massage Mechelen

Massage Mechelen: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Mechelen: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Niel (2845) - Jonatan
Jonatan
Niel
5/5 (5 reviews)
Door zelf nood aan ontspanning te hebben en verplicht rust te zoeken in mijn leven en loopbaan, besloot ik na burnout om me om te scholen. Op deze manier kan ik het geluk der ontspanning delen en U helpen ontstressen in deze haastige maatschappij. Ik lever professionele relaxerende- en sport massages in aangename sfeer.
Massage aan huis in Elewijt (1982) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elewijt
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik geniet ervan je te zien ontspannen op mijn massagetafel die ofwel bij mij staat, ofwel kom ik ermee naar jou. We maken kort kennis met een kop thee en bespreken wat je verwacht en wat ik te bieden heb. Ik gebruik pure (verwarmde) amandelolie.
Massage aan huis in Eppegem (1980) - Kris
Kris
Eppegem
Nieuw
Ik ben gediplomeerd masseur en geeft sport- of ontspannende massage aan M en V. Ideaal voor : - (intensieve) sporters - personen met een stressvolle job - personen met een zittend of staand beroep met last in nek, schouders en rug. - of gewoon voor personen die zich eens willen volledig ontspannen, ... . De massagepraktijk, hygiënisch en voorzien van massagetafel, massageolie, ..., ligt in Eppegem, gelegen tussen Vilvoorde en Mechelen. Enkel op afspraak.
Massage aan huis in Kontich (2550) - Fran
Fran Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
Nieuw
Ik kom aan huis voor (sport)massage/dry needling Ik kan ook langskomen op jouw werk voor stoelmassage/dry needling dit in overleg met de verantwoordelijke.
Massage aan huis in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Loes
Loes
Onze-lieve-vrouw-waver
Nieuw
Hallo! Ik ben Loes, 34 j. Ik bied aurahealings en auralezingen aan. Ik heb 8 jaar geleden mijn certificaat gehaald van aura-healer en aura-lezer na een drie jarige opleiding bij R. Van de Peppel. Tijdens mijn aurahealings kunnen stukken intuïtieve massage op kleren aan bod komen. Het meest opvallende effect van healing is vaak ontspanning, en van een aura-lezing empowerment.
Massage aan huis in Sint-katelijne-waver (2860) - Ben
Ben
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hallo, Mijn specialisatie zijn erotische massages en flexibiliteit yoga Ik heb gouden handen om te masseren, op deze mannier kan ik u ook laten genieten van mijn gave en u een goede ontspanning bezorgen in uw stressvolle leven, een ontspannende massage werkt zowel op het lichaam als de geest zodat u er nadien weer helemaal tegen aan kunt. Prijzen en diensten aangeboden op maat voor u budget
Massage aan huis in Schelle (2627) - Lorenzo
Lorenzo
Schelle
Nieuw
Kan goed met mensen omgaan zie me zelf wel met zo iets bezig doen heb ook al is voor kinderen gezorgd en heb restaurant en keuken gevolgt op school
Massage aan huis in Mechelen (2800) - Cornelle
Cornelle
Mechelen
Nieuw
Ik heb het talent en de ervaring om op een professionele manier met kinderen en jong volwassenen een vertrouwensband te creëren waardoor de doelen worden bereikt.
Massage aan huis in Kontich (2550) - Sylvie
Sylvie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
Nieuw
Ontspanningsmassage, Zweedse massage, triggerpoints loswerken. Een aangenaam ontspannend gevoel en een betere doorbloeding zijn een belofte. Ik kom aan huis met de plooibare massagetafel.
Massage aan huis in Mechelen (2800) - Emelin
Emelin
Mechelen
Nieuw
Ik masseer heel graag. Ik masseer mijn mama en mijn zus al jaren. Als ik iemand anders maar voor 20seconden masseer hoor ik al direct dat ik het heel goed kan. Dit is omdat ik heel makkelijk voel waar het probleem is en met de het juiste aantal kracht deze plek masseer.
Massage aan huis in Mechelen (2800) - Mouna
Mouna
Mechelen
Nieuw
Ik prachtizeer yoga al jaren en heb voor mijn eigen dochter 20j verzorgd na een zware ongeval in 2020. Wel-zijn van mensen is zeer belangrijk voor mij zowel mental als fysiek.
Massage aan huis in Wolvertem (1861) - Bezawit
Bezawit
Wolvertem
Nieuw
Ik volg een opleiding voor schoonheidsspecialiste in Brussel. We hebben massage geleerd zowel voor vrouwen als voor mannen. Gezichts massage en lichaamsmassage.
Massage aan huis in Willebroek (2830) - Adisa
Adisa
Willebroek
Nieuw
Hoofdmassages, rug massage , voetmassage, daar ben ik een pro in !! Zelf hou ik ook van ontspanning dus ik weet wat te doen om iemand volledig te laten ontspannen
Massage aan huis in Kapelle-op-den-bos (1880) - Sterre
Sterre
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Ik wou eigenlijk aantikken dat ik graag bezig ben met sporten en hierin graag mensen wil begeleiden en helpen met hun doel te behalen. Sporten en voeding vindt ik super interessant en ben dan ook bezig aan een opleiding als sportcoach. Na deze is afgerond zou ik echter ook graag een opleiding als sport masseuse beginnen zowel als een als voeding coach
Massage aan huis in Hofstade-Zemst (1981) -
Hofstade-Zemst
Nieuw
Gediplomeerde schoonheidsspecialiste, Manicure,Huidverzorging,Polygel nagels ,Pedicure,Massage, Definitieve ontharing Enkel op afspraak-NIET OP VERPLAATSING.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Mechelen: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Mechelen, thai massage Mechelen, prive massage Mechelen, masseuse Mechelen, hoofdmassage Mechelen, relax massage Mechelen, masseur Mechelen, rugmassage Mechelen, nekmassage Mechelen, thaise massage aan huis Mechelen, massage gezocht Mechelen, thai massage aan huis Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen massage aan huis in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden