vertaler frans Stabroek

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Stabroek

Vertaler frans in Brasschaat (2930) - Christoph
Christoph
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
Grâce à ma formation en linguistique appliquée, qui comprend plusieurs cours de traduction, je suis compétent pour traduire vos textes du français ou de l'anglais vers un texte néerlandais courant, adapté à vos besoins. --- Thanks to my education in applied languages that included several translation courses, I can translate your texts from English or French to fluent Dutch, adapted to your needs.
Vertaler frans in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Vertaler frans in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben vertaler (taalkundige) van opleiding en ik heb een Master in vertalen. Ik heb overal een beetje gewoond en heb een echte passie voor taal en een beetje een talenknobbel. Ik spreek namelijk vijf talen, waarvan drie op moedertaalniveau.
Vertaler frans in Kalmthout (2920) - An
An
Kalmthout
Nieuw
Als beëdigd vertaler heb ik heel wat ervaring in vertalen van officiële documenten (diploma's, statuten, reglementen, notulen, uittreksels uit het bevolkingsregister..) Ook voor niet-juridische vertalingen, zoals websites, brochures,.. kunt u bij mij terecht. Graag bekijk ik samen met u hoe ik best van dienst kan zijn met vertalingen. Specialisatie: juridische vertalingen en financieel jargon.
Vertaler frans in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Vertaler frans in Antwerpen (2030) - Thierry
Thierry
Antwerpen
Nieuw
ik ben zeer geduldig en pas mij zeer goed aan aan de leeftijd, het niveau of de noden van de student...ik ben zeer communicatief en streng indien nodig...
Vertaler frans in Stabroek (2940) - Samantha
Samantha
Stabroek
Nieuw
Ik ben een licentiaat Engels die in haar vrije tijd graag een centje wil bijverdienen met het vertalen, verbeteren of schrijven van teksten. Ik heb geen voorkeur voor bepaald teksttypes of genres. Ook voor de tekstopmaak van essays of papers kan je bij terecht.
Vertaler frans in Kapellen-Glabbeek (3381) - Mees
Mees
Kapellen-Glabbeek
Nieuw
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhghhhbhbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbhhhjjnnnnhnnnnnhhnnnnjjjjnnnnnnnnnnnnnnnnn,kkkkkkkkkkkkkkkk
Vertaler frans in Ekeren (2180) - Jean
Jean
Ekeren
Nieuw
Als native Franstalige, die inmiddels 8 jaar in Vlaanderen woont, heb ik de laatste tijd met veel plezier verschillende vertaalopdrachten gedaan voor Belgische filmmakers. Ik dompel me graag onder in nieuwe verhalen en hou ervan op zoek te gaan naar de juiste stijl en woordkeuze die het meeste recht doen aan de intenties van de originele auteur. ( Vert Fr naar Nl, Nl naar Fr en Eng naar Fr )
Vertaler frans in Kalmthout (2920) - Patrick
Patrick
Kalmthout
Nieuw
Ik schrijf foutloos Nederlands en Engels. Ik heb ervaring in het nakijken van eindwerken, niet alleen op het gebied van spelling en grammatica, maar ook op het gebied van structuur. Ik heb zelf voor de krant geschreven, vertalingen gemaakt voor tijdschriften en veel verbeterwerk gedaan voor afstandsonderwijs.
Vertaler frans in Ekeren (2180) - Vicky
Vicky
Ekeren
Nieuw
Ik ben iemand die goed is in talen. Ik studeerde ze ook in mijn opleiding communicatiebeheer. Als leerkracht voor de anderstalige nieuwkomers, deed ik ook veel opleidingen rond taalontwikkeling en taalstimulering.
Vertaler frans in Brasschaat (2930) - Sophie
Sophie
Brasschaat
Nieuw
Ervaren taalleerkracht, maar ook ervaren schrijfster voor menig vakblad. Hiernaast begeleid en ondersteun ik elke leerling of student in zijn of haar schrijfproces.
Vertaler frans in Stabroek (2940) - Ansam
Ansam
Stabroek
Nieuw
Als de dochter van immigrante ouders, spreek ik meerdere talen. Naast mijn diensten in de apotheek heb ik ook als tolk gewerkt (arabisch-nederlands-engels. Hopelijk kan ik u iets aanbieden
Vertaler frans in Kalmthout (2920) - Merel
Merel
Kalmthout
Nieuw
Ik ben steeds sterk geweest in Nederlands en heb een voorliefde voor de Franse taal. Ik heb een deel van mijn stages in het Frans gedaan en heb hiervoor meerdere cursussen gevolgd om tot niveau B2 te komen. Ik heb voor mijn opleiding werkstukken moeten maken zowel in het Nederlands als Frans.
Vertaler frans in Kalmthout (2920) - Noa
Noa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
Nieuw
Na mijn opleiding tot conferentietolk ben ik gepassioneerd aan de slag gegaan als vertaler en tolk in bijberoep. Mijn moedertaal is Nederlands. Ik vertaal dan ook van het Duits en het Frans naar het Nederlands.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Frans in Stabroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Stabroek: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Stabroek, prijs vertaling Frans Stabroek, vertaler Frans Nederlands Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Frans in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden