast aan de individuele student.
Bijles statistiek in Kessel lo (3010) - Liesbeth
Liesbeth
Kessel lo
Nieuw
Beste, Ik ben bioloog van opleiding maar bevind me nu in de IT. Ik heb altijd een passie gehad voor wetenschappen. Tijdens mijn studie heb ik ook een grote interesse gekregen voor statistiek. Wiskunde deed ik ook graag maar is helaas te lang geleden
Bijles statistiek in Herent (3020) - Lies
Lies
Herent
Nieuw
Afgestudeerd als ingenieur - computerwetenschappen, zo goed als bij alle wiskundige - technische vakken (wiskunde, fysica, informatica, statistiek, mechanica,...) kan ik jullie helpen om deze beter onder de knie te hebben.
Bijles statistiek in Leuven (3000) - Liesl
Liesl
Leuven
Nieuw
Als student in wetenschappen ben ik aardig met bijles geven in alle wetenschapsvakken en ben ik ook vloeiend in het Nederlands en Engels. In het middelbaar deed ik al de richting wiskunde wetenschappen en had ik 9uur wiskunde per week. Ik studeer Geografie en wetenschap is dan ook mijn passie. Ik bewaar al mijn boeken en heb nog honderden notities liggen waarmee ik u kan helpen en bijstaan.
Bijles statistiek in Heverlee (3001) - Julie
Julie
Heverlee
Nieuw
Ik zit in mijn laatste jaar Wetenschappen-Wiskunde. Intussen ben ik bezig met mijn voorbereiding voor het ingangsexamen Tandheelkunde. Ik ben elke dag bezig met mij te verdiepen in Fysica, Chemie, Biologie en Wiskunde. Wilt u studiebegeleiding? Ik help u graag!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Leuven: geëvalueerd met 4.89 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Leuven, privéleraar statistiek Leuven, leraar statistiek gezocht Leuven, statistiek bijles Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden