poetsvrouw Willebroek

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Willebroek

Poetsvrouw in Boom (2850) - Joy
Joy
Boom
4.6/5 (10 reviews)
Dag, Ik werk al 2 jaar als schoonmaakster. Ik wil bij verdienen en ik heb genoeg motivatie om deze werk te doen. Mijn klanten waren allemaal tevreden op mijn prestaties en ze hebben veel vertrouwen dat ik mijn werk goed doe als ze er of niet is. Joy,
Poetsvrouw in Puurs (2870) - Elke
Elke
Puurs
5/5 (3 reviews)
Ik heb in de week nog enkele uurtjes vrij om u uit de nood te helpen met poetsen.Ik heb als vaste job een tijdje gewerkt als huishoudhulp.Ik heb oog voor detail en ken de knepen van het vak.Ik werk alle dagen van 6u tot 12u
Poetsvrouw in Londerzeel (1840) - Elke
Elke
Londerzeel
5/5 (3 reviews)
Van beroep ben ik huishoud hulp en help graag mensen die aan hun dagelijkse taken niet komen.ik kan gerust een paar taken overnemen. Zodat je wat meer tijd hebt
Poetsvrouw in Blaasveld (2830) - Sharry
Sharry
Blaasveld
5/5 (2 reviews)
Ik werk als vaste poetsvrouw al enkele jaren bij Imens. Hier werk ik ook samen met mindervaliden en mentale stoornissen. Mensen helpen is mijn passie in welk opzicht dan ook.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Natasja
Natasja
Boom
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik heb een periode als thuishulp gewerkt en daardoor ben ik het gewoon om tegen de tijd te strijken. Ik heb een rijbewijs en een eigen wagen. Indien u eens hulp nodig hebt wegens omstandigheden mag u me altijd iets laten weten. Groetjes
Poetsvrouw in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Naast relevante ervaringen en passende opleidingen ben ik een aangename persoonlijkheid . Die woonachtig is te Ruisbroek en niet afhankelijk is van het openbaar vervoer. Ik werk netjes volgens de wensen van de klant. Bij interesse had ik graag van u gehoord. Mvg N.B.
Poetsvrouw in Hombeek (2811) - Caroline
Caroline
Hombeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een kei in poetsen en help u met plezier bij de schoonmaak van uw woning. Ik heb een wagen ter beschikking en kan mij makkelijk verplaatsen.
Poetsvrouw in Kapelle-op-den-bos (1880) - Annemie
Annemie
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Hello Ik werk al meer dan 10 jaar als huishoudhulp ik heb dus veel ervaring in de poest ik ben een sociaal iemand ben altijd stip op tijd ik hou van netheid in huis ik heb ook een rijbewijs b hulp nodige laat mij zeker weten
Poetsvrouw in Willebroek (2830) - Ann
Ann
Willebroek
Nieuw
Hoi, ik werk als huishoudhulp en poets en strijk enorm graag. Ik ben zelf van willebroek, en maak gebruik van fiets en openbaar vervoer. Strijk kan u brengen en komen halen.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Daphne
Daphne
Boom
Nieuw
hallo, ik heb vroeger als vakantiewerk altijd gaan schoonmaken. nu ik alleen woon vind ik het wel belangrijk dat alles proper is heb zelf ook 3 katten. heb je weinig tijd mag je altijd iets laten weten.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Christy
Christy
Boom
Nieuw
hey, ik heb vroeger even gewerkt als schoonmaakster en afwasser halftijds. ik ben niet schuw om de handen veel te maken. ik ben steeds bereikbaar.. laat me snel iets weten
Poetsvrouw in Blaasveld (2830) - Enes
Enes
Blaasveld
Nieuw
Help altijd mijn moeder met het schoonmaken van ramen dus heb al ervaring, huis en appartement schoonmaken kan ik goed als alle benodigdheden er zijn zoals stofzuiger etc. auto schoonmaken kan ik heel goed doe dit elke week.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Martine
Martine
Boom
Nieuw
Ik heb jaren ervaring in poetsen, buitenshuis en ook bij mij thuis. Ik haal veel voldoening uit poetsen en vind het fijn om een huis/appartement proper achter te laten als ik naar huis ga. Ik ben een perfectionist.
Poetsvrouw in Reet (2840) - Franky
Franky
Reet
Nieuw
Ik ben een persoon die houd van orde en netheid voor zowel bij mezelf als bij anderen. Dit kan zijn voor het schoonmaken van een huis, appartement, leegmaken en opruimen van huizen, magazijn, garage, bedrijf of tuin. Dit doe ik met plezier.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Petra
Petra
Boom
Nieuw
Heb 17 jaar gewerkt voor een bedrijf gespecialiseerd in schoonmaakartikels. Ik weet er veel van maar doe het ook graag. Dus mocht je hulp zoeken kom ik je met plezier een gabdhe helpen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Willebroek: geëvalueerd met 4.94 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Willebroek, kuisvrouw Willebroek, ruitenwasser Willebroek, glazenwasser Willebroek, poetsdienst Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Willebroek zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een kuisvrouw Willebroek in dienst. Maar hoe vindt u de perfecte poetshulp in Willebroek? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Willebroek langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw poetsvrouw in Willebroek elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan uw noden. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw agenda. Onze kuisvrouwen in Willebroek zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. Naargelang uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw inplannen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Willebroek langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Willebroek allemaal doen?

Een poetsvrouw in Willebroek mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Willebroek kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw poetshulp in Willebroek ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Willebroek aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Willebroek mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Willebroek?

Hoeveel een poetsvrouw in Willebroek kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist wenst. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van meerdere poetshulpen in Willebroek. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Willebroek
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Willebroek?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Willebroek! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Willebroek. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden