bijles statistiek Sint-niklaas

Hulp voor bijles statistiek Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Sint-niklaas

Bijles statistiek in Temse (9140) - Christof
Christof
Temse
5/5 (15 reviews)
Als rasechte Handelswetenschapper heb ik een gezonde portie Wiskunde/Economie/Statistiek gehad tijdens mijn masteropleiding. Indien bijles nodig is, stuur mij het onderwerp door. Zo kan ik een passende manier vinden om het u aan te leren.
Peter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles statistiek in Lokeren (9160) - Peter
Peter
Lokeren
4.8/5 (5 reviews)
7 jaar ervaring in het geven van bijles aan leerlingen van het lager, middelbaar en universitair onderwijs. Na een gesprek met de ouders of de leerling zelf worden de doelstellingen vastgelegd. De aanpak tijdens de les verschilt van student tot student.
Bijles statistiek in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Als student ben ik bezig in het 3de jaar bio-ingenieurswetenschappen. Voordien heb ik Latijn-wiskunde 8 uur gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat je alles begrijpt.
Bijles statistiek in Lokeren (9160) - Jelle
Jelle
Lokeren
5/5 (1 reviews)
Ik geef ondertussen al een jaar bijles over fysica, wiskunde en alles wat hiermee te maken heeft. Ik ben zeer flexibel en kom altijd goed voorbereid, want een voorbereid man is er twee waard! Verder geef ik bijles op secundair niveau, en universitair niveau indien ik de leerstof voldoende beheers.
Bijles statistiek in Belsele (9111) - Koen
Koen
Belsele
5/5 (1 reviews)
Ik heb een master wiskunde en heb daarna gedoctoreerd. Ik heb dus een brede basis in alle takken binnen wiskunde en heb tijdens mijn doctoraat wiskundeles gegeven. Hiervoor heb ik in de tijd een prijs gewonnen voor beste lesgever! De voorbije jaren heb ik met succes bijles gegeven aan zowel studenten in het middelbaar als aan de universiteit
Bijles statistiek in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles statistiek in Zele (9240) - Handan
Handan
Zele
Nieuw
Ik heb tal van kinderen uit mijn omgeving lesgegeven en vooruitgeholpen op vlak van wetenschap en techniek. Ik heb zelf wetenschappen-wiskunde gestudeerd in het middelbaar. Daarna heb ik twee masters met succes behaald in industriële wetenschappen en burgerlijk ingenieur (optie chemie). Ik geef met passie alle wetenschapsvakken aangevuld met voorbeelden uit mijn professioneel werkomgeving.
Bijles statistiek in De klinge (9170) - Caro
Caro
De klinge
Nieuw
Ik ben een student Wiskunde aan de KU Leuven en zou graag jongeren helpen met hun lessen wiskunde of eventuele voorbereiding van het geneeskunde ingangsexamen/ijkingstest etc. Als student, sta ik heel dicht bij jongeren en snap heel goed hoe het is om hulp nodig te hebben bij een vak. Ik hoop te kunnen helpen bij het bereiken van de doelen van deze studenten.
Bijles statistiek in Nieuwkerken-waas (9100) - Helena
Helena
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al enkele malen vrijwilligerswerk gedaan waarbij ik kinderen hielp met hun huiswerk. Daarnaast heb ik ook aan enkele vrienden van mij al verschillende keren bijles gegeven. Ik ben een enthousiast persoon met veel geduld en geef met veel passie huiswerkbegeleiding
Bijles statistiek in Montegnée (4420) - Misak
Misak
Montegnée
Nieuw
Ik heb reeds ervaring in bijles geven en ik doe het enorm graag. Mijn sterke basis in bachelor burgerlijk ingenieur geeft mij mogelijkheid om problemen op meerdere manier te kunnen oplossen en uitleggen.
Bijles statistiek in Nieuwkerken-waas (9100) - Arne
Arne
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als Industrieel ingenieur en hielp tijdens mijn studies enkele medestudenten. Ik vond dit altijd heel leuk en wil via deze weg nog mensen helpen. Heb je bijles/studiebegeleiding wiskunde, fysica/natuurwetenschappen, elektriciteit, mechanica of informatica nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen! Van 1e graad humaniora tot hoger onderwijs.
Bijles statistiek in Waasmunster (9250) - Nele
Nele
Waasmunster
Nieuw
In het middelbaar heb ik de richting wetenschappen wiskunde gevolgd en momenteel zit ik in mijn laatste jaar burgerlijk ingenieur - architect. Beiden hebben me een grote passie en kennis van wiskunde en wetenschappen meegegeven. Heeft uw kind bijles nodig bij de leerstof? Dan help ik graag! Ik ben een geduldig iemand die de tijd neemt om zaken grondig uit te leggen.
Bijles statistiek in Hamme (9220) - Jari
Jari
Hamme
Nieuw
Ik ben masterstudent Aerospace Engineering aan de TU Delft. Hier behaalde ik ook mijn bachelor Aerospace Engineering. Voornaamste expertise is wiskunde en fysica; eventueel kan ik ook Latijn, Engels en andere wetenschapsvakken geven in bijlesverband.
Bijles statistiek in Nieuwkerken-waas (9100) - Ramazan
Ramazan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Dankzij mijn economische studies aan de universiteit en ervaring in de financiële sector tezamen met mijn ervaring in het hoger onderwijs ben ik de geschikte kandidaat om de studenten en leerlingen te helpen op het gebied van economische, financiële en boekhoudkundige vakken.
Bijles statistiek in Hamme (9220) - Joachim
Joachim
Hamme
Nieuw
In mijn doctoraatsonderzoek ben ik alvast stevig gepassioneerd bezig met data, de nodige analyses, interpretaties en de rapportage ervan. Zo behaalde ik enige tijd terug ook mijn master in Statistical Data Analysis, om op die manier met meer kennis mijn passie te kunnen uitoefenen. Ik ga te werk op een rustige en opbouwende manier met talloze voorbeelden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.96 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Sint-niklaas, privéleraar statistiek Sint-niklaas, leraar statistiek gezocht Sint-niklaas, statistiek bijles Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden