vertaler frans Mortsel

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Mortsel

Vertaler frans in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.82/5 (34 reviews)
Als master in de Franse taalkunde en literatuur en dankzij mijn jarenlange beroepservaring als vertaler in de gas- en elektriciteitssector, heb ik een ware passie voor vertalen ontwikkeld. Accuratesse, oog voor detail en stiptheid zijn mijn voornaamste troeven. Ik sta eveneens tot u dienst om een belangrijke tekst, taak, eindwerk, thesis na te lezen en te verbeteren.
Vertaler frans in Borsbeek (2150) - Laure
Laure
Borsbeek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een jaar gestudeerd in Wallonië en ook een jaar vertaler-tolk Frans gedaan. Bovendien is mijn man Franstalig en spreek ik elke dag Frans op het werk. Ik ben steeds bereid om vertaalwerk of dergelijke uit te voeren.
Vertaler frans in Wilrijk (2610) - Elke
Elke
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Ik heb Latijn-Moderne Talen gestudeerd en ben een talen knobbel, maar ook wiskunde/rekenen kan ik goed in les geven. Lesgeven is mijn tweede natuur. Ik heb een zachte aanpak, heb vaak lesgegeven aan anderstalige kinderen met een leerachterstand.
Vertaler frans in Berchem (2600) - Julie
Julie
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben tweetalig opgevoed. Die tweetaligheid heeft me van kleins af aan al geïntrigeerd. Om die reden behaalde ik niet alleen een bachelordiploma in de Toegepaste Taalkunde en masterdiploma’s in het Tolken en in Meertalige Professionele Communicatie, maar werk ik daarnaast ook voltijds als copywriter. Of ik het nog niet beu ben? Absoluut niet. Zo zit ik nog elke avond op Duolingo bij te leren.
Vertaler frans in Berchem (2600) - Veronique
Veronique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben deeltijds freelance juriste. Taal is mijn passie! Ik ben vlot viertalig: Nederlands, Frans, Duits en Engels. Heeft u een vertaling nodig van een brief, een contract of van algemene voorwaarden? Wilt u een brief (in 1 van de bovenstaande 4 talen) laten beantwoorden? Of heeft u gewoon uitleg & toelichting nodig bij een tekst/document? Geen enkel probleem. Contacteer mij! Ik heb een wagen.
Vertaler frans in Berchem (2600) - Nathalie
Nathalie
Berchem
Nieuw
Ik kan vlot en correct vertalen vanuit het Engels en het Frans naar het Nederlands. Ik schrijf ook erg graag. heb een eigen blog en ben het liefst van al met taal bezig. Andersom lukt ook best aardig. Dus als ik iets voor je kan doen,...
Vertaler frans in Deurne (2100) - Julie
Julie
Deurne
Nieuw
Ondertussen actief in het onderwijs en gestudeerd voor leerkracht secundair en lager onderwijs. Ikzelf heb gestudeerd in Amerika waardoor ik vloeiend Engels spreek. Mijn moedertaal is Nederlands & sprak met mijn grootouders vloeiend Frans.
Vertaler frans in Berchem (2600) - Camille
Camille
Berchem
Nieuw
Ik ben absoluut gepassioneerd door taal en/of de (objectief) juiste vertaling te vinden - tevens gecertificeerd in het opstellen van contracten door de KUL.
Vertaler frans in Berchem (2600) - Annie
Annie
Berchem
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed, kan een Vlaams en franstalig diploma voorleggen en met tweetalige woon- en werkomgevingen in Antwerpen, Brussel en Parijs ben ik er voor al uw vertalingen en opstellen van teksten. Ik ben echt met een schakelaar in de rug geboren en schakel onmiddelijk over van Nederlands naar Frans en omgekeerd
Vertaler frans in Deurne (2100) - Felicita
Felicita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Ik heb in het verleden zelfstandig gewerkt als vertaler, tekstschrijver, corrector in alle aangegeven talen. Nederlands, Spaans, Engels, Frans, Duits
Vertaler frans in Deurne (2100) - Christelle
Christelle
Deurne
Nieuw
Ik ben thuis Franstalig opgevoed thuis kijken we enkel Franse nieuws, programma's etc... Mijn punten voor Frans waren thuis ook uitstekend en ik heb een paar maanden mijn stage in Brussel gedaan om zo mijn Frans nog te beteren. Daarom denk ik dat ik een ideale persoon kan zijn om deze te doen.
Vertaler frans in Antwerpen (2018) - Mourad
Mourad
Antwerpen
Nieuw
Native speaker Nederlands en Arabisch; diploma van Universiteit Antwerpen en Arab University of Damascus... Reeds tal van professionele opdrachten voor vertalen van poëzie en toneel.
Vertaler frans in Berchem (2600) - Inass
Inass
Berchem
Nieuw
Talen zijn één van mijn kwaliteiten. Nederlands is mijn moedertaal. Ik neem graag woorden op van andere talen. Frans en Engels kan ik vlotjes spreken en schrijven. Ik help mijn broertje en zusje vaak met hun huiswerk Engels en Frans, daarom wil ik ook anderen daarmee helpen. Hopelijk kan ik een grote hulp zijn voor jullie! See you soon, à bientôt, tot snel! 😊🌸
Vertaler frans in Berchem (2600) - Noor
Noor
Berchem
Nieuw
Ik ben Franstalig en Nederlands opgevoed en ik heb in mijn kinder jaren ook Engels geleerd.Mijn Frans, Nederlands en Engels zijn perfect dus ben ik ook in staat om ze aan te leren aan iemand die dat nodig zou hebben
Vertaler frans in Wilrijk (2610) - Danielle
Danielle
Wilrijk
Nieuw
Ik ben tweetalig en schrijf zowel in het Frans als in het Nederlands wetenschappelijke artikels. Vertalen van Frans naar Nederlands en vice versa is vanzelfsprekend.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Mortsel: geëvalueerd met 4.96 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Mortsel, prijs vertaling Frans Mortsel, vertaler Frans Nederlands Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden