poetsvrouw Willebroek

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Willebroek

Poetsvrouw in Boom (2850) - Joy
Joy
Boom
3.67/5 (3 reviews)
Dag, Ik werk al 2 jaar als schoonmaakster. Ik wil bij verdienen en ik heb genoeg motivatie om deze werk te doen. Mijn klanten waren allemaal tevreden op mijn prestaties en ze hebben veel vertrouwen dat ik mijn werk goed doe als ze er of niet is. Joy,
Poetsvrouw in Puurs (2870) - Elke
Elke
Puurs
5/5 (3 reviews)
Ik heb in de week nog enkele uurtjes vrij om u uit de nood te helpen met poetsen.Ik heb als vaste job een tijdje gewerkt als huishoudhulp.Ik heb oog voor detail en ken de knepen van het vak.Ik werk alle dagen van 6u tot 12u
Poetsvrouw in Londerzeel (1840) - Elke
Elke
Londerzeel
5/5 (3 reviews)
Van beroep ben ik huishoud hulp en help graag mensen die aan hun dagelijkse taken niet komen.ik kan gerust een paar taken overnemen. Zodat je wat meer tijd hebt
Poetsvrouw in Boom (2850) - Natasja
Natasja
Boom
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik heb een periode als thuishulp gewerkt en daardoor ben ik het gewoon om tegen de tijd te strijken. Ik heb een rijbewijs en een eigen wagen. Indien u eens hulp nodig hebt wegens omstandigheden mag u me altijd iets laten weten. Groetjes
Poetsvrouw in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Naast relevante ervaringen en passende opleidingen ben ik een aangename persoonlijkheid . Die woonachtig is te Ruisbroek en niet afhankelijk is van het openbaar vervoer. Ik werk netjes volgens de wensen van de klant. Bij interesse had ik graag van u gehoord. Mvg N.B.
Poetsvrouw in Kapelle-op-den-bos (1880) - Annemie
Annemie
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Hello Ik werk al meer dan 10 jaar als huishoudhulp ik heb dus veel ervaring in de poest ik ben een sociaal iemand ben altijd stip op tijd ik hou van netheid in huis ik heb ook een rijbewijs b hulp nodige laat mij zeker weten
Poetsvrouw in Willebroek (2830) - Ann
Ann
Willebroek
Nieuw
Hoi, ik werk als huishoudhulp en poets en strijk enorm graag. Ik ben zelf van willebroek, en maak gebruik van fiets en openbaar vervoer. Strijk kan u brengen en komen halen.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Daphne
Daphne
Boom
Nieuw
hallo, ik heb vroeger als vakantiewerk altijd gaan schoonmaken. nu ik alleen woon vind ik het wel belangrijk dat alles proper is heb zelf ook 3 katten. heb je weinig tijd mag je altijd iets laten weten.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Christy
Christy
Boom
Nieuw
hey, ik heb vroeger even gewerkt als schoonmaakster en afwasser halftijds. ik ben niet schuw om de handen veel te maken. ik ben steeds bereikbaar.. laat me snel iets weten
Poetsvrouw in Blaasveld (2830) - Enes
Enes
Blaasveld
Nieuw
Help altijd mijn moeder met het schoonmaken van ramen dus heb al ervaring, huis en appartement schoonmaken kan ik goed als alle benodigdheden er zijn zoals stofzuiger etc. auto schoonmaken kan ik heel goed doe dit elke week.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Martine
Martine
Boom
Nieuw
Ik heb jaren ervaring in poetsen, buitenshuis en ook bij mij thuis. Ik haal veel voldoening uit poetsen en vind het fijn om een huis/appartement proper achter te laten als ik naar huis ga. Ik ben een perfectionist.
Poetsvrouw in Hombeek (2811) - Caroline
Caroline
Hombeek
Nieuw
Hallo, ik ben een kei in poetsen en help u met plezier bij de schoonmaak van uw woning. Ik heb een wagen ter beschikking en kan mij makkelijk verplaatsen.
Poetsvrouw in Reet (2840) - Franky
Franky
Reet
Nieuw
Ik ben een persoon die houd van orde en netheid voor zowel bij mezelf als bij anderen. Dit kan zijn voor het schoonmaken van een huis, appartement, leegmaken en opruimen van huizen, magazijn, garage, bedrijf of tuin. Dit doe ik met plezier.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Petra
Petra
Boom
Nieuw
Heb 17 jaar gewerkt voor een bedrijf gespecialiseerd in schoonmaakartikels. Ik weet er veel van maar doe het ook graag. Dus mocht je hulp zoeken kom ik je met plezier een gabdhe helpen
Poetsvrouw in Willebroek (2830) - Fatima
Fatima
Willebroek
Nieuw
Ik heb ruime ervaring als poetshulp zowel als student als vaste medewerker. Ook woon ik op mezelf dus vernatwoordlijkheidsgevoel en nauwkeurigheid zit er zeker en vast in. Ik zal altijd werk vinden in huis. Ramen doe ik ook.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Willebroek: geëvalueerd met 4.73 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Willebroek, kuisvrouw Willebroek, ruitenwasser Willebroek, glazenwasser Willebroek, poetsdienst Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Willebroek zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan kuisen? Of je wil een grote lenteschoonmaak houden? Neem een poetshulp Willebroek in dienst. Maar hoe vind je de perfecte poetsvrouw in Willebroek? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, je wil een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Willebroek langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wilt. Wil je dat jouw poetsvrouw in Willebroek elke week langskomt om jouw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan jouw wensen. Je wil natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan jouw planning. Onze poetsvrouwen in Willebroek passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw planning meegeven. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het huishouden. In functie van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw poetsvrouw vastleggen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetsvrouw in Willebroek langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Willebroek allemaal doen?

Een poetsvrouw in Willebroek mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Willebroek kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als jouw poetsvrouw in Willebroek ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetsvrouw in Willebroek in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw poetsvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook ten stelligste afgeraden om jouw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Willebroek mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Willebroek?

Hoeveel een poetsvrouw in Willebroek kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetsvrouw. Als je elke week een poetsvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat je juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetsvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsoffertes van verscheidene poetshulpen in Willebroek. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Willebroek
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Willebroek?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Willebroek! Je hebt de perfecte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Willebroek. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wilt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetsvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden