schilder Hasselt

Ontdek talentvolle schilders in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Hasselt: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
Schilderwerken is altijd onze basis geweest. We zijn begonnen met kleine schilderwerken en zo zijn we verder opgegaan tot volledige renovaties werken en opfrissingen. Contacteer ons snel voor een vrijblijven offerte voor uw schilderwerken.
Schilder in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Schilderen is een kunst. Immers dat ziet iedereen en het valt dadelijk op indien het niet goed is gedaan. Ik werk steeds professioneel en steeds ordelijk.
Schilder in Kuringen (3511) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuringen
4.0/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Jan en 43 jaar. Daar ik in mijn dagelijkse hoofd job onderhoud van gebouwen doe kom ik heel regelmatig in aanraking met schilder werken. Ik ben iemand die nauwkeurig, zorgvuldig en met respect voor zijn omgeving werkt. Ik heb een stelling ter beschikking en het nodige materiaal voor een degelijke afwerking te bekomen.
Schilder in Alken (3570) - Kristof
Kristof
Alken
5/5 (2 reviews)
Als zoon van een professionele schilder blijft de passie voor het vak. Mijn ervaring, perfectionisme en oog voor detail zorgen ervoor dat niets me te veel is. Kwaliteit aan de eerlijkste prijs primeert. Rekening houdend met je persoonlijke wensen bekijken we eerst alle mogelijkheden in de wondere wereld van het schilderen. Na een correct advies kan jij dan beter beslissen wat jouw het beste past.
Schilder in Hasselt (3500) - Abdou
Abdou Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik ben voornamelijk gespecialiseerd binnenhuis in het schilderen van muren en plafonds. En dit alles met oog voor detail. Afwerking staat hierin centraal! Bijkomend heel wat ervaring in afkitting.
Schilder in Alken (3570) - Matthias
Matthias
Alken
Nieuw
Meer dan voldoende schilderervaring, zowel binnen als buiten (exclusief gevels). Schilderen van hekwerk, muren, plafonds, houten ramen, sectionaal poorten
Schilder in Hasselt (3500) - Rudi
Rudi
Hasselt
Nieuw
Klusjesman met veel ervaring in Schilderwerken binnen en buiten Tuinieren algemeen,ook haagscheren. Kleine klussen doe ik ook, Verhuizen ... Ik heb 30 jaar ervaring met honden en wil eventueel wel oppassen of wandelen als jullie werken of weggaan.
Schilder in Hasselt (3500) - Vladislav
Vladislav
Hasselt
Nieuw
Klusjesman met jarenlange ervaring. Ik voer allerlei kleine werken en herstellingen uit tegen scherpe prijs. Ik werk accuraat, snel en ben betrouwbaar.
Schilder in Hasselt (3500) - Kevin
Kevin
Hasselt
Nieuw
Klusjesman met 7 jaar ervaring voor al je schilder en gyproc werken regio hasselt tevens ook allerlei klusjes zoals schilder en gyproc werken plinten laminaat kleine stukadoor werken ook tevens tegelwerken
Schilder in Kuringen (3511) - Merle
Merle
Kuringen
Nieuw
Mijn interesse in schilderen was al aanwezig op jonge leeftijd. Zo heb ik diverse schilderklussen achter de rug bij vrienden, kennissen , familie,... Geleerd door mijn vader en ook verschillende stageplaatsen binnen mijn vakgebied ( Interieurvormgever ) is mijn kennis gegroeid. Ook voor andere klussen kan je mij altijd bereiken!
Schilder in Hasselt (3500) - Zena
Zena
Hasselt
Nieuw
sddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddsd
Schilder in Hasselt (3500) - Seyed
Seyed Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Klusjesman met 10 jaar ervaring. Ik doe zowel kleine als grote klusjes. Ik maak gratis offertes en heb een uitstekende prijs-kwaliteit. Bij mij zult u altijd content zijn met het prachtige eindresultaat.
Schilder in Hasselt (3500) - Ben
Ben
Hasselt
Nieuw
heb je nog schilderwerken te doen en kom je een paar handen te kort? Contacteer me dan en ik kom mee helpen met het verven van de desbetreffende ruimte.
Schilder in Hasselt (3500) - Amanda
Amanda
Hasselt
Nieuw
Mijn man en ik hebben al jaren ervaring met schilderwerken, en graag helpen wij jullie met jullie klusjes te uitvoeren, ook jullie droom werkjes, kunnen wij ze maken. Contacteer mij voor een vrijblijvend offerte Mvg Amanda
Schilder in Hasselt (3500) - Ahmed
Ahmed
Hasselt
Nieuw
Op lagere scholen, waar ik heb gewerkt, moest ik vaak muren in de klaslokalen verwen met verschillende soorten verf. Onder andere heb ik rekken, hekjes (van hout, aluminium en andere materialen) en dergelijke geschilderd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel tof initiatief, je vindt klussers die bepaalde werken kunnen uitoefenen bij de mensen in de buurt.zal hier zeker nog meer van gebruik maken ”
Arthur
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Kurt
“ Er waren voldoende reacties op mijn advertentie en de interface werkt heel goed. ”
Kazim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Hasselt: geëvalueerd met 4.2 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Hasselt, plafond schilder Hasselt, prijsofferte schilderen Hasselt, schilderwerken Hasselt, behnangwerken Hasselt prijs schilderwerken Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen schilder in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Hasselt

Tuinhuis montage - Opknappen voordeur - Verven living - Schilder gezocht voor plafond living - Schilderen van minstens 1 slaapkamer - Schilder - verven plafond appartement wegens waterinsijpeling - Klusjesman - Behangen van 2 muren - Trap schuren en verven - Schilderen halletje appartement - Schilderwerken voor een plafond - Schilderwerken - Schilderen - vervangen van versleten boiler - Schilderen appartement - ramen verven - schilderrren - Klussen - Schilder - Klussen - Schilder in Hasselt (3500) - gang en traphal - terrasmuren - behangwerken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden