poetsvrouw Hofstade-zemst

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Hofstade-zemst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Hofstade-zemst

Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Hanane
Hanane
Mechelen
4.67/5 (15 reviews)
Hallo mijn naam is Hanane en ik werk halftijds in Mechelen als polyvalent medewerker. Graag zou ik mijn weekje willen vullen door bij te werken. Poetsen, helpen met andere klusjes...
Poetsvrouw in Elewijt (1982) - Christine
Christine
Elewijt
4.83/5 (12 reviews)
ik poets ook graag! dit zou ik wel maar maximium 12u per week willen doen. wat toch enige spelling geeft naast mijn werkuren en naar jullie toe liefst geen ramen dit is niet zo mijn sterkste punt, maar ik doe het wel indien je dit wilt.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Selmah
Selmah
Mechelen
5/5 (12 reviews)
ik ben een meisje van 17 jaar die al heel wat ervaring heeft zou graag een zakcentje willen verdien poetsen ,koken doe ik heel graag ;graag kom ik poetsen
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Filip
Filip
Mechelen
5/5 (11 reviews)
Hallo, met 3 puberende zonen in huis, is er altijd wel iets om te poetsen of op te ruimen. Heb je weinig tijd of kom je om gelijk welke reden niet toe aan poetsen, dan mag je mij gerust contacteren. Ook met ramen wassen of de grote schoonmaak kan ik van dienst zijn.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Ismail
Ismail
Mechelen
5/5 (5 reviews)
Ik kan goed poetsen,ik hebb het geleerd van mijn moeder. Ik kan goed stofzuigen en afwassen. Ik dweil ook graag. Ik kan goed strijken en plooien. Ik ben jong dus ik kan de ramen kuisen.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Suzan
Suzan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik kan altijd wanneer mensen me nodig hebben Mijn werk laat ik achter alsof het mijn eigen huis appartement of auto is Nooit eerder klachten gehad van mijn werk
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Liesbeth
Liesbeth
Mechelen
5/5 (2 reviews)
In de thuiszorg moet er ook gepoetst worden dus dat is geen probleem voor mij, ik zie werk en heb het graag proper. Zelfstandig werken is geen probleem voor mij maar een gezellige babbel tussendoor kan ook altijd!
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Najat
Najat
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Zeer nauwkeurig, oog voor detail en het werk wordt uitgevoerd alsof het voor mezelf is. Schoonmaken of huis onderhouden is basis voor ieder individu die zelf een eigen huishouden heeft. Ik pas me gemakkelijk aan en snel van geest.
Poetsvrouw in Elewijt (1982) - Sarina
Sarina
Elewijt
5/5 (2 reviews)
Als student heb ik vroeger in een schoonmaakbedrijf gewerkt. Ik kuis graag en kan dit ook goed !
Poetsvrouw in Zemst (1980) - Pascal
Pascal
Zemst
4.0/5 (1 reviews)
Als gepensioneerde zemstenaar wil ik sociaal blijven en tussen de zemsteneirs zitten. Ik kan helpen in het huishouden, poetsen waar nodig. Geef maar een seintje.
Poetsvrouw in Muizen (2812) - Claudia
Claudia
Muizen
5/5 (1 reviews)
Ik ben behulpzaam en wil de mensen helpen waar ik kan. Af en toe eens boodschappen doen of helpen met de poets. Of hulp met de diertjes zijn zeker welkom.
Poetsvrouw in Muizen (2812) - Laura
Laura
Muizen
Nieuw
ik kon bij het thema huishouden maar 1 iets aanduiden maar strijken doe ik ook graag en wil ik gerust doen. dit doe ik thuis ook dus daar heb ik wel ervaring mee + ik heb dit op school ook geleerd. nu over het schoonmaken dit heb ik ook geleerd op school, en dit doe ik best graag en vlot. zowel de ramen als de auto als het hele huis wil ik gerust doen.
Poetsvrouw in Zemst (1980) - Tine
Tine
Zemst
Nieuw
Ik ben de oudste dochter thuis en mijn vader heeft lang alleen gewoond. Ik weet dus van aanpakken in het huishoudelijk werk. Ook woon ik nu alleen met mijn vriend en onderhoud ik ook ons nestje.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Anneke
Anneke
Mechelen
Nieuw
Ik heb vaak als vakantiewerk gewerkt als schoonmaakster. Ik poets graag en thuis poets ik ook vaak. Als u hulp nodig heeft kan u mij altijd contacteren.
Poetsvrouw in Mechelen (2800) - Mohamed
Mohamed
Mechelen
Nieuw
Thuis heb ik altijd een rol in het huishouden. Auto’s wassen doe ik ook vaak bij de onderneming van een vriend van mij. Ik help mijn nonkel vaak met het huishouden in zijn appartement. Kuisen, afwassen, afdrogen, afstoffen en sanitair/meubelen schoonmaken vallen allemaal onder mijn vaardigheden. Dit doe ik meermaals in de week thuis, op het werk en bij mijn nonkel.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Hofstade-zemst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Hofstade-zemst: geëvalueerd met 4.86 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Hofstade-zemst, kuisvrouw Hofstade-zemst, ruitenwasser Hofstade-zemst, glazenwasser Hofstade-zemst, poetsdienst Hofstade-zemst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Hofstade-zemst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden