vertaler frans Kapellen

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Kapellen

Vertaler frans in Brasschaat (2930) - Christoph
Christoph
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
Grâce à ma formation en linguistique appliquée, qui comprend plusieurs cours de traduction, je suis compétent pour traduire vos textes du français ou de l'anglais vers un texte néerlandais courant, adapté à vos besoins. --- Thanks to my education in applied languages that included several translation courses, I can translate your texts from English or French to fluent Dutch, adapted to your needs.
Vertaler frans in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Vertaler frans in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben vertaler (taalkundige) van opleiding en ik heb een Master in vertalen. Ik heb overal een beetje gewoond en heb een echte passie voor taal en een beetje een talenknobbel. Ik spreek namelijk vijf talen, waarvan drie op moedertaalniveau.
Vertaler frans in Kalmthout (2920) - An
An
Kalmthout
Nieuw
Als beëdigd vertaler heb ik heel wat ervaring in vertalen van officiële documenten (diploma's, statuten, reglementen, notulen, uittreksels uit het bevolkingsregister..) Ook voor niet-juridische vertalingen, zoals websites, brochures,.. kunt u bij mij terecht. Graag bekijk ik samen met u hoe ik best van dienst kan zijn met vertalingen. Specialisatie: juridische vertalingen en financieel jargon.
Vertaler frans in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Vertaler frans in Antwerpen (2030) - Thierry
Thierry
Antwerpen
Nieuw
ik ben zeer geduldig en pas mij zeer goed aan aan de leeftijd, het niveau of de noden van de student...ik ben zeer communicatief en streng indien nodig...
Vertaler frans in Brecht (2960) - Linda
Linda
Brecht
Nieuw
Ik volgde zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs een taalrichting. Ik heb veelvuldig Frans gebruikt tijdens mijn werkperiode op de bank. Ik ben 10 jaar lang secretaris van de Ouderraad op de school van mijn kinderen geweest. Mijn talen heb ik ook onderhouden door te reizen, te lezen, films te zien, en het begeleiden van mijn 3 kinderen (tussen 14 en 18 jaar) tijdens hun schoolcarrière. Ik beschik over een wagen.
Vertaler frans in Stabroek (2940) - Samantha
Samantha
Stabroek
Nieuw
Ik ben een licentiaat Engels die in haar vrije tijd graag een centje wil bijverdienen met het vertalen, verbeteren of schrijven van teksten. Ik heb geen voorkeur voor bepaald teksttypes of genres. Ook voor de tekstopmaak van essays of papers kan je bij terecht.
Vertaler frans in Kalmthout (2920) - Julie
Julie
Kalmthout
Nieuw
Afgestudeerd als master in de meertalige communicatie Nederlands, Frans en Italiaans. Momenteel werkzaam als leerkracht Frans in het secundair onderwijs.
Vertaler frans in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Ik schrijf graag teksten in deze drie talen en kan dus ook vanuit het Nederlands teksten vertalen naar het Engels of Frans. Ook kan ik Nederlandse teksten verbeteren en anderstalige teksten nalezen en letten op de grammatica en woordkeuze.
Vertaler frans in Kapellen-Glabbeek (3381) - Mees
Mees
Kapellen-Glabbeek
Nieuw
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhghhhbhbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbhhhjjnnnnhnnnnnhhnnnnjjjjnnnnnnnnnnnnnnnnn,kkkkkkkkkkkkkkkk
Vertaler frans in Ekeren (2180) - Jean
Jean
Ekeren
Nieuw
Als native Franstalige, die inmiddels 8 jaar in Vlaanderen woont, heb ik de laatste tijd met veel plezier verschillende vertaalopdrachten gedaan voor Belgische filmmakers. Ik dompel me graag onder in nieuwe verhalen en hou ervan op zoek te gaan naar de juiste stijl en woordkeuze die het meeste recht doen aan de intenties van de originele auteur. ( Vert Fr naar Nl, Nl naar Fr en Eng naar Fr )
Vertaler frans in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Talen leren is mijn grootste interesse. Ik volg momenteel op school Latijn Moderne Talen. Ik spreek 3 talen vloeiden: Nederlands, Russisch (moedertaal), Engels. Hiernaast kan ik ook goed Frans, Spaans en Latijn.
Vertaler frans in Kalmthout (2920) - Patrick
Patrick
Kalmthout
Nieuw
Ik schrijf foutloos Nederlands en Engels. Ik heb ervaring in het nakijken van eindwerken, niet alleen op het gebied van spelling en grammatica, maar ook op het gebied van structuur. Ik heb zelf voor de krant geschreven, vertalingen gemaakt voor tijdschriften en veel verbeterwerk gedaan voor afstandsonderwijs.
Vertaler frans in Ekeren (2180) - Vicky
Vicky
Ekeren
Nieuw
Ik ben iemand die goed is in talen. Ik studeerde ze ook in mijn opleiding communicatiebeheer. Als leerkracht voor de anderstalige nieuwkomers, deed ik ook veel opleidingen rond taalontwikkeling en taalstimulering.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Frans in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Kapellen, prijs vertaling Frans Kapellen, vertaler Frans Nederlands Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Frans in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden