schilder Brugge

Ontdek talentvolle schilders in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Brugge: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Brugge (8000) - Dany
Dany
Brugge
4.96/5 (46 reviews)
Ik kan schilderen valse plafonds plaatsen gyproc wanden en plafonds uitplamuren contactdozen monterennieuwe spitsen plaatsen en heb het nodige materiaal
Schilder in Brugge (8000) - Frederic
Frederic Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (8 reviews)
Schilderwerken geven me veel voldoening. Dat een likje verf zo een groot resultaat geeft aan de look van je huis. Met oog voor detail breng ik schilderprojecten tot een goed einde.
Schilder in Brugge (8000) - Philippe
Philippe
Brugge
5/5 (5 reviews)
Ik ben een "beginnende" klusjesman. Heb zowat de knowhow van alles met uitzondering van elektriciteit en tuinieren. Deze twee laatste zijn, met uitzondering van gras afrijden en een stekker in het stopcontact steken, niet mijn ding. Ik heb voornamelijk kennis van meubelen samenstellen en herstellen, schilderen en klussen.
Schilder in Brugge (8000) - Joris
Joris
Brugge
5/5 (5 reviews)
Kleinere schilderwerken zie ik zeker en vast zitten, voor de grotere werken heb ik spijtig genoeg geen tijd. Werk uiterst nauwkeurig en heb oog voor detail.
Schilder in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Kleine schilderwerken zijn een groot plezier voor mij, zelf heb ik al veel ervaring met het schilderen van kozijnen binnenmuren en kaleien. Heeft u een klein schilderwerk en u ziet het zelf niet zitten mag u mij gerust contacteren.
Schilder in Brugge (8000) - Andrzej
Andrzej Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (4 reviews)
More than 30 years of experience as a painter for business and pivate clients. I'm able to paint using couple of technologies including as roller painting, spray etc.
Schilder in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb 3 jaar in bouwsector gewerkt. Mijn broer heeft een rennovatie bedrijf in brussel en ik hen 3 jaar bij hem gewerkt. we hebben veel huizen gerennoveerd!
Schilder in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (2 reviews)
Voor al uw schilderwerken zowel binnen als buiten bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk nauwkeurig en net en na de werken wordt alles mooi teruggeplaatst.
Schilder in Brugge (8000) - Filip
Filip
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaringen in schilderwerken binnen en buiten. Ik doe GEEN halve werken. Ik ben een stille werker die voort doet. Als ik een opdracht krijg, wil ik die EERST Zien, dan beslis ik pas.
Schilder in Brugge (8000) - Thomas
Thomas
Brugge
Nieuw
Ik heb mijn moeder haar huis voledig geschilderd dus ik heb wel wat ervaring ik ben ook bereid voor bij te studeren als schilder zodat ik hier later mijn beroep kan van maken het presteren van mooi werk is een streef punt
Schilder in Brugge (8000) - David
David
Brugge
Nieuw
Ben zelfstandig geweest in schilderwerken , kan schilderen een kraan veranderen kan een keuken zetten kan van alles doen zolang bv als ik niet kan uitvoeren zo ik het niet aan begingen
Schilder in Brugge (8000) - Rudi
Rudi
Brugge
Nieuw
Schilderwerk, ramen en deuren, binnenmuren, alles zorgvuldig, afshermen van uw goederen, opkuisen nadien en alles terug plaatsen zoals oorspronkelijk, ook tijdens uw vakantie.
Schilder in Brugge (8000) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Ik beschik over alle materialen zoals schuurmachines, en heb reeds 35 jaar ervaring in schilderen en decoratie. Ik werk altijd alsof het voor mijn eigen huis zou zijn.
Schilder in Brugge (8000) - Massimo
Massimo
Brugge
Nieuw
Zelf heb ik schilderen gevolgd in vti brugge voor 1 jaardje in fijn schilderen ben ik niet zo goed in maar doe het zelf heel erg graag voor te doen met anderen
Schilder in Brugge (8000) - Ingrid
Ingrid
Brugge
Nieuw
Dit doe ik al jaren... ik heb ervaring in zowel schildere als binnenhuisinrichting... Ik ben ook kunstschilder en maak meestal heel kleurrijke panelen in acryl of olieverf op doek...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel tof initiatief, je vindt klussers die bepaalde werken kunnen uitoefenen bij de mensen in de buurt.zal hier zeker nog meer van gebruik maken ”
Arthur
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Kurt
“ Er waren voldoende reacties op mijn advertentie en de interface werkt heel goed. ”
Kazim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 79 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Brugge, plafond schilder Brugge, prijsofferte schilderen Brugge, schilderwerken Brugge, behnangwerken Brugge prijs schilderwerken Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen schilder in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Brugge

Papier verwijderen, behangen en schilderen - Kamer in orde zetten - Schilder algemeen - Klussen - Schilder in Brugge (8000) - Schilderen en decoreren van kinderkamer
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden