muziekles Nijlen

Hulp voor muziekles in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Nijlen

Muziekles in Beerzel (2580) - Wendy
Wendy
Beerzel
5/5 (4 reviews)
Wil je muziek leren maar je weet niet of het wel iets voor jou is. Ik kan jou de basis van drummen en gitaar leren. Ik heb veel geduld en voor je het weet kan je al aan de slag met een paar noten. Of lekker meedrummen op een liedje. Aarzel niet om mij te contacteren.
Muziekles in Hallaar (2220) - Pieter
Pieter
Hallaar
5/5 (1 reviews)
Ik ben Pieter reeds 20 jaar een professionele muzikant/gitarist en producer. Ik heb naast een master diploma gitaar, jazz en lichte muziek ook een pedagogisch diploma. Ik beheers vele muziekstijlen: jazz, rock, klassiek, singer songwriter, fingerpicking, blues enz... Ik ben een gepassioneerd lesgever die op een heel persoonlijke manier te werk gaat.
Muziekles in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Ik doe al sinds mijn 7 jaar muziekschool. Als 2e instrument heb ik op mijn 12 jaar gekozen voor piano. (1e instrument is fagot). Ik kan dus gerust en met veel plezier lesjes notenleer en piano geven. Of je nu al een beetje kent van piano of helemaal nog niets, samen zullen we ervoor zorgen dat je die leuke liedjes die je al lange tijd wilde spelen, vlotjes zal kunnen laten horen aan je vrienden!
Muziekles in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Muziekles in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Ervaring: Gitaar: - 10 jaar klassiek - 7 jaar begeleiding (akkoorden) - 2 jaar Jazz Piano: - 3 jaar klassiek Voor de lessen kan ik muziek theorie geven, piano akkoorden en voor gitaar klassiek en akkoorden.
Muziekles in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Lier
Nieuw
Ik heb 6 jaar pianoles gevolgd aan de stedelijke academie in Brugge en hou nog altijd enorm van dit instrument. Ondertussen beëindig ik nu ook mijn tweede jaar cello. Muziek was altijd al een waardevol deel van mijn leven en dat zal het ook altijd blijven.
Muziekles in Pulle (2243) - Steven
Steven
Pulle
Nieuw
Stijl en niveau van de lessen zijn afhankelijk van de leerling. De ene wil zingen en zichzelf kunnen begeleiden, de ander wil leren improviseren. Blues, jazz, rock, funk, soul, fusion, flamenco, hip hop, mambo, reggae, folk, bossa, disco, ska, samba, tango, klassiek, pop... geen enkel probleem, waar het om gaat is dat je plezier hebt in het spelen. Ik geef les op locatie of bij mij thuis.
Muziekles in Vorselaar (2290) - Camille
Camille
Vorselaar
Nieuw
In de lagere school ben ik gestart met notenleer waarbij ik als instrument piano koos. Ondertussen speel ik vooral piano in mijn vrije tijd en kies ik muziek die ik zelf leuk vind. Ik ben een zeer geduldig persoon en wil graag samen met jou de juiste aanpak vinden om dit mooie instrument te leren spelen.
Muziekles in Lier (2500) - Assunta
Assunta
Lier
Nieuw
Ik begeleid je heel graag in je avontuur waar je je zangstem kan ontplooien en jezelf kan zijn met mij als jou zangcoach! Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring op podium als zangeres.
Muziekles in Lier (2500) - Emran
Emran
Lier
Nieuw
I can play tabla very wel and also rabab and I love to lissten music but I can't sing .It's bed some time I try but I can't I have to learn I try to my best
Muziekles in Zoersel (2980) - Arthur
Arthur
Zoersel
Nieuw
Ik speel al 7 jaar gitaar, ukulele en piano. ik heb in verschillende groepen gespeeld en meerdere mensen aangestoken tot de muziekwereld. mijn voornaamste ervaring komt uit de praktijk maar ik heb ook een base van theorie.
Muziekles in Koningshooikt (2500) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Koningshooikt
Nieuw
Binnen mijn lessen vertrek ik steeds vanuit de interesse van de muzikant. Niets is zo leuk dan muziek spelen die je zelf graag hoort en kent. Aangevuld met bijpassende oefeningen help ik je om het meest optimale niveau van techniek en genot te bereiken. Niet enkel pianisten kunnen bij mij terecht. Speel je een ander instrument maar wil je graag extra lessen notenleer? Ik help je graag!
Muziekles in Hallaar (2220) - Jesse
Jesse
Hallaar
Nieuw
Jarenlange ervaring in zowel klassiek als pop/rock. Dit zowel solo als begeleiding. Van een beginner die nog niets kan tot een meer ervaren persoon, allemaal welkom!
Muziekles in Wommelgem (2160) - Chayenne inse c
Chayenne inse c
Wommelgem
Nieuw
Ik ben al van kinds af aan bezig met zingen. Iedereen heeft me meermaals gevraagd mee te doen met ‘the voice’ maar kies hier niet voor. Ik haal er plezier uit omdat ik ervan geniet om je stem als een instrument te zien! Ik wil dit kunnen overbrengen bij andere maar wil zeker geen ‘fame’ rond me
Muziekles in Ranst (2520) - Wout
Wout
Ranst
Nieuw
Ik heb mezelf geleerd om gitaar en drum te spelen. Ik geniet er van om met muziek bezig te zijn. Daarnaast werk ik als leerkracht in het secundair onderwijs. Deze 2 interesses combineren is voor mij de ideale combinatie!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Nijlen, privé leraar muziek Nijlen, muziek leren spelen Nijlen, muziekles volwassenen Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden