poetsvrouw Mazenzele

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Mazenzele

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Mazenzele

Bram is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.98/5 (88 reviews)
Ik ben een tijdje actief geweest als poetshulp bij het poetsbureau en heb dus zeker wel ervaring in het kuisen. Het is ook een van mijn favoriete bezigheden.
Poetsvrouw in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (35 reviews)
Ben zelf gesteld op netheid en orde ook voor mij zelf persoonlijk, kom niet graag in woningen waar ik niet weet waar beginnen. Tot mijn takenpakket hoort de onderhoud ook van ramen. Groot onderhoud zit daar niet in. Zoals plafond, keukenkasten, kasten de afwas …alleen de wekelijkse poets. Ben zeer stipt en een afspraak is een afspraak. Mijn klanten zijn ook zeer tevreden.
Poetsvrouw in Brussegem (1785) - Marie louise
Marie louise
Brussegem
4.85/5 (33 reviews)
Hallo ik heb 45jaar werkervaring achter de rug en poets nog steeds heel graag en als ik iemand kan helpen of onder volk kom voel ik me heel goed anders ben ik maar alleen thuis
Poetsvrouw in Opwijk (1745) - Kevin
Kevin
Opwijk
4.9/5 (10 reviews)
Ik vind kuisen super leuk ik doe het elke week bij mij thuis ik maak alles proper ik doe het netjes, met tempo ik help graag mensen voor te kuisen
Poetsvrouw in Opwijk (1745) - Marnick
Marnick
Opwijk
3.0/5 (2 reviews)
Schoonmaken kent geen geheimen voor mij en ik voor de schoonmaakwerken dan ook graag goed en tot in detail uit. Schoonmaak van woningen, herverhuurbaar maken van appartement, reiniging terrassen, poetsen van uw wagen, steeds nauwgezet en zoals het hoort.
Poetsvrouw in Opwijk (1745) - Eden
Eden
Opwijk
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik heb enkele jaren geleden gewerkt voor het Poetsbureau. Ik heb dus ervaring in de sector, graag help ik jou met de schoonmaak van alles waarvoor u zelf geen tijd meer hebt of wat u niet meer lukt om te doen.
Poetsvrouw in Denderbelle (9280) - Mel
Mel
Denderbelle
5/5 (2 reviews)
Stofzuiger, dweilen, ramen poetsen, auto's wassen, schoonmaak na verbouwing, schoonmaak van feestzalen. Onderhoud en schoonmaak van een appartement aan zee. Bedden verschonen, wassen en strijken.
Poetsvrouw in Affligem (1790) - Diyana
Diyana Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Affligem
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel jaren ervaring als poetsvrouw in voltijd dienst! Als je geen tijd hebt of ben je te moe zal ik graag voor jullie dat doen! Met vriendelijke groeten Diyana
Poetsvrouw in Merchtem (1785) - Aster
Aster
Merchtem
5/5 (1 reviews)
Mijn allereerste vakantiewerk was als poetshulp in een woonzorgcentrum. Naast de goede verhalen haalde ik hier toch ook wel veel voldoening uit. Propere dingen kuisen vind ik niet leuk, het verschil voor en na duidelijk zien maakt mij gelukkig!
Poetsvrouw in Asse (1730) - Joel
Joel
Asse
5/5 (1 reviews)
Autos wassen heb ik vroeger heel vaak gedaan maar het stoort mij niet om ook in huis te kuisen of ramen te wassen ik ben zeer nauwkeurig dus ik doe mijn werk perfect
Poetsvrouw in Merchtem (1785) - Nina
Nina
Merchtem
Nieuw
Hallo , ik ben Nina , ik ben 18 jaar. Ik woon in Merchtem. Ik ben afgestudeerd aan de Kunsthumaniora Brussel richting dans. Ik ben een echte dieren fan. Zelf hebben we thuis 3 Spaanse windhonden. Denk dat mijn kwaliteiten zijn dat ik een warm , beleefd en spontaan persoon ben. Ben iemand dat altijd klaar staat voor iemand anders. Ik help waar ik kan.
Poetsvrouw in Merchtem (1785) - Joyce
Joyce
Merchtem
Nieuw
Dag ik ben Joyce en ben 21 jaar oud. Ik werk al 1 jaar in een kinderdagverblijf waar we elke dag moeten kuisen, van de vloer tot de keuken tot de wc's enzovoort. Ik ben het dus zeker gewoon om schoon te maken.
Poetsvrouw in Brussegem (1785) - Darici
Darici
Brussegem
Nieuw
Ik ben een heel proper meisje waneer ze thuis zijn of naar huis komen gaan ze zich geweldig voelen! Een lief meisje intusiaz en flexibel lachen praten en noem maar op hopelijk tot binnenkort
Poetsvrouw in Merchtem (1785) - Paola
Paola
Merchtem
Nieuw
Hallo, ik ben een propere getrouwde huisvrouw met kinderen die graag alles thuis netjes heeft staan. Ik kan je helpen met het poetsen, de was doen en alles netjes te houden bij je thuis. Stuur me gerust een berichtje voor meer info!
Poetsvrouw in Asse (1730) - Cilia
Cilia
Asse
Nieuw
Ik woon samen met mijn papa en ben dus de enige vrouw in huis. De huishoudelijke taakjes rusten dus op mijn schouders, aangezien ik graag in een proper en net huis thuiskom. Ik kan geloven dat dit voor iedereen wel zo is en zou hier graag bij helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Mazenzele

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Mazenzele: geëvalueerd met 4.77 door 171 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Mazenzele, kuisvrouw Mazenzele, ruitenwasser Mazenzele, glazenwasser Mazenzele, poetsdienst Mazenzele,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Mazenzele

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden