schilder Roeselare

Ontdek talentvolle schilders in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Roeselare: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Oekene (8800) - Niek
Niek
Oekene
4.92/5 (63 reviews)
Jarenlange ervaring , schilderen plamuren en behangen, alles wat binnenafwerking is, ik kan me verplaatsen in de ruime omgeving van roeselare tot aan de kust en werk stofvrij met materiaal van festool.
Schilder in Ardooie (8850) - Freddy
Freddy
Ardooie
4.41/5 (17 reviews)
Ik kan schilderen en behangen . Allerhande herstelling zoals metselwerken , voegen .... . Ik ben een doe het zelver . Gezondheid tip top in orde . Voor mij is een afspraak een afspraak . Punctueel en stipt .
Schilder in Roeselare (8800) - Hubert
Hubert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
4.0/5 (4 reviews)
Alles Wat uw wil Klein groot Alles Wat geschildert kan woorden Ervaring heb ik niet veel wel oog voor details Heb het wel niet ene keer gedaan maar professionalist Ben ik zeeker niet want daar voor heb ik wel veel ervaring nodig ;p
Schilder in Hooglede (8830) - Bianca
Bianca Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hooglede
5/5 (2 reviews)
Ik ben beginnen schilderen als hobby, heb al enkele huisjes gekocht om helemaal op te doen en dan terug verkocht. Dus daar heb ik mij goed kunnen in uitleven. Dan heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en schilder nu al reeds anderhalf jaar in bijberoep. Heb enkele grote projecten gedaan van een grote klant, en daar de motivatie gevonden om er in verder te gaan. Nu ben ik volledig zelfstandig
Schilder in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Een kleurtje hier een kleurtje daar, iedereen komt vrolijk van een opgefrist interieur of exterieur, ervaring zat, namelijk verkoper van alle soorten topverf artikelen.
Schilder in Roeselare (8800) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Niet alleen de schilderwerken, maar ook alles wat erbij hoort kan ik voor u uitvoeren (zoals de voorbereidende werken: afschuren, afplakken, afschermen). Ook kitwerken behoren tot de mogelijkheden.
Schilder in Roeselare (8800) - George
George Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Behind an coloured thing is a story. For nice looking of that thing is an detailed preparation and protection. For all this I'm ready to help
Schilder in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
Nieuw
Zelf hele huis geschilderd. Cursus gevolgd bij Colora om alles op een goeie en mooie manier te voltooien. Doe alles zoals voor 'mezelf. Alles wordt goed afgedekt. Living, ramen, plafonds.....meubelen....
Schilder in Roeselare (8800) - Andygerdy
Andygerdy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Klusjesman met ervaring, werk reeds meer dan 15 jaar in de bouwsector en metaal sector en hou van schilderwerk en klusbedrijf Om UW woning aangenamer te maken, klussen en renoveren zijn meer een hobby, contacteer mij vandaag nog.
Schilder in Beveren-Leie (8791) - Kenneth
Kenneth
Beveren-Leie
Nieuw
Ik heb gestudeerd voor schilder heb daar ook heel wat werkervaring in. Ik doe thuis alle schilderwerken zelf. Ik heb oog detail en kwaliteit werk ook proper.
Schilder in Oekene (8800) - Daniel
Daniel
Oekene
Nieuw
Ik heb jaren lang in de bouw gewerkt al schrijnwerker , schilder behanger en jaren als klusjesman gewerkt in de voeding .(reparaties uitvoeren in de groot-winkels .
Schilder in Roeselare (8800) - Mohamed
Mohamed
Roeselare
Nieuw
Wij zijn professionele , snel , proper , en goed koop Wij gebruiken internet modellen to kiezen de best en de laatste model Nog zeer vriendelijke. .
Schilder in Oekene (8800) - Edris
Edris
Oekene
Nieuw
Ik ben edries Ik heb bouwkunde gestudeerd en ik ben verantwoordelijk voor de realisatie van het bouwactiviteiten. Ik heb verschillende woningen gerenoveerd
Schilder in Oekene (8800) - Khadim
Khadim
Oekene
Nieuw
Hshshshdhesnnz sjdbdid wjwbdhz shzbsbsu dhebebhe ehebrbr hdbdhdudv shsvdvs susbsjs sjsbbbsd sjsbsudhd dudvrudg susvzusve sisixbdb ejeveue sjsjdjdjdudbd sjd e djdbeidhd djdbr dus rid d sudbdud dudh rhr rurbrurbrurh
Schilder in Oekene (8800) - Keavin
Keavin
Oekene
Nieuw
Ik doe alle schilderwerken binnen en buiten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schilders in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het een fantastisch initiatief. Vind maar die kleine werkjes wil uitvoeren. ”
Pierre
“ 1e maal dat ik hulp vraag via een site. Dit is heel positief verlopen! Bedankt! ”
Yvan
“ Ik heb een super goede schilder gevonden dankzij jullie. Heel goede, betrouwbare website. Ik maak reclame voor jullie! ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Roeselare: geëvalueerd met 4.76 door 91 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Roeselare, plafond schilder Roeselare, prijsofferte schilderen Roeselare, schilderwerken Roeselare, behnangwerken Roeselare prijs schilderwerken Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan schilder in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden