taalles Gentbrugge

Hulp voor taalles in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Gentbrugge

Taalles in Gentbrugge (9050) - Anne
Anne
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Taalles in Gentbrugge (9050) - Suzanne
Suzanne
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben tweetalig Engels-Nederlands opgevoed. Verder help ik ook graag nieuwkomers om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen want dit is alles behalve gemakkelijk.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Ivetta
Ivetta
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben een passie voor Frans, en dat geef ik graag door. Mijn diploma als Master in de Meertalige Communicatie in Frans heeft me een grondige expertise geleverd, die ik kan gebruiken om de taal te onderwijzen. Ik ben voorstander van de praktische aanpak, waarbij je niet uren aan een stuk regeltjes en vervoegingen vanbuiten leert.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als docent en onderzoeker werk ik dagdagelijks met studenten en lerenden. Eerder dan een vakexpert, omschrijf ik me vooral als ondersteuner van die leerprocessen. Met een Certificaat C2 (English Council) en doorwinterde fan van het Nederlands, ben ik zeker dat ik een meerwaarde kan betekenen in het ondersteunen en bijwerken van deze talen (en andere zaken) uit de lagere school of de 1ste graad SO.
Taalles in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Spreek perfect Nederlands (moedertaal), Frans en Engels. Schrijf perfect Nederlands en Engels, Frans gaat. Kan je helpen bij de lessen, oefeningen. Samen een mondje andere taal spreken kan ook. Oefenen baart kunst!
Taalles in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef momenteel Nederlandse les aan anderstalige jongeren. Daarnaast ben ik tweetalig opgevoed. Engels is mijn moedertaal. Ik hou van les geven en kennis te delen met anderen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Gentbrugge (9050) - Erika
Erika
Gentbrugge
Nieuw
Ervaring gecombineerd met geduld, veel enthousiasme en humor ... daarmee overtuig ik zelfs de allerkleinste 'taalknobbel' ;-) Als taallesgever doorliep ik in binnen- en buitenland alle niveaus (BSO tot hoger onderwijs), alle domeinen (algemeen tot vakspecifiek) en alle leeftijden (12 tot volwassenenonderwijs) met telkens even veel plezier ... voor beide partijen.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Gentbrugge
Nieuw
Mijn Nederlands is goed, ik ben nogal zorgvuldig met correct taalgebruik, en ook Engels spreek ik al vele jaren, so when you're not too advanced in English, I'm sure I can help to move forward.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben 24 jaar en student diergeneeskunde. Hiernaast ben ik tolk op evenementen. Ik heb ervaring in bijles geven tot het 5e middelbaar. Engels en Frans zijn mijn specialiteiten.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Fanny
Fanny
Gentbrugge
Nieuw
Si vous désirez apprendre une langue, c’est l’exercice qui compte! Try try try! Je peux vous aider avec le néerlandais, anglais, espagnol et le grec.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Nina
Nina
Gentbrugge
Nieuw
Na mijn studies werkte ik 1,5j in Frankrijk als gids in Stade De France (nationaal stadion). Ik gaf er rondleidingen in het Nederlands, Frans, Engels en Duits voor bedrijven, toeristen en scholengroepen. Vooral wie wat hulp kan gebruiken bij mondelinge vaardigheden, kan ik op weg zetten naar een vlotter gesprek in het Frans of Engels.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Gentbrugge
Nieuw
Beroepshalve ben ik vaak bezig met het opstellen van verslagen. Ik ben dan ook goed in de Nederlandse taal. Graag houd ik me bezig met les geven en al zeker in de Nederlandse taal want deze is eigenlijk een pak gemakkelijker dan doorgaans wordt aangenomen.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Ali
Ali
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben half spaans (mama) en half marokkaan (Pa) geboren en opgegroeid in Barcelona, Spanje. Dus dankzij deze mix, spaans, catalaans en arabisch zijn mijn moedertalen. Ik ben altijd goed geweest in Engels, en heb 1 jaar in Los Angeles gewoont met mijn ex vriendin.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Julie
Julie
Gentbrugge
Nieuw
Gediplomeerde leerkracht met 7 jaar ervaring in het lager onderwijs. Zowel traditioneel, methode -als buitengewoon onderwijs. Ook gewerkt in internationale scholen (Cambodia en Australië) waar men Engels als voertaal gebruikt.
Taalles in Gentbrugge (9050) - Van damme
Van damme
Gentbrugge
Nieuw
Ik genoot een opleiding journalistiek. Mijn inzicht en kennis in de Nederlandse taal is dus perfect. Ik heb al verschillende kinderen bijles gegeven. Door mijn jarenlange ervaring als scoutsleider, weet ik hoe ik moet omgaan met kinderen. Ik vind het een plezier om hen slimmer en wijzer te maken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Gentbrugge: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Gentbrugge, taalleraar Gentbrugge, op zoek naar een taalleraar Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie taalles in Gentbrugge

Frans - Bijles frans voor 1 middelbaar A stroom - Nederlands verbeteren - Nederlands voor anderstaligen - Engels bijleren - Engels bijleren - Nederlands voor anderstaligen - Prive lessen spaans - Nederlands voor anderstaligen - Bijles Frans - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Nederlands - lessen nederlands - bijles spaans
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden