poetsvrouw Denderleeuw

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Denderleeuw

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Denderleeuw

Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.83/5 (139 reviews)
Hallo! Het klinkt misschien gek, maar ik kuis graag! Wat ik onder andere graag doe: ramen poetsen, afstoffen of helpen bij de grote kuis of verhuis.alle werk is welkom
Poetsvrouw in Erembodegem (9320) - Ren
Ren
Erembodegem
5/5 (27 reviews)
I am a woman of 33 years, and I am very clean and organized. I just love cleaning in general, for myself or in another man's place... You can count on me for 100%, I am very precise and honest!
Poetsvrouw in Schelle (2627) - Thomas
Thomas
Schelle
4.92/5 (12 reviews)
Hallo! Wanneer je deel uitmaakt van een gezin van 7 kinderen is het een evidentie dat iedereen helpt in het huishouden. Dit omvatte in mijn geval vaak zaterdagen waarop het hele huis van kelder tot zolder GRONDIG gekuist moest worden. Daarnaast heb ik ook als studentenjob verschillende jaren als schoonmaker gewerkt in een rusthuis en in een kantoorgebouw. Uiteraard hebben ook ramen en auto's voor mij geen geheimen.
Poetsvrouw in Gijzegem (9308) - Stefanie
Stefanie
Gijzegem
5/5 (5 reviews)
Ik zelf werk ik in de thuiszorg, alle soorten poetstaken maken mij niet bang. Alleen grote hoogtes zijn niet mijn favoriet gegeven. Ik heb handen aan mijn lijf zoals ze zeggen dus ik ben niet bang voor te werken
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Jovanni
Jovanni
Aalst
4.33/5 (3 reviews)
Ik vind er een plezier in een plaatsen proper achter te laten. Contacteer me als je een betrouwbare poetshulp zoekt. Van keuken, tot badkamer, tot de ramen op de bovenste verdieping.
Poetsvrouw in Haaltert (9450) - Freya
Freya
Haaltert
5/5 (2 reviews)
Ik kuis ontzettend graag, ik neem alle hoekjes en kantjes mee. Ik ben soms te proper om het zo te zeggen, dus kuis ik goed maar dat is een plus punt :)
Poetsvrouw in Baardegem (9310) - Lesley
Lesley
Baardegem
5/5 (1 reviews)
Ik werk al 7j in de schoonmaak en nu ben ikwerfleidster in olv zieken huis in Aalst Ik ken mijn job Mijn produkten en weet hoe ik het schoonmaken moet aanpakken Hoop dat jullie gebruik zullen maken van mijn capaciteiten
Poetsvrouw in Affligem (1790) - Diyana
Diyana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Affligem
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel jaren ervaring als poetsvrouw in voltijd dienst! Als je geen tijd hebt of ben je te moe zal ik graag voor jullie dat doen! Met vriendelijke groeten Diyana
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Herman
Herman
Aalst
5/5 (1 reviews)
Mister proper is aanwezig! 😄 ik ben zo goed als een prof in het schoonmaken! Ik doe dit heel efficiënt en heel vlot/ nauwkeurig! U kunt altijd op mij rekenen!
Poetsvrouw in Denderleeuw (9470) - Goodness
Goodness
Denderleeuw
1.0/5 (1 reviews)
Dag! Ik ben een prof in het schoonmaken, doe het graag en doe het ook vlotjes. Als u hulp nodig heeft kan u mij inschakelen als poetshulp en help ik u met plezier in de schoonmaak van uw huis/appartement. Ik zou heel graag werken als kuisvrouw
Poetsvrouw in Welle (9473) - Maarten
Maarten
Welle
5/5 (1 reviews)
hallo,ik heb last van de kuisziekte, opruimen kuisen huizen leeg maken kortom alles met poetsen vernieuwen van huisinterieur. ik moet mezelf tegen houden om niet te beginnen opruimen of sorteren.
Poetsvrouw in Aalst (9300) - Anissa
Anissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik reinig zetels, stoelen, matrassen en auto stoelen ook volledige reiniging doe ik ook. Hiervoor meen ik zelf mijn materiaal mee. Voorbeelden van mijn werk zijn beschikbaar. U kunt me inschakelen voor het reinigen van verschillende zaken.
Poetsvrouw in Aaigem (9420) - Nikie
Nikie
Aaigem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een harde werker en ben niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Ik zal altijd wat meer doen dan wat van mij verwacht wordt
Poetsvrouw in Liedekerke (1770) - Michael
Michael
Liedekerke
Nieuw
Ik ben een zeer proper persoon. Ik heb graag dat alles net en opgeruimd is. Dat vertaalt zich dan ook bij het schoonmaken bij andere personen.
Poetsvrouw in Kerksken (9451) - Jonathan
Jonathan
Kerksken
Nieuw
Ik kan zelf uren kuisen bij mezelf thuis, ook aan de wagens heb ik reeds uren versleten. Ik gebruik steeds correcte producten om deze taken uit te voeren. Ik ga steeds voor een glanzend resultaat.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Denderleeuw

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Denderleeuw: geëvalueerd met 4.62 door 195 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Denderleeuw, kuisvrouw Denderleeuw, ruitenwasser Denderleeuw, glazenwasser Denderleeuw, poetsdienst Denderleeuw,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Denderleeuw

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden