massage Mechelen

Massage Mechelen: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Mechelen: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Mechelen (2800) - Filip
Filip
Mechelen
5/5 (11 reviews)
Ik ben momenteel een opleiding zorgmassage aan het volgen en wil graag wat ik geleerd heb door geven en mensen die hiervan willen genieten.
Massage aan huis in Elewijt (1982) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elewijt
5/5 (6 reviews)
Als ervaren mannelijke massagetherapeut begrijp ik de unieke behoeften en voorkeruen van mannen als het gaat om massagetherapie. Of je nu een atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, of gewoon behoefte hebt aan wat rust en ontspanning, mijn diensten kunnen helpen. Mijn massagestudio zorgt ervoor dat je kunt genieten van de massage-ervaring in een comfortabele en onspannen omgeving.
Massage aan huis in Mechelen (2800) - Khizir
Khizir
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Je kan bij mij terecht voor een klassieke, relaxerende zweedse massage voor het hele lichaam inclusief het gezicht. Als je een meer intensieve massage wil (sportmassage) is het ook zeer goed. Voor diegenen met last van spieren is er ook taping voorzien.
Massage aan huis in Eppegem (1980) - Kris
Kris
Eppegem
Nieuw
Ik ben gediplomeerd masseur en geeft sport- of ontspannende massage aan M en V. Ideaal voor : - (intensieve) sporters - personen met een stressvolle job - personen met een zittend of staand beroep met last in nek, schouders en rug. - of gewoon voor personen die zich eens willen volledig ontspannen, ... . De massagepraktijk, hygiënisch en voorzien van massagetafel, massageolie, ..., ligt in Eppegem, gelegen tussen Vilvoorde en Mechelen. Enkel op afspraak.
Massage aan huis in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Loes
Loes
Onze-lieve-vrouw-waver
Nieuw
Hallo! Ik ben Loes, 34 j. Ik bied aurahealings en auralezingen aan. Ik heb 8 jaar geleden mijn certificaat gehaald van aura-healer en aura-lezer na een drie jarige opleiding bij R. Van de Peppel. Tijdens mijn aurahealings kunnen stukken intuïtieve massage op kleren aan bod komen. Het meest opvallende effect van healing is vaak ontspanning, en van een aura-lezing empowerment.
Massage aan huis in Sint-katelijne-waver (2860) - Ben
Ben
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hallo, Mijn specialisatie zijn erotische massages en flexibiliteit yoga Ik heb gouden handen om te masseren, op deze mannier kan ik u ook laten genieten van mijn gave en u een goede ontspanning bezorgen in uw stressvolle leven, een ontspannende massage werkt zowel op het lichaam als de geest zodat u er nadien weer helemaal tegen aan kunt. Prijzen en diensten aangeboden op maat voor u budget
Massage aan huis in Mechelen (2800) - Cornelle
Cornelle
Mechelen
Nieuw
Ik heb het talent en de ervaring om op een professionele manier met kinderen en jong volwassenen een vertrouwensband te creëren waardoor de doelen worden bereikt.
Massage aan huis in Mechelen (2800) - Mouna
Mouna
Mechelen
Nieuw
Ik prachtizeer yoga al jaren en heb voor mijn eigen dochter 20j verzorgd na een zware ongeval in 2020. Wel-zijn van mensen is zeer belangrijk voor mij zowel mental als fysiek.
Massage aan huis in Willebroek (2830) - Adisa
Adisa
Willebroek
Nieuw
Hoofdmassages, rug massage , voetmassage, daar ben ik een pro in !! Zelf hou ik ook van ontspanning dus ik weet wat te doen om iemand volledig te laten ontspannen
Massage aan huis in Bonheiden (2820) - Dewi
Dewi
Bonheiden
Nieuw
Momenteel in een opleiding schoonheidsspecialiste, bezig met opleiding gelaats- en lichaamsverzorging. Ik kan een Zweedse ontspanningsmassage geven, gelaatsverzorging en waxen!
Massage aan huis in Kapelle-op-den-bos (1880) - Sterre
Sterre
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Ik wou eigenlijk aantikken dat ik graag bezig ben met sporten en hierin graag mensen wil begeleiden en helpen met hun doel te behalen. Sporten en voeding vindt ik super interessant en ben dan ook bezig aan een opleiding als sportcoach. Na deze is afgerond zou ik echter ook graag een opleiding als sport masseuse beginnen zowel als een als voeding coach
Massage aan huis in Hofstade-Zemst (1981) - Rita
Rita
Hofstade-Zemst
Nieuw
Gediplomeerde schoonheidsspecialiste, Manicure,Huidverzorging,Polygel nagels ,Pedicure,Massage, Definitieve ontharing Enkel op afspraak-NIET OP VERPLAATSING.
Massage aan huis in Sint-katelijne-waver (2860) - Kimberley
Kimberley
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Tijdens mijn studies hebben we moeten leren om een hand, voet en rug/nek massages te moeten geven. Hier heb ik dus ook mijn deel van ervaring in. Mijn partner heeft elke avond het geluk een goede rug massage te mogen krijgen :)
Massage aan huis in Eppegem (1980) - Kim
Kim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eppegem
Nieuw
Ik heb tonnen ervaring in reflexintegratie. Aan de hand van drukpunten, stretchen en een soort massage breng ik ontspanning in je lichaam en in je hoofd.
Massage aan huis in Mechelen (2800) - Luc
Luc
Mechelen
Nieuw
Ik heb 4 jaar avondschool gevolgd en geslaagd voor masseur. Ik werk in een bedrijf maar heb in de avonduren tijd om iemand met rug, nek en been klachten een ontspannen massage te geven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel masseurs in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Mechelen: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Mechelen, thai massage Mechelen, prive massage Mechelen, masseuse Mechelen, hoofdmassage Mechelen, relax massage Mechelen, masseur Mechelen, rugmassage Mechelen, nekmassage Mechelen, thaise massage aan huis Mechelen, massage gezocht Mechelen, thai massage aan huis Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan massage aan huis in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden