massage Sint-niklaas

Massage Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Sint-niklaas: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik heb het getuigschrift 'Relaxatiemassage' behaald aan de Schoonheidsschool in Antwerpen. Ik kan bij u langs komen met massagetafel, handdoeken, massageolie, relaxatiemuziek... U dient enkel een kamer te verwarmen en te genieten van een uur-durende Zweedse massage van het hele lichaam.
Massage aan huis in Waasmunster (9250) - Johny
Johny
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Je kan bij me terecht voor een ontspannende massage,bij rug en nek klachten,maar ook voor mental coaching en voedingsadvies,dieetschema’s en fitness coaching,ook wedstrijdvoorbereiding
Massage aan huis in De klinge (9170) - Melissa
Melissa
De klinge
Nieuw
Ik ben goed in het intuïtief helpen ontspannen van mensen door middel van massage en Reiki. In het aanraken van mensen worden de bewegingen die ik maak geleid door mijn gevoel. Mensen ervaren de massages en handopleggingen die ik geef als diep ontspannend.
Massage aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Griet
Griet
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Heb een enorme interesse in alles wat rond ontspanning en wellness draait, daarom volgde ik een opleiding cosmetisch massage. (met mooi resultaten) Samen met mijn vriendin Eva die ook deze opleiding deed doen wij massages aan huis. Wij bieden aan: 4 handen massage koppelmassage Dit is enkel voor een ontspannende, rustgevende massage.
Massage aan huis in Beveren-waas (9120) - Kelly
Kelly
Beveren-waas
Nieuw
Ik heb het diploma voor cosmetische massage te geven. (Ontspanning, harde of zachte massage, speciale technieken) ik kom op verplaatsing met de nodige attributen.
Massage aan huis in Lokeren (9160) - Katrien
Katrien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lokeren
Nieuw
Massage is de ideale ontspanning, van het hoofd terug naar het lichaam. Je immuunsysteem gaat zich herstellen wanneer je in volledige ontspanning gaat. Op verplaatsing/ groepen/ evenementen/ bedrijven/ workshops/ aromatherapie/ persoonlijke massageolie.
Massage aan huis in Elversele (9140) - Jente
Jente Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elversele
Nieuw
Ik werk binnen een kinepraktijk ook als sportverzorger. De stramme spieren worden hier losgewerkt. Heb ervaring met zowel topsporters als recreatieve sporters als mensen met een zwaar beroep.
Massage aan huis in Lokeren (9160) - Dieter
Dieter
Lokeren
Nieuw
Welnu mijn methode om te coachen of begeleiden is wat je onorthodox kunt noemen. Zo heb ik al enkele sporters bijgestaan om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Mijn methode laat toe om je lichaam minder te belasten waardoor je veel langer zal kunnen blijven sporten of bewegen. Het gaat hier niet enkel over topsport, integendeel. Als werkende mens moet je uw lichaam nog langer koesteren !
Massage aan huis in Temse (9140) - Anne
Anne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Na een diepte massage voel je je licht als een veertje en kan je de wereld weer aan. Ik duw diep door in het weefsel en maak de knoopjes in je spieren los. Dit is zowel geschikt bij gespannen spieren als voor herstel na een zware training.
Massage aan huis in Sinaai-waas (9112) - Regyellyn
Regyellyn
Sinaai-waas
Nieuw
Ik heb een jaarlang een eigen bedrijf gehad, waar ik massages gaf. Ontspannings massages en massages om de spieren goed los te maken voor als je veel sport
Massage aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Nour
Nour
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Hallo . Mijn naam is Nour, ik heb ervaring in massage en ik heb ook een opleiding gevolgd die te maken heeft met massage ( hele lichaam of specifieke plekken + ik gebruik ook speciale producten en oliën) het comfort van mijn klanten is enorm belangrijk voor mij. (Goede prijzen)
Massage aan huis in Belsele (9111) - Matisse
Matisse Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Belsele
Nieuw
Kies voor mij als (sport)masseur en ontdek de verlichting en ontspanning die je zoekt! Word verwend met een op maat gemaakte massagebehandeling die speciaal op jouw behoeften is afgestemd!
Massage aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Tamara
Tamara
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Sinds enkele jaren ben ik zelf steeds meer en meer balans gaan zoeken in het leven. Ik werkte altijd of was altijd op stap en onder de mensen. Leren ontspannen was een opgave. Nu help ik anderen daar graag bij. Om die reden heb ik een opleiding massagetherapeut gevolgd.
Massage aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Milan
Milan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen cursussen heb gevolgd hiervoor maar gewoon werk uit eigen ervaring. Puur voor ontspanning. Ik beweer geen kennis te hebben kan kinesitherapie
Massage aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Els
Els
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Masseren is voor mij een passie. Ik hou ervan als mensen gelukkig worden en weer helemaal opgeladen zijn. Om dit te maximaliseren wil ik bij jou thuis komen zodat je in de omgeving zit die het meeste vertrouwd is.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel masseurs in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Sint-niklaas, thai massage Sint-niklaas, prive massage Sint-niklaas, masseuse Sint-niklaas, hoofdmassage Sint-niklaas, relax massage Sint-niklaas, masseur Sint-niklaas, rugmassage Sint-niklaas, nekmassage Sint-niklaas, thaise massage aan huis Sint-niklaas, massage gezocht Sint-niklaas, thai massage aan huis Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan massage aan huis in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden