bijles Brecht

Hulp voor bijles Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Brecht

Bijles in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Ken
Ken
Sint-job-in-'t-goor
4.91/5 (23 reviews)
Ik ben afgestudeerd als industrieel ingenieur IT en heb een uitgebreide kennis van wiskunde en IT-vakken. In het werkveld ben ik bezig met programmeren. Maar het gene waar ik het meeste voldoening uit haal is iemand echt te kunnen helpen door dingen op een andere manier uit te leggen. Er is niets toffer dan iemand verbaast zien kijken omdat ze het echt door hebben!
Bijles in Brecht (2960) - Samuel
Samuel
Brecht
5/5 (14 reviews)
Ik ben Samuel. Ik ben afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde aan het sint michielscollege brasschaat en geef met plezier bijlessen voor wiskunde. Ik heb me verder gespecialiseerd in vastgoed.
Hanna is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Malle (2390) - Hanna
Hanna
Malle
5/5 (11 reviews)
Ik ben afgestudeerd als leerkracht wiskunde-informatica en heb ook een master in de onderwijswetenschappen. Ondertussen geef ik al een aantal jaar bijles aan jongeren, voornamelijk van de middelbare school (eerste en tweede graad). Als je dus moeilijkheden hebt met wiskunde/informatica, dan wil ik je graag hierbij helpen!
Bijles in Brecht (2960) - Silke
Silke
Brecht
5/5 (11 reviews)
Als leerkracht wiskunde wil ik u graag begeleiden dankzij mijn doelgerichte, vriendelijke aanpak. Hierdoor zorg ik ervoor dat u de lessen, toetsen en examens vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan! Ik heb me doorheen mijn opleiding gespecialiseerd in dyscalculie en heb als bijlesleerkracht al heel wat ervaring opgebouwd.
Bijles in Malle (2390) - Lotte
Lotte
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, chemie, fysica en biologie (wetenschapsvakken) aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
Bijles in Brecht (2960) - Anouk
Anouk
Brecht
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs geef ik reeds bijles aan kinderen van de basisschool. Ik kan helpen bij wiskunde, Nederlands, Frans, leren leren,... Van eerste tot en met zesde leerjaar.
Bijles in Brecht (2960) - Liesbeth
Liesbeth
Brecht
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs geef ik bijles in alle leervakken van het basisonderwijs. Naargelang de methodes van de school, het niveau van het kind, ... pas ik mijn werkwijze aan.
Bijles in Brecht (2960) - Sofie
Sofie
Brecht
Nieuw
Hallo ik ben sofie. Ik ben leerkracht lager onderwijs in het weekend en in de vakanties wil ik graag een centje bijverdienen. Zo heb ik al een aantal jaren ervaring als monitor, babysit, animator,...
Bijles in Brecht (2960) - Keyo
Keyo
Brecht
Nieuw
Ik studeer chemie aan de universiteit van Antwerpen in het 3 de jaar. In het middelbaar hen ik techniek wetenschappen gestudeerd aan het mariagaarde instituut. Ik heb dus zeker mijn portie wetenschappen en wiskunde gehad.
Bijles in Brecht (2960) - Ricko
Ricko
Brecht
Nieuw
Heb ik altijd in het tso gezeten en na een kleine opfrissing ben ik zo terug mee. Buiten het schriftelijke dan ik met alles helpen
Bijles in 'S Gravenwezel (2970) - Shiana
Shiana
'S Gravenwezel
Nieuw
Dit zijn vakken dat voor mij zeer snel gaan en altijd snel te leren en begrijpen waren. Wanneer vriendinnen hulp nodig hebben help ik ze ook vaak aan de hand van op mijn manier uit te leggen.
Bijles in Malle (2390) - Jan
Jan
Malle
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs, met extra interesse en aanleg voor wiskunde. Ik heb ook reeds enkele jaren ervaring met bijles geven. Ik werk het liefst bij mij thuis, maar kom eventueel ook op verplaatsing.
Bijles in Wuustwezel (2990) - Jill
Jill
Wuustwezel
Nieuw
Hoi, ik ben Jill. Ik hou van wiskunde en vind het leuk om anderen hierbij te helpen. Ik heb ervaring door familie bijles te geven (zowel taken nakijken als formules en dergelijke uitleggen).
Bijles in Brecht (2960) - Vera
Vera
Brecht
Nieuw
Ik kan jongeren in het lager onderwijs goed bijstaan. Ik ben daar ook meerdere jaren zorgjuf geweest. De eerste graad van het secundair onderwijs gaat ook prima voor wiskunde.
Bijles in Malle (2390) - Ayse
Ayse
Malle
Nieuw
Ik heb een diploma leerkracht secundair onderwijs in al de wetenschappelijke vakken en geef ondertussen al drie jaar les. Met ervaring in het buitenland, deel ik mijn kennis graag met de nieuwe jeugd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Brecht: geëvalueerd met 4.98 door 60 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Brecht, bijlessen Brecht, huiswerkbegeleiding Brecht, studiebegeleiding Brecht, thuisbegeleiding Brecht, bijles aan huis Brecht, bijles prijs Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden