massage Sint-niklaas

Massage Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Sint-niklaas: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik heb het getuigschrift 'Relaxatiemassage' behaald aan de Schoonheidsschool in Antwerpen. Ik kan bij u langs komen met massagetafel, handdoeken, massageolie, relaxatiemuziek... U dient enkel een kamer te verwarmen en te genieten van een uur-durende Zweedse massage van het hele lichaam.
Massage aan huis in Waasmunster (9250) - Johny
Johny
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Je kan bij me terecht voor een ontspannende massage,bij rug en nek klachten,maar ook voor mental coaching en voedingsadvies,dieetschema’s en fitness coaching,ook wedstrijdvoorbereiding
Massage aan huis in De klinge (9170) - Melissa
Melissa
De klinge
Nieuw
Ik ben goed in het intuïtief helpen ontspannen van mensen door middel van massage en Reiki. In het aanraken van mensen worden de bewegingen die ik maak geleid door mijn gevoel. Mensen ervaren de massages en handopleggingen die ik geef als diep ontspannend.
Massage aan huis in Beveren-waas (9120) - Eduardo
Eduardo
Beveren-waas
Nieuw
Hallo, wenst u zich eens te ontspannen, hebt u nood aan een goed gesprek, een luisterend oor of een zalige massage. Een massage van nek, rug en benen of een massage met dat tikkeltje meer dan kan dat ook maar alles met respect, discretie en de nodige hygiene. Ik kom aan huis zodat u zich rustig kan ontspannen en de sfeer creëren die u wenst (kaarslicht, achtergrondmuziek,...)
Massage aan huis in Stekene (9190) - Michael
Michael
Stekene
Nieuw
Ik heb een opleiding sportverzorging gevolgd. Daarin heb ik verschillende massagetechnieken geleerd en weet ik perfect wat ik moet doen. Door mijn passie voor sport blijf ik dit steeds onderhouden.
Massage aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Griet
Griet
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Heb een enorme interesse in alles wat rond ontspanning en wellness draait, daarom volgde ik een opleiding cosmetisch massage. (met mooi resultaten) Samen met mijn vriendin Eva die ook deze opleiding deed doen wij massages aan huis. Wij bieden aan: 4 handen massage koppelmassage Dit is enkel voor een ontspannende, rustgevende massage.
Massage aan huis in Beveren-waas (9120) - Kelly
Kelly
Beveren-waas
Nieuw
Ik heb het diploma voor cosmetische massage te geven. (Ontspanning, harde of zachte massage, speciale technieken) ik kom op verplaatsing met de nodige attributen.
Massage aan huis in Lokeren (9160) - Katrien
Katrien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lokeren
Nieuw
Ik draag welzijn van de mens hoog in het vaandel. Zeker in deze drukke en woelige tijden is de juiste balans tussen werk/stress en ontspanning belangrijk. Graag wil ik mensen hierin begeleiden en een massage is hierbij de ideale oplossing. Ik heb 2 j les gevolgd bij CVO en ben gepassioneerd door mijn vak. Iedereen krijgt een professionele, specifieke behandeling aangepast aan de noden van de klant
Massage aan huis in Moerbeke-waas (9180) - Steve
Steve
Moerbeke-waas
Nieuw
Hallo, ik ontdekte enkele jaren geleden dat ik helende en ontspannende handen heb. Ondertussen maak ik ook mijn eigen ontspannende oliën die ik kan aanpassen aan de behoeften van de "klant".
Massage aan huis in Elversele (9140) - Jente
Jente Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elversele
Nieuw
Ik werk binnen een kinepraktijk ook als sportverzorger. De stramme spieren worden hier losgewerkt. Heb ervaring met zowel topsporters als recreatieve sporters als mensen met een zwaar beroep.
Massage aan huis in Lokeren (9160) - Dieter
Dieter
Lokeren
Nieuw
Welnu mijn methode om te coachen of begeleiden is wat je onorthodox kunt noemen. Zo heb ik al enkele sporters bijgestaan om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Mijn methode laat toe om je lichaam minder te belasten waardoor je veel langer zal kunnen blijven sporten of bewegen. Het gaat hier niet enkel over topsport, integendeel. Als werkende mens moet je uw lichaam nog langer koesteren !
Massage aan huis in Temse (9140) - Anne
Anne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Na een diepte massage voel je je licht als een veertje en kan je de wereld weer aan. Ik duw diep door in het weefsel en maak de knoopjes in je spieren los. Dit is zowel geschikt bij gespannen spieren als voor herstel na een zware training.
Massage aan huis in Beveren-aan-de-ijzer (8691) - Lien
Lien
Beveren-aan-de-ijzer
Nieuw
Hi, gefascineerd door massages met heerlijk geurende olie. Volledig tot rust komen en je lichaam volledig laten herbronnen, daar sta ik voor in!
Massage aan huis in Sinaai-waas (9112) - Regyellyn
Regyellyn
Sinaai-waas
Nieuw
Ik heb een jaarlang een eigen bedrijf gehad, waar ik massages gaf. Ontspannings massages en massages om de spieren goed los te maken voor als je veel sport
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Sint-niklaas, thai massage Sint-niklaas, prive massage Sint-niklaas, masseuse Sint-niklaas, hoofdmassage Sint-niklaas, relax massage Sint-niklaas, masseur Sint-niklaas, rugmassage Sint-niklaas, nekmassage Sint-niklaas, thaise massage aan huis Sint-niklaas, massage gezocht Sint-niklaas, thai massage aan huis Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen massage aan huis in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden