vertaler frans Temse

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Temse

Vertaler frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans van 'geboorte', Frans is moedertaal, Nederlands vadertaal, en beheers beide talen even goed. Als schrijver en vertaler heb ik die altijd grondig gebruikt.
Vertaler frans in Niel (2845) - Romana
Romana
Niel
5/5 (4 reviews)
Ik vind schrijven fijn zowel in het Nederlands als in het Frans en vertaal dan ook in beide richtingen. Maar niet alleen vertalingen, ook columns zijn mijn ding.
Vertaler frans in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Vertaler frans in Hoboken (2660) - Kris
Kris
Hoboken
Nieuw
Zeer goed in Spaanse taal (taallessen, vertalingen) - mijn partner spreekt Spaans gewerkt als vrijwilllige vertaler vanuit Spaans naar Nederlands voor een non-profit organisatie. verder ben ik goed tot zeer goed in Frans en Engels waarbij ik teksten zelfstandig correct kan vertalen
Vertaler frans in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Hemiksem
Nieuw
Ik ben student Handelsingenieur aan de UA. Ik spreek thuis Frans en schrijf ook prima Frans. Ik ben afgestudeerd met 75% voor het vak Frans in de richting moderne talen - wetenschappen aan het OLVC. Ik kan ook bijles Frans geven.
Vertaler frans in Dendermonde (9200) - Gaëlle
Gaëlle
Dendermonde
Nieuw
Je suis trilingue Je parle francais, neerlandais, anglais Je pourrai etre utile pour aider des enfants avec leurs devoirs de langues. Et les aider et leurs apporter un soutien dans la comprehension.
Vertaler frans in Beveren-Leie (8791) - Freddy
Freddy
Beveren-Leie
Nieuw
Door de schrijfregels goed toe te passen, wil ik de geschreven pers ondersteunen als spreekbuis voor een levende taal. Een uitgeschreven uiteenzetting, hoe interessant ook, wordt een belachelijk stuk geschrijf als ze ontsierd wordt door schrijffouten. Ik wil daar iets aan doen.
Vertaler frans in Lippelo (2890) - Jessica
Jessica
Lippelo
Nieuw
In mijn professioneel leven gebruik in deze talen continue. Ik ben ook getrouwd met een Franstalige man en we praten thuis een mengelmoes van NL en FR🤷‍♀️😁
Vertaler frans in Dendermonde (9200) - Tineke
Tineke
Dendermonde
Nieuw
Afgestudeerd als journaliste, maar al enkele jaren aan het werk als vertaalster. Ik kan dus Franse en Engelse teksten naar het Nederlands vertalen, maar Nederlandse teksten nalezen en verbeteren doe ik net zo graag!
Vertaler frans in Hoboken (2660) - Abdelaziz
Abdelaziz
Hoboken
Nieuw
Hoi. Ik ben van jongs af aan sterk in 3 talen. De Nederlandse, Franse en Engelse taal. Sterk beïnvloed door films en muziek. Laat maar iets weten als het niet wil lukken.
Vertaler frans in Bornem (2880) - Christiana
Christiana
Bornem
Nieuw
Ik ben drietalige secretaresse geweest. Ik bied mijn diensten aan als vertaler frans/nederlands - nederlands/frans , duits/nederlands en nederlands/duits Chris
Vertaler frans in Waasmunster (9250) - Marc
Marc
Waasmunster
Nieuw
Veel ervaring in kinderboeken en in (Franse) admnistratie. Lang gewerkt in een Engelstalig en nadien in een Franstalig internationaal bedrijf. Ervaring als Controller en verkoopsdirecteur.
Vertaler frans in Temse (9140) - Nathalie
Nathalie
Temse
Nieuw
Met mijn Master Meertalige Professionele Communicatie heb ik een rugzak aan theoretische en praktische kennis opgedaan om kinderen en jongeren te helpen in het ontwikkelen van hun talenkennis. Engels spreek ik daarbovenop naast Nederlands ook dagelijks.
Vertaler frans in Bornem (2880) - Charlotte
Charlotte
Bornem
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik heb in het middelbaar de richting wetenschappen talen gedaan waarin ik heel wat uren Nederlands en Frans gekregen heb. Ik ben ook leerkracht Frans waardoor ik mijn kennis dagelijks nodig heb en onderhoud.
Vertaler frans in Dendermonde (9200) - E
E
Dendermonde
Nieuw
Heb je een tekst die moet aangepast worden of vertaald worden in het Frans of het Nederlands? Dan kan ik dat voor U doen. Ik heb een diploma waar ik naast Nederlands en Frans ook Engels en Duits mag geven, maar ik doe liever de talen waar ik goed in ben.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Temse: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Temse, prijs vertaling Frans Temse, vertaler Frans Nederlands Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Frans in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden