schilder Roeselare

Ontdek talentvolle schilders in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Roeselare: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Ardooie (8850) - Freddy
Freddy
Ardooie
4.41/5 (17 reviews)
Ik kan schilderen en behangen . Allerhande herstelling zoals metselwerken , voegen .... . Ik ben een doe het zelver . Gezondheid tip top in orde . Voor mij is een afspraak een afspraak . Punctueel en stipt .
Schilder in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
4.85/5 (13 reviews)
Mijn volledige huis heb ik behangen na het volgen van een cursus schilderen en behangen. Ik ken de trucs om een ruimte perfect af te werken. Ik ben eveneens in het bezit van heel wat materiaal om het werk nauwkeurig uit te voeren. Ik werk voor de schilderwerken enkel tijdens de vakantieperiodes.
Schilder in Meulebeke (8760) - Jens
Jens
Meulebeke
4.78/5 (9 reviews)
Ik ben een schilder met ervaring. Voor kleine en wat grotere werken kan je bij mij terecht. Voor een perfect resultaat werk ik met professioneel materiaal.
Schilder in Kortemark (8610) - Christiaan
Christiaan
Kortemark
5/5 (9 reviews)
Schilderen is maar een onderdeel dat ik graag doe en kan, maar ook veel meer, plakken papier, daarom al gemeld een doe het zelver. Ik los ook altijd zelf alles op in me huis en buiten me huis.
Schilder in Izegem (8870) - Johan
Johan
Izegem
5/5 (4 reviews)
Door de jaren heen en nog altijd weten kinderen en familie , en straks ook de kleinkinderen mij te vinden voor de schilderwerkjes omdat ze weten dat het alleen goed genoeg is alsof het voor mezelf zou zijn. Nu ik met pensioen ben heb ik meer tijd en kan ik op die manier legaal iets bijverdienen.
Schilder in Hooglede (8830) - Bianca
Bianca Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hooglede
5/5 (2 reviews)
Ik ben beginnen schilderen als hobby, heb al enkele huisjes gekocht om helemaal op te doen en dan terug verkocht. Dus daar heb ik mij goed kunnen in uitleven. Dan heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en schilder nu al reeds anderhalf jaar in bijberoep. Heb enkele grote projecten gedaan van een grote klant, en daar de motivatie gevonden om er in verder te gaan. Nu ben ik volledig zelfstandig
Schilder in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Een kleurtje hier een kleurtje daar, iedereen komt vrolijk van een opgefrist interieur of exterieur, ervaring zat, namelijk verkoper van alle soorten topverf artikelen.
Schilder in Izegem (8870) - Sea
Sea
Izegem
4.0/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring schilder alle muren badkamer keuken slaapkamer kinderkamers trappen werven alles van schilderen ik kan doen met mijn materiaal of zonder mijn materiaal
Schilder in Roeselare (8800) - George
George Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Behind an coloured thing is a story. For nice looking of that thing is an detailed preparation and protection. For all this I'm ready to help
Schilder in Staden (8840) - Dirk
Dirk
Staden
Nieuw
Ik heb ervaring in schilder- en behangwerken opgedaan door te werken aan eigen woning en het renoveren/opfrissen van de woningen van kinderen/ouders en schoonouders. Laminaat leggen behoort ook tot de mogelijkheden. Verzorgde afwerking beloofd.
Schilder in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
Nieuw
Zelf hele huis geschilderd. Cursus gevolgd bij Colora om alles op een goeie en mooie manier te voltooien. Doe alles zoals voor 'mezelf. Alles wordt goed afgedekt. Living, ramen, plafonds.....meubelen....
Schilder in Roeselare (8800) - Andygerdy
Andygerdy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Klusjesman met ervaring, werk reeds meer dan 15 jaar in de bouwsector en metaal sector en hou van schilderwerk en klusbedrijf Om UW woning aangenamer te maken, klussen en renoveren zijn meer een hobby, contacteer mij vandaag nog.
Schilder in Hooglede (8830) - Pieter-jan
Pieter-jan
Hooglede
Nieuw
Ik volgde een twee tal jaar terug een basis cursus schilderen bij CVO VTI Brugge. Schuren, plamuren, afkitten, afplakken, primeren en schilderen zijn voor mij geen probleem.
Schilder in Hooglede (8830) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hooglede
Nieuw
Klusjesman met ervaring. Ik doe kleine of grote werken, alleen of samen met een kamerraad als het nodig is. Wil je uw badkamer vernieuwen, je keuken renoveren of allebei. Neem contact op en we kunnen de mogelijkheden bespreken.
Schilder in Izegem (8870) - Lorenz
Lorenz
Izegem
Nieuw
Al meerder jaren klus ik bij als schilder waar nodig natuurlijk. Doe dit niet dagelijks maar heb nog nooit klachten gehad van mijn werk. Aangezien ik schoonmaker ben van beroep probeer ik ook altijd alles netjes achter te laten ;-)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel tof initiatief, je vindt klussers die bepaalde werken kunnen uitoefenen bij de mensen in de buurt.zal hier zeker nog meer van gebruik maken ”
Arthur
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Kurt
“ Er waren voldoende reacties op mijn advertentie en de interface werkt heel goed. ”
Kazim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Roeselare: geëvalueerd met 4.78 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Roeselare, plafond schilder Roeselare, prijsofferte schilderen Roeselare, schilderwerken Roeselare, behnangwerken Roeselare prijs schilderwerken Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Roeselare

schilderwerken - Behanger/schilder - Klussen - Schilder in Roeselare (8800)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden