massage Nijlen

Massage Nijlen: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Nijlen: onze selectie masseurs in jou buurt

Dina is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Massage aan huis in Lier (2500) - Dina
Dina
Lier
4.92/5 (72 reviews)
Beste ik ben Dina 40 ik ben gediplomeerd masseuse voor Lichaams massages ,ontspanning, Relax. Bij Cvo Schoonheid school in Antwerpen en ik heb ervaring die je kan lezen bij 5⭐ en ik heb kleine beetje ervaring met sport en Zweden massage. ik doe alleen massage met respect voor alle klanten ik woon in Berlaar ik ontvangen bij onze werk appartement in Lier. Met massage tafels en probeer kamers.
Massage aan huis in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (65 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Massage aan huis in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
Grobbendonk
4.5/5 (4 reviews)
ik heb veel ervaring met massage,ontspanningstechnieken en heling door aanraking ik wil je graag een totaal beleving geven en ervoor zorgen dat je als een ander mens bent na de massage
Massage aan huis in Nijlen (2560) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring als masseur. Ik ben gespecialiseerd in ontspanningsmassages. Om te ontstressen ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb een diploma als masseur in verschillende disciplines.
Massage aan huis in Wommelgem (2160) - Bart
Bart
Wommelgem
5/5 (1 reviews)
ik bied ontspannings massage aan in combinatie met hotstones ,heb super goede feedback van al mijn klanten , Ik kom aan huis en de massage duurt een uurtje waarin het volledige lichaam wordt behandelt Groetjes Bart
Massage aan huis in Pulle (2243) - Rudy
Rudy
Pulle
Nieuw
Ik heb 2 diploma's relaxmassage behaald en ik ben in het bezit van een eigen massagetafel. Daarnaast voorzien ik de nodige relaxmassage en massageolie.
Massage aan huis in Pulle (2243) - Rudy
Rudy
Pulle
Nieuw
Hallo ik ben Rudy en heb 2 diploma’s relaxmassage behaalt. Graag zou ik deze nu ik veel tijd heb actiever willen maken. Ik heb een massagetafel en de muziek voor u helemaal te ontspannen! Ik werk wel enkel op verplaatsing dus bij u thuis. Voordeel ge moet u na de massage niet meer verplaatsen!
Massage aan huis in Itegem (2222) - Liesbeth
Liesbeth
Itegem
Nieuw
Zachte ,ontspannende handen voor reiki-behandeling . Ik bied ook een luisterend oor/ therapeutisch gesprek aan tijdrns een ontspannende wandeling, dus corona proof. Regio heist op den berg. Contacteer mij.
Massage aan huis in Grobbendonk (2280) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grobbendonk
Nieuw
Ik ben een gecertificeerde masseuse, heb enkele jaren in een sauna gewerkt waar ik verschillende massagetechnieken onder de knie heb leren kennen, hotstone massage, chinese drukpuntmassage, ontspannende massage of eventueel een sportmassage. Kan in mijn salon of op thuisbezoek afhankelijk van uw voorkeur.
Massage aan huis in Lier (2500) - Emran
Emran
Lier
Nieuw
When I have any problam and that's time I do 2 thing first I try to sleep 2nd I go with my friends to chill then I forget everything and that's is a best suation
Massage aan huis in Deurne (2100) - Simone
Simone
Deurne
Nieuw
Ik heb 3 jaar ervaring in hatha en yin yoga en heb een half jaar massagetherapie gevolgd. Ik creëer een veilige speelse omgeving, zodat er de ruimte is te ontdekken wat voor jou werkt. Zo kun je ontspanning en rust vinden die je nodig hebt. Iedere dag is anders, luister naar je lichaam. En ik help je daar graag bij.
Massage aan huis in Koningshooikt (2500) - Ardian
Ardian
Koningshooikt
Nieuw
Ik heb verschillende massage-opleidingen gevolgd, zoals: reflexzonetherapie, Hot stone massage, Thaise massage, Tibetaanse massage, ontspanningsmassage. Door meerdere opleidingen te hebben gevolgd, ben ik van mening dat u er geen spijt van zult hebben als u voor mij kiest.
Massage aan huis in Bouwel (2288) - Kyra
Kyra
Bouwel
Nieuw
Ik ben schoonheidsspecialiste in een sauna en wellness complex. Ik vind het zalig andere mensen te laten ontspannen en even helemaal te laten relaxen en alle stress te doen vergeten.
Massage aan huis in Hallaar (2220) - Louise
Louise
Hallaar
Nieuw
Ik ben zelf vaak bezig met yoga en meditatie ik ken er veel van. Ook masseren doe ik ook wel regelmatig. Mensen zien genieten heb ik heel graag. Ik hoop mensen te kunnen laten genieten.
Massage aan huis in Lier (2500) - Lucie
Lucie
Lier
Nieuw
Beste, ik ben heel handig met alles wat ik kan. Ik ben een power die veel heeft geleerd. een Massage geven daar zul je van smelten. heb zelf veel ervaringen opgedaan en overal wat gestaan bij home Service als kuisen. En haartooi gevold met een certificaat. Ik hou van make-up zetten, daarnaast kan ik je nagels verzorgen en lakken. 😉
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel masseurs in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Nijlen: geëvalueerd met 4.88 door 144 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Nijlen, thai massage Nijlen, prive massage Nijlen, masseuse Nijlen, hoofdmassage Nijlen, relax massage Nijlen, masseur Nijlen, rugmassage Nijlen, nekmassage Nijlen, thaise massage aan huis Nijlen, massage gezocht Nijlen, thai massage aan huis Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan massage aan huis in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden